Horoscop Sagetator iunie 2015

Horoscopul Sagetatorului iunie 2015 aduce in prim plan nevoia si oportunitatea a depasi granitele obisnuintelor zilnice si a-ti improspata viata, necesitatea rezolvarii cu realism a unor chestiuni familiale si abordarii cu maturitate a existentei, mai cu seama daca esti pus in fata unor dificultati sau dubii aparent exterioare, izvorate de fapt din universul tau interior. In cele din urma, ai sansa sa-ti transformi destinul si sa te orientezi, alaturi de oameni de nadejde, spre promitatoare teluri  comune.

Horoscop Sagetator iunie 2015 | Horoscop general 


sagetator
Pe 2 iunie 2015, te simti energizat, revitalizat, gratie Lunii pline rasarite in Sagetator si intaia ta casa. Imboldit de un nestavilit entuziasm, iti este usor sa preiei initiativa in plan personal si profesional, sa dai ce ai mai bun in tine. Iti pierzi rabdarea atunci cand ai de a face cu oameni pasivi, care nu au curajul sa-si exprime sentimentele si sa-si urmareasca telurile, dar ai capacitatea sa ii scoti din amorteala datorita ideilor tale inspirate si a atitudinii pozitive fata de viata pe care le-o insufli.

Cantecul de sirena al aventurii si al unor taramuri indepartate devine irezistibil odata cu 5 iunie, atunci cand Venus tranziteaza Leul si a IX-a ta casa. Monotonia cotidiana te sastiseste sau chiar iti repugna, si esti gata sa te apleci, cu pasiune, asupra a tot ce iti extinde orizonturile, atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual. Contactul cu oameni din alte zone geografice, in special cu femei, te face sa intrezaresti noi cai ale realizarii tale in lume. Gustul tau pentru ceea ce este iesit din comun se vadeste in toate domeniile vietii tale, de la distractiile spre care te simti atras, pana la preocupari tale cele mai serioase.

Neptun ia o turnura retrograda in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului din 11 iunie 2015, asa ca se impune sa te concentrezi asupra problemelor de familie, indiferent cat de incalcite ar fi acestea la prima vedere. Nu ceda ispitei de a evada din mijlocul dificultatilor pentru a te refugia in trecut si fii cat mai constient de posibilitatea de a te minti pe tine insuti ori a fi mintit de cei din jurul tau. Nu te lansa intr-un proiect iluzoriu, nerealist, asociat cu familia, locuinta sau o investitie imobiliara.

Odata cu 15 iunie, Saturn retrograd in Scorpion si a XII-a ta casa nu se da indarat sa iti complice si mai mult viata pentru a te obliga sa adopti o perspectiva matura, serioasa si inteleapta fata de destinul tau. In aceasta conjunctura astrala, trebuie sa ai forta de a-ti infrange gandurile pesimiste, negative si chiar o eventuala depresie. Nu da vina pe altii pentru rateurile tale. Esecurile sunt adeseori inevitabile in drumul catre succes, si este necesar sa nu iti treci cu vederea atuurile personalitatii si marile victorii personale de care te-ai bucurat pana in prezent. Straduieste-te sa iti dezvalui impulsurile cele mai adanci, temerile cele mai ascunse si sa arunci peste bord orice iti pune piedici dezvoltarii sinelui. Ti se recomanda sa nu te lasi coplesit de greutati izolandu-te de persoanele care tin la tine!

Viata ti aseamana cu o gara aglomerata, prin care se perinda, vin si pleaca, numerosi oameni, sub vibratiile Lunii noi din Gemeni si a VII-a casa a Sagetatorului. Gandurile si actiunile tale sunt si ele pasagere, nestatornice in interactiunea cu ceilalti. Nu este exclus sa te lasi purtat intr-o alianta animata de vise si idealuri marete, insuficient conectate cu realitatea. Socoteste de trei ori inainte de a face o promisiune sau a te avanta intr-un parteneriat.

