Internet Explorer a murit | Proiectul Spartan ii va lua locul!

Regele a murit! Traiasca regele! Microsoft a facut publica prima versiune a mult anticipatului inlocuitor pentru Internet Explorer. Numit Proiectul Spartan, acesta reprezinta, de fapt, o parte din Windows 10, un sistem de operare de noua generatie ce va fi lansat in aceasta vara.

Proiectul Spartan
Proiectul Spartan
Proiectul Spartan promite sa fie un browser mai rapid, adaugand si abilitatea de a scrie pe paginile web utilizand un stylus.
"Este rapid, compatibil si conceput pentru Web-ul modern," a declarat Joe Belfiore de la Microsoft. "Proiectul Spartan este facut pentru o share-uire usoara, descoperire si multe alte activitati online."

Orice ar spune Microsoft, aceasta nu este decat o versiunea timpurie. De fapt, Belfiore precizeaza: "Aceasta premiera nu este una finistata, gata de a fi folosita de oricine." De asemeni, el admite ca firma sa va permite in continuare utilizatorilor sa isi instaleze Internet Explorer. "Totodata, recunoastem ca pentru unii din clientii nostri este important sa aiba sprijinul de care au nevoie si sa continue sa utilizeze Internet Explorer atunci si cum au nevoie.
Din acest motiv, vom continua sa le facilitam clientilor nostri sa isi faca din Internet Explorer browser-ul principal. Internet Explorer 10 este compatibil cu Windows 7, Windows 8.1, si Windows 10 pentru toti clientii, furnizand, in acelasi timp, o platforma consistenta pentru app-urile Web."

Manevra de a "ucide" Internet Explorer a inceput ca un zvon in decembrie, dar acum Microsoft a specificat clar ca va folosi un nou nume pentru browser-ul pe cale de a fi pus la dispozitia utilizatorilor. Noul nume este Proiectul Spartan. Il asteptam cu inima la gura!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Microsoft va lansa o noua versiune Windows in 2015

Ai o versiune piratata a lui Windows? Poti upgrada gratuit la Windows 10

Cele mai bune 25 carti science fiction potrivit internetului
Internet Explorer a murit | Proiectul Spartan ii va lua locul! Internet Explorer a murit | Proiectul Spartan ii va lua locul! Reviewed by Diana Popescu on aprilie 02, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.