Horoscop Rac iulie 2015

Zodia racului

Caracterizat de o mare complexitate, horoscopul Racului iulie 2015 anticipează o fericită integrare în sfera socială, oportunitatea de a-ţi impune cu succes personalitatea şi interesele, o viaţă sentimentală promiţătoare, dar care îţi cere să porţi cu tine o platoşa a unei minime prudente, şi un conjunctură financiară de bun augur.

Horoscop Rac iulie 2015 | Horoscop general 


O iluminare asupra sensului vieţii tale în interacţiunea cu ceilalţi este pe cale să aibă loc pe 2 iulie, sub influenţa Lunii pline din Capricorn şi a VII-a casă a Racului. Preocuparile ţi se focalizează pe relatiile de parteneriat din plan personal, social si profesional, care, vrand-nevrand, duc la mari impliniri sau le necesare destramari.

Soarele în trigon cu Neptun în aceeaşi zi de 2 iulie îţi stimulează creativitatea şi te ajută să te exprimi cu relevanţă mai ales pe un făgaş artistic. Visarea cu ochii deschişi şi cufundarea într-o bogată imaginaţie sunt de bun augur atâta vreme cât nu îţi neglijezi responsabilităţile zilnice. Eşti sensibil faţă de problemele altora, fiind gata să îi sprijini pe cei ajunşi intr-un impas.

Un conflict de interese ori o bătălie a orgoliilor par să iasă la suprafaţă ca efect al opoziţiei Soarelui cu Pluton din 6 iulie 2015. Nu eşti dispus să faci compromisuri şi ai tendinţa să mergi până în pânzele albe pentru a-ţi susţine convingerile şi interesele. Motivat de ţelurile tale de anvergură, nu eziţi să depui mari eforturi pentru a ţi le împlini. Pe de altă parte, ţi se recomandă să îţi conştientizezi obsesiile şi forţele exterioare care îţi restrâng libertatea de mişcare.

Mintea îţi devine efervescentă, alertă şi neobosită, nerăbdătoare să întoarcă pe toate fetele provocările existenţei. Mercur tranzitează, odată cu 8 iulie, tărâmurile Racului şi întâia ta casă, determinându-te să te gândeşti cu precauţie, uneori prea mult, la demersurile tale esenţiale. Nu ai nici o dificultate în integrarea în viaţă socială. Oamenii sunt în căutarea sfaturilor tale şi îţi poţi astfel relansa relaţile cu ei. Eşti prea grăbit pentru a-ţi asuma o imagine de perspectivă, părând mai degrabă să ai beneficii prin aplecarea asupra detaliilor. Nu te apuca de prea multe deodată şi încearcă să-ţi pui în practică ideile strălucite care îţi încolţesc în minte.

Pe 9 iulie 2015, trigonul dintre Marte şi Neptun marchează o scădere a energiei şi mobilizării. Nu ţii cu tot dinadinsul să ieşi în evidenţă, fiind mai curând predispus să-ţi preţuieşti universul interior şi aspectele spirituale ale lumii. În acest context, pari să-ţi laşi cumva deoparte obiectivele personale şi să te dedici încurajării şi ajutorării celor din jur.

Marte în cuadrat cu Neptun pe 13 iulie îţi pune la încercare capacitatea de a distinge între iluzie şi realitate. Ţine-ţi în frâu impulsul de a fantaza şi nu te lasă derutat de o aparentă învălmăşeală a lucrurilor din preajma ta! Nu te împotrivi acestui haos, ci permite-i să te poarte cu el, şi vei reuşi în acest fel să înţelegi ce se întâmplă de fapt. Oricum, trigonul lui Mercur cu Neptun din aceeaşi zi de 13 iulie 2015 îţi furnizează o intuiţie pătrunzătoare, în stare să te ferească de capcanele raţiunii.

Voinţa ta de fier, încăpăţânarea de a te menţine pe pozitile tale şi de a nu ceda tentativelor de a fi influenţat se fac iarăşi simţite că urmare a opoziţiei dintre Marte şi Pluton din 15 iulie 2015. Dacă ştii cu adevărat ce îţi doreşti, ai ocazia să îţi urmezi un tel punând la bătaie toată energia din ţine. Tensiunile existente în relaţiile cu unele persoane apropiate tind să erupă în dispute mai mult sau mai puţin violente. Străduieşte-te să îţi recunoşti năzuinţele cele mai pătimaşe, şi canalizează-ţi energia asupra lor fără a te risipi în conflicte păguboase.

