Horoscop Fecioară septembrie 2015

Horoscopul Fecioarei septembrie 2015 scoate la lumină clarificarea idealurilor şi obiectivelor tale, necesitatea alinierii lor la conjuncturile actuale ale existenţei, confruntarea cu trecutul şi cu limitările ţinând de familie, fortificarea credinţei în tine, în individualitatea ta, ambiţionarea de a-ţi afirma interesele, o viaţă sentimentală impunând maturitate şi luarea unor decizii majore, şi focalizarea către sfera financiară.

Horoscop Fecioară septembrie 2015 | Horoscop general 


Fecioara
Imaginaţia îţi iese din matcă pe 1 septembrie 2015, ca urmare a trigonului Soarelui cu Neptun, şi îţi inundă toate aspectele existenţei. Ai harul de a întrezări esenţele oricărui subiect asupra căruia te apleci şi te exprimi cu uşurinţă şi putere de sugestie mai cu seamă într-un domeniu artistic. Eşti înclinat să visezi cu ochii deschişi şi, tocmai de aceea, îţi poate veni greu să te concentrezi asupra responsabilităţilor tale. Nu poţi trece nepăsător pe lângă necazurile oamenilor, fiind gata să le dai o mână de ajutor.

Trigonul dintre Soare şi Pluton din 6 septembrie îţi dăruieşte vigoare şi îţi înlesneşte succese graţie perseverenţei. Ai voinţa de a privi adânc în tine însuţi şi în alţii, şi a găsi astfel soluţii ale unor probleme care te sâcâie de o vreme. Eşti capabil să scoţi la iveală ceea ce ţi se ascunde, iar confruntarea cu trecutul te sprijină să te debarasezi de lucruri care îţi stânjenesc dezvoltarea.

Începând cu aceeaşi zi de 6 septembrie 2015, ieşirea lui Venus din aspect retrograd în Leu şi a douăsprezecea casă a Fecioarei marchează o limpezire treptată a năzuinţelor şi aspiraţiilor tale. Poţi obţine fără mari dificultăţi ceea ce îţi doreşti îndeosebi dacă ştii cu exactitate ce vrei. Este indicat să aştepţi să se liniştească apele înainte de a te hotărî pe ce rută este cel mai bine să navighezi. De îndată ce te-ai lămurit din ce parte bat vânturile schimbării, nu mai trebuie să faci mari eforturi pentru a-ţi materializa interesele.

Sinele tău autentic îşi cere cu tărie drepturile sub efluviile Lunii noi apărute pe 13 septembrie în Fecioară şi întâia ta casă. Întâmpini viaţa cu luciditate, sensibilitate dar şi cu o oarecare rezervă. Ce anume mărturiseşte înfăţişarea ta despre bunăstarea ta materială şi/sau sufletească? Această întrebare se impune de la sine şi poţi fi inspirat să-ţi schimbi look-ul, să arunci din şifonier veştmintele care nu te mai reprezintă sau nu ţi se mai potrivesc (la propriu şi la figurat).

Jupiter în opoziţie cu Neptun pe 17 septembrie 2015 vesteşte o oscilare adeseori dramatică între extreme, între optimism şi pesimism, realism şi iluzionare, adevăr şi minciună. Idealismul îţi dă ghes către perspective promiţătoare, de anvergură, dar poate să te aducă în fundături ori decepţii. Dacă credinţele tale de viaţă nu sunt bine fundamentate, nu este exclus să te vezi silit de oameni şi împrejurări să le conştientizezi slăbiciunile. Secrete bine păstrate sunt pe punctul să iasă la suprafaţă, şi dacă înşelăciunile (proprii sau ale altora) nu sunt relevate şi confruntate, ele tind să persiste şi să se amplifice.

Deşi nu este deloc unul comod, tranzitul iniţiat de Saturn, odată cu 18 septembrie, în Săgetător şi a IV-a casă a Fecioarei, facilitează schimbări şi evoluţii importante pe plan personal şi psihologic. Eşti încurajat să îţi pui în valoare individualitatea, unicitatea fiinţei, să te diferenţiezi de ceilalţi, să îţi explorezi rădăcinile personalităţii. Poţi fi nevoit să înfrunţi lucruri care te leagă de trecut, să ai de a face cu limitări ţinând de familie sau educaţia primită. Uneori, posibilităţile mici de a fi susţinut material sau în alt fel de familie îţi pot da senzaţia că eşti neajutorat ori că trebuie, vrând-nevrând, să te descurci de unul singur. Acest aspect astral este asociat nu numai cu reorganizarea personală, interioară, ci şi cu una a casei. Eşti mobilizat să aduci transformări locuinţei, dar nu apar decât arareori oportunităţi vizând o mutare ori o schimbare a casei.