Din 21 iunie, norii grei de deasupra ta incep sa se imprastie, iar Soarele, in tranzit in Rac si a VIII-a ta casa, iti lumineaza cararea sortii. Poate si ca efect al lectiilor lui Neptun si Saturn, te simti indreptatit sa iti transformi existenta, sa nu mai iei tot ce-ti iese in cale de-a gata si sa iti eficientizezi demersurile esentiale. Iti acorzi un sporit ragaz reflectiei asupra lumii si a rolului tau in ea, si esti inclinat sa fii mai sobru si mai hotarat. Cu toate acestea, emotiile iti sunt foarte intense si tind sa te balanseze intre extreme, dar nu vrei sa te lasi stapanit de ele si incerci sa ti le ascunzi cu grija. Pe de alta parte, ai la indemana un spirit analitic de zile mari, fiind capabil sa investighezi in profunzime ceea ce iti este tainuit si sa ajungi la miezul lucrurilor.

Relatiile umane formate in decursul parcursului lui Marte in a saptea ta casa sunt in masura sa se invigoreze si sa se bazeze pe o adevarata reciprocitate odata cu 24 iunie, ziua de debut a tranzitului planetei razboiului in Rac si a opta casa a Sagetatorului. Cooperarea in scopul exploatarii la maximum a resurselor materiale/financiare si intelectuale impartasite cu unul sau mai multi oameni capata intaietate. Totodata, in aceasta perioada, ai puterea de a depasi cu bine o pierdere, o moarte simbolica, finalizarea unei etape sau a unei situatii din existenta ta.

Horoscop Sagetator iunie 2015 | Horoscop dragoste


Incepand cu 5 iunie, Venus in a noua casa a Sagetatorului pogoara peste tine un farmec aparte, ce iti netezeste calea spre o viata sentimentala plina de fagaduinte. Poti fi antrenat intr-o idila cu cineva cunoscut de multa vreme, dar a carui atractivitate iti sare in ochi abia acum, cu cineva intalnit de-a lungul unei calatorii sau impreuna cu o persoana care te fascineaza din cauza ca provine de pe alte meleaguri ori este cu totul diferita de oamenii cu care iti incrucisezi pasii zi de zi.

Vizita lui Marte in a VIII-a ta casa este de bun augur, din 24 iunie, cuplurilor aflate la inceput de drum sau celor abia casatorite. Se anunta un interval de timp cand partenerii de viata reusesc sa-si inteleaga calitatile si defectele fara sa-si diminueze insa simtamintele de dragoste, au ocazia sa invete sa traiasca impreuna si sa se concentreze asupra unor obiective comune.

Horoscop Sagetator iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Ca urmare a prezentei lui Venus in a noua ta casa, din 5 iunie 2015, poti avea sansa sa iti gasesti un mult sperat job in strainatate. Oricum, in acest context astral, sunt favorizati mai cu seama nativii din Sagetator implicati in relatii cu publicul sau care si-au construit o fundatie solida in vederea unei promovari profesionale.

Trigonul dintre Venus si Saturn de pe 6 iunie iti permite sa iti dovedesti responsabilitatea in munca. Te focalizezi fara probleme asupra sarcinilor tale sau asupra unor proiecte creative, reusind sa iti pui in practica inspiratia. Te descurci bine in chestiunile financiare, fara sa fii tentat sa te lasi in voia unor mari riscuri.

Atat tranzitul Soarelui in a opta casa a Sagetatorului, cat si cel al lui Marte in acelasi sector astrologic, prefigureaza o serie de preocupari si oportunitati legate de asocieri financiare si de afaceri. Poti avea acces la un imprumut extrem de avantajos ori sa reusesti sa achiti integral, in fine, o datorie impovaratoare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator mai 2015
Horoscop Sagetator iunie 2015 Horoscop Sagetator iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2015 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Eu,astept varsatorul.Stiu ca vin pe rand si am rabdare,dar abia astept.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Faceti o treaba minunata! Succes si pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana,

    Pe langa faptul ca esti o fata desteapta, esti si foarte frumoasa, mai rar asa, de aceea am tinut neaparat sa te felicit si totodata sa iti multumesc pentru munca pe care o depui si sper sa o faci cu mult succes in continuare. Te pup :) :* !

    Razvan,

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, pentru ceea ce faci, cu atata pasiune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine ar fi daca s-ar intampla asa! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Nu stiu cum se face, dar sunt uimita ce bine se potriveste!
    Este site-ul meu preferat in domeniul horoscopului.
    Abia astept sa vina si pe luna iulie pentru sagetator. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.