Luna nouă iviţa pe 16 iulie în Rac şi prima ta casă te îndeamnă să te concentrezi, cu scrupulozitate, asupra dezvoltării sinelui, îndeosebi în relaţionarea cu ceilalţi şi în revizuirea aspectului tău exterior. Fereşte-te, totuşi, ca nu cumva atenţia pe care ţi-o acorzi ţie însuţi să nu te determine să îţi neglijezi conexiunea cu familia şi oamenii îndrăgiţi.

Tot pe 16 iulie, opoziţia lui Mercur cu Pluton şi conjuncţia dintre Mercur şi Marte îţi sunt utile în înţelegerea cu claritate a ceea ce îţi place şi îţi displace graţie comunicării cu alţii. Cuvintele oamenilor, opiniile lor te provoacă să te confrunţi cu faţete ale personalităţii tale pe care de obicei le ignori. În acest mod, ai prilejul să fii cutreierat de revelaţii despre felul cum gândeşti şi cum gândesc ceilalţi. Dacă îţi analizezi temerile şi ţi le aduci la lumina, poţi să te descătuşezi cu uşurinţă de ele. Nerăbdarea de a pleca într-o călătorie este în măsură să-ţi dea planurile peste cap!

Ziua de 19 iulie are drept repere principale cuadratul lui Mercur cu Uranus şi debutul tranzitului lui Venus în Fecioara şi a treia ta casă. Sub impactul celui dintâi aspect astral, eşti străbătut de un înalt avant mental şi tinzi să îi împingi pe alţii la limită prin ideile tale neobişnuite şi ingenioase. Întrucât gândirea te împinge înainte cu o mare viteză, că o locomotivă scăpată de sub control, poţi fi predispus stresului. Acordă-ţi timp pentru a desluşi semnificaţiile experienţelor de viaţă de astăzi, până ce acestea nu îţi dispar din faţă ochilor ca o Fata Morgana!

Atunci când Venus îşi face sălaş în alcoovurile Fecioarei, vorbele tale au harul de a deschide porţi închise cu o mie de lacăte! Forţa ta de persuasiune aduce oamenii de partea ta chiar şi în cazul în care ideile promovate de tine nu sunt tocmai viabile. Oricum, nu te dedai la înşelăciuni, ci îţi alegi cuvintele cu tact şi diplomaţie. Simţi nevoia să împărţi complimente în stânga şi în dreapta, să insişti asupra părţilor pozitive ale celor cu care te întâlneşti. Îţi place să îţi împărtăşeşti părerile şi ai şansa de a porni într-o călătorie incitantă. Suporţi cu greu persoanele şterse, lipsite de originalitate, şi cauţi compania unor oameni cu mintea deschisă, capabili să-şi încrucişeze cu tine spadele minţii. Este posibil să îţi dezvălui un talent nebănuit pentru literatură, poezie...

O serie de informaţii, obligaţii, scurte călătorii şi schimburi de mesaje cu persoane influente sunt în măsură să îţi acapareze timpul pe 23 iulie 2015, ca efect al conjuncţiei Soarelui cu Mercur. Nu ar fi rău să-ţi iei un scurt răgaz pentru relaxare. Poţi avea de a face cu nişte riscuri inevitabile!

Venus capătă o turnură retrogradă în Fecioara şi a treia casă a Racului odată cu 25 iulie 2015. Te poţi întreba dacă mai merită să-ţi consumi timpul şi energia cu nişte oameni care te-au dezamăgit în ultima vreme. Într-un fel sau altul, se impune să retezi de la rădăcină conjuncturi sociale care îţi pun stavilă evoluţiei personale. Până la urmă, te simţi mai bine şi eşti mai câştigat având alături de tine un număr mai mic de persoane pe care te poţi baza fără nici o ezitare.

Din 31 iulie, mişcarea retrogradă a lui Venus în sectorul astrologic al Leului şi a doua ta casă îţi sugerează, uneori, să pui la mare preţ circumstanţe şi oameni de o calitate îndoielnică. Oricât de ispitit ai fi să faci asta, nu te încorseta în nişte jurăminte şi înţelegeri pline de făgăduinţe la prima vedere!

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 31 iulie 2015 în Vărsător şi a VIII-a casă a Racului, o relaţie personală sau profesională necesită să iei o decizie fermă, să spui un cât mai hotărât "da" ori "nu." Poţi avea de a face cu cineva cu totul diferit de ţine, ale cărui principii şi norme morale diferă de ale tale ca de la cer la pământ. Dacă încerci să nu te agăţi de obişnuinţe şi inerţie, şi îndrăzneşti să experimentezi ceva nou, ieşit din comun, ai numai de câştigat!