Din 25 septembrie 2015, Marte traversează sectorul astrologic al Fecioarei, îmboldindu-te să preiei controlul asupra vieţii tale şi să faci notabili paşi înainte spre afirmarea ta şi a ţelurilor tale. Indiferent ce opţiuni ai, ce obiective ţi-ai propus, este de bun augur să le abordezi frontal, fără nici un complex, fără nici o ezitare. Cu cât îndrăzneşti mai mult, cu atât ai mai mari sorţi de izbândă! Nu trebuie uitat că Marte îţi înfierbântă temperamentul, îţi pune pe jar iritabilitatea, aşa că eşti predispus să îţi sară mai des ţandăra, să te arunci în certuri şi înfruntări neproductive, care îţi pot face mai mult rău decât bine!

Horoscop Fecioară septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


O poveste de dragoste încâlcită, derutantă, ascunsă de ochii lumii, este pe cale să îşi dezvăluie semnificaţiile şi şansele de a fi împlinită sub impactul revenirii lui Venus, odată cu 6 septembrie, în tranzit direct în a XII-a ta casă. Poţi, în acest fel, să iei o decizie fermă legată de continuarea sau, din contra, de încheierea ei.

Impulsurile obsesive din viaţa sentimentală, gelozia şi posesivitatea tind să se domolească şi să lase loc unei mai mari împărtăşiri afective în relaţia de cuplu. Din 24 septembrie 2015, Pluton îşi părăseşte mişcarea retrogradă din Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei, fără a conteni totuşi să pună accentul pe adâncirea sentimentelor de dragoste şi pe responsabilitatea, seriozitatea din legăturile în doi. Dacă eşti singur şi reuşeşti să te eliberezi de o obsesie faţă de o persoană de care te-ai despărţit ori te-ai simţit atras de mult timp, ai prilejul să să-ţi împrospătezi sufletul prin implicarea într-o idilă făgăduind stabilitate şi durabilitate.

Vulcanul vieţii amoroase este cât pe ce să erupă, să explodeze brusc ca efect al Lunii pline răsărite pe 28 septembrie în Berbec şi a opta casă a Fecioarei. Partenerul tău se poate dovedi nedemn de încredere sau poţi simţi că te antrenează în inerţie, într-o relaţionare tot mai searbădă. Ori viceversa? Nu îşi au rostul nici o lupta înverşunată în cuplu, nici menţinerea unei tăceri apăsătoare. Se impune, aşadar, o discuţie cu toate cărţile pe masă, o negociere având drept scop relansarea conexiunii sentimentale.

Horoscop Fecioară septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 1 septembrie, Soarele în trigon cu Neptun îţi conferă expresivitate şi forţă de convingere, făcându-ţi favoruri îndeosebi dacă lucrezi în vânzări, marketing sau publicitate.

Ziua de 17 septembrie 2015 este consacrată intrării lui Mercur în tranzit retrograd în Balanţă şi a două casă a Fecioarei. Este vremea să îţi revezi investiţiile, modul în care îţi plasezi sau cheltuieşti banii şi să te înarmezi cu o sporită prudenţă din punct de vedere financiar. Dacă veniturile îţi scad pe neaşteptate, nu şovăi să îţi redirecţionezi banii ţinând cont de necesităţi şi nu de capricii de moment. Chiar dacă nu-ţi este uşor, este de dorit să-ţi creezi ori păstrezi o rezervă financiară, nişte bani albi ce nu-ţi vor strică chiar dacă nu ai de trecut prin zile negre.

Soarele prezent odată cu 23 septembrie în Balanţă şi a II-a ta casă alungă o parte din influenţele negative anterioare. Ai atât interesul cât şi oportunitatea de a afla noi cai de a face bani, eventual printr-un demers individual. Creşterea contului din bancă şi achiziţionarea unor bunuri de preţ te fac să te simţi mai sigur pe tine însuţi. Fereşte-te, totuşi, încă o dată, să te avânţi în mari cheltuieli. Oricum , pari să fii cu picioarele pe pământ, să nu te laşi tentat de iniţiative majore, ci să continui să te ocupi de proiecte deja începute.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Fecioară 2015 

Horoscop Fecioară august 2015
Horoscop Fecioară septembrie 2015 Horoscop Fecioară septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 10, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Diana, sunt o cititoare fidela si as fi foarte recunoscatoare daca as beneficia de un horoscop personal, as putea spune ca esti ultima mea speranta. Cu stima Elena

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.