Horoscop Berbec octombrie 2015

Horoscopul Berbecului octombrie 2015 sugerează intensificarea relaţionării cu oamenii deţinând un rol major în existenţa ta, cu cei cu care impărtăşeşti interese comune, o metamorfoză incomodă, dar necesară a unui aspect al traiului tău, şi o viaţă sentimentală guvernată de realism şi luciditate, căreia nu îi lipseşte însă şi un strop de pasiune.

Horoscop Berbec octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Berbec octombrie 2015
Din 9 octombrie 2015, Mercur îşi croieşte drum în Balanţă şi a şaptea casă a Berbecului, într-un tranzit ce pune acentul pe comunicarea strânsă cu oamenii apropiaţi sau cu cei de care te leagă relaţii de parteneriat personale, sociale ori profesionale. Nu te simţi în apele tale în mijlocul unei colectivităţi, şi ai nevoie de cineva care te cunoaşte bine, în stare să-ţi confirme şi să îţi susţină ideile şi convingerile. Treci printr-o perioada favorabilă punerii la punct a unei noi asocieri, ori concentrării asupra unui ţel comun într-o colaborare.

Opoziţia Soarelui cu Uranus de pe 12 octombrie te umple de nerăbdare şi îţi insuflă dorinţa de a nu fi îngrădit de nimeni şi nimic. Vrei să te bucuri de o libertate deplină, fiind gata să te revolţi împotriva oricui încearcă să impună nişte reguli. Îndârjirea de a-ţi demonstra cu orice preţ independenţa te poate face să fii foarte încăpăţânat sau necooperant, şi chiar capabil să îi şochezi pe alţii prin ideile tale trăznite, ieşite din comun.

O vreme dedicată reflecţiei asupra oamenilor cu adevărat importanţi din viaţa ta este vestită pe 13 octombrie 2015 de Luna nouă din Balanţă şi a VII-a casă a Berbecului. Ai capacitatea de a distinge cu claritate ce anume te leagă de cei din jurul tău, care-ţi sunt prietenii veritabili şi pe ce parteneri te poţi baza.

O conjunctură a existenţei cu care te-ai obişnuit, dar care dădea semne, de ceva timp, că este pe cale să se destrame, ajunge, în fine, să se încheie începând cu 23 octombrie, sub impactul tranzitului Soarelui în Scorpion şi a opta ta casă. Ceva din preajma ta sau din tine însuţi este, aşadar, pe punctul "să moară," lăsând loc unei renaşteri, unei reînnoiri. Totodată, poţi fi pus în situaţia să înfrunţi o latură negativă a personalităţii tale, fără a o elimina însă, ci convertind-o într-un atu în promovarea intereselor tale.

26 octombrie 2015 este o zi traversată de evenimente surprinzătoare, ce îţi impun schimbări din mers ale planurilor tale. Opoziţia dintre Mercur şi Uranus te forţează să fii cât mai flexibil şi mai cerebral. Mintea îţi dă în clocot, cuprinsă de impulsul de a-şi găsi de treabă, de a se canaliza asupra unor subiecte incitante. Reuşeşti cu greu să îţi menţii concentrarea, iar nervozitatea te împinge să îi iei la trei păzeşte pe cei din apropierea ta.

Pe 27 octombrie, Luna plină ivită în Taur şi a II-a casă a Berbecului te impulsionează să îţi expui în toată splendoarea lor darurile tale naturale, să le direcţionezi spre acţiuni cât mai concrete. Conştientizezi cât se poate de limpede cât de mult ai contribuit la fericirea ori bunăstarea altora, fără să ceri în schimb vreo compensaţie. Încrederea în tine însuţi ajunge la cote înalte şi îţi înlesneşte succese de excepţie.

Horoscop Berbec octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îmbracă straiele realismului odată cu 8 octombrie 2015, ca urmare a tranzitului lui Venus în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Dacă ai deja un partener, te poţi vedea silit să coborî cu picioarele pe pământ şi să clădeşti o solidă fundaţie a relaţiei tale amoroase. Banii nu aduc fericirea nici în iubire, dar reprezintă frecvent o condiţie necesară pentru instaurarea acesteia. Dacă eşti singur, pare să nu-ţi mai pice cu tronc, cu una cu două, o persoană de altfel atractivă din preajma ta. Eşti înclinat să evaluezi la rece avantajele şi dezavantajele unei idile pe cale să se înfiripe. În cazul în care un potenţial partener reuşeşte să treacă prin furcile caudine ale raţiunii tale, este probabil că acesta să fie conectat cumva cu sfera ta profesională sau cu principalul tău domeniu ocupaţional.

Luna nouă răsărită pe 13 octombrie în a VII-a ta casă îţi înlesneşte un nou început într-o relaţie de iubire amorţită poate de obişnuinţe şi rutină. Nu te mai mulţumeşti cu vorbe (goale) în dragoste, şi vrei să-ţi demonstrezi afecţiunea prin fapte cât mai semnificative. Poţi conştientiza că este nevoie să-ţi ceri iertare sau să ierţi, să poţi o discuţie cu toate cărţile pe masă împreună cu persoana îndrăgită.

Viaţa de cuplu devine tot mai pasională, mai înfierbântată, mai senzuală din 23 octombrie 2015, ziua de debut a călătoriei Soarelui în a opta casă a Berbecului. Pe de altă parte, dacă ai ajuns în pragul unui divorţ sau a unei despărţiri, partenerul tău îţi poate face zile fripte prin reproşurile nefondate pe care ţi le adresează.

Horoscop Berbec octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Spiritul de echipă, disciplina şi tactul de care dai dovadă la serviciu îţi asigură beneficii majore din 8 octombrie, graţie prezenţei lui Venus în a şasea ta casă. Talentele şi abilităţile tale profesionale sunt apreciate de şefi, iar relaţiile cu colegii stau sub semnul armoniei. Ai, totuşi, tendinţa de a socializa prea mult, a te culca pe o ureche şi a-ţi neglija niţel sarcinile şi responsabilităţile.

Luna plină din a doua casă a Berbecului îţi îndreaptă atenţia, pe 27 octombrie 2015, spre situaţia ta financiară, către lucrurile care ţi-o afectează şi nu mai au vreo menire în existenţa ta. Este nevoie să te eliberezi de circumstanţe financiare încurcate ori care îţi limitează libertatea de mişcare.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec septembrie 2015
Horoscop Berbec octombrie 2015 Horoscop Berbec octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.