Horoscop Rac iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îţi face cu ochiul în decursul unei călătorii, a unei vacanţe sau cu prilejul unuia din numeroasele evenimente sociale la care iei parte. Iniţiat pe 19 iulie 2015, parcursul lui Venus în a treia ta casă are drept motto "Unde nu există comunicare, iubirea nu are ce caută." Intensele şi multiplele legături cu oamenii de care te bucuri în această perioada constitue, aşadar, tot atâtea oportunităţi de a descoperi o persoană specială, ce te poate atrage într-o idilă promiţătoare. Nu trebuie să fie trecut cu vederea că în acest ciclu venusian pari să iei mai puţin în consideraţie farmecul exterior al unui eventual partener, fiind mai cu seama înclinat să devii captivat de frumuseţea interioară acestuia, de înzestrarea să de a-ţi pune pe jar credinţele şi a-ţi împărtăşi valorile şi idealurile. Racii implicaţi deja într-o relaţie de cuplu beneficiază de o sporită comuniune afectivă şi intelectuală împreună cu fiinţă iubita. Uneori, în această conjunctură astrală, vorbele sunt de prisos între doi îndrăgostiţi, ei având darul de a se înţelege întru totul prin simple priviri sau gesturi.

Tranzitul retrograd al lui Venus în a III-a casă a Racului este asociat, din 25 iulie, cu neînţelegeri în legăturile de cuplu. Chiar dacă atât intenţiile tale cât şi cele ale tovarăşului tău de viaţă sunt cât se poate de bune, pentru a rispi orice urmă de suspiciune, este necesar să lăsaţi deoparte ambiguităţile şi să va dovediţi cu claritate ataşamentul afectiv al unuia faţă de celălalt. În acelaşi timp, conexiunile în doi lipsite de un fundament autentic au puţine şanse de a supravieţui în acest interval.

Odată cu 31 iulie, de-a lungul evoluţiei sale retrograde, Venus mărşăluieşte în a doua casă a Racului. Dacă eşti singur şi vrei să scapi cu orice preţ de solitudine, rişti să te angrenezi într-o aventură amoroasă superficială, alături de cineva căruia îi supraestimezi sinceritatea şi onestitatea!

Horoscop Rac iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 2 iulie, trigonul Soarelui cu Neptun îţi învigorează forţa de convingere, fiindu-ţi de folos în orice activitate legată de vânzări, marketing ori publicitate. Ai capacitatea să le insufli altora punctele tale de vedere şi să îi faci să descopere avantaje chiar acolo unde se aşteaptă cel mai puţin.

Un alt trigon, între Soare şi Saturn, din 21 iulie 2015, îţi pune în lumină priorităţile din sfera profesională. Capabil să faci faţă oricărei responsabilităţi, dai tot ce ai mai bun în ţine în special dacă ştii cu limpezime ce ai de făcut. Eşti sigur pe tine, aşa că nu îţi mai este greu să accepţi sfaturile sau îndrumările celor din jur. Muncă şi eforturile depuse îţi sunt încununate de succese.

O zi potrivită unei preocupări ţinând de serviciu, necesitând acurateţe, precizie, analiză şi logică, se anunţă a fi 22 iulie, atunci când Mercur se poziţionează în trigon cu Saturn. Gândirea îţi este organizată şi minutoasa, iar concluziile la care ajungi sunt uşor de înţeles de ceilalţi. Eşti încărcat cu mai multe obligaţii şi sarcini decât altădată, însă te ocupi cu seriozitate de ele şi îţi dai silinţa să realizezi cât mai mult posibil, fără să faci rabat de la calitate. Poţi avea o discuţie utilă cu un superior ori cu cineva cu experienţă din domeniul tău profesional.

Începând cu 23 iulie 2015, atât tranzitul Soarelui, cât şi cel al lui Mercur în Leu şi a două casă a Racului vestesc un interval de timp auspicios chestiunilor financiare. Eşti mobilizat de noi idei de a face bani şi de a-ţi pune la adăpost ceea ce ai acumulat până acum. Veniturile îţi pot creşte printr-o tranzacţie imobiliară şi prin regândirea balanţei tale financiare. Se întrezăreşte o călătorie de afaceri profitabilă.

Uranus retrograd în Berbec şi a zecea ta casă odată cu 25 iulie aduce în prim plan necesitatea de a te înarma cu o sporită prudenţă în viaţa profesională. Nu te lasă momit de o slujbă dacă nu cunoşti în amănunţime ce îţi cere, şi nu renunţă la un serviciu, oricât de nesatisfăcător ar fi, fără să te asiguri că găseşti un altul mai bun.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac iunie 2015
Horoscop Rac iulie 2015 Horoscop Rac iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 11, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.