Machiaj: Cum să arăţi ca şi câinele tău | Video

Dacă îţi iubeşti cu adevărat câinele, de ce nu i-ai demonstra acest lucru transformându-ţi faţa printr-un machiaj astfel încât să arăţi la fel ca şi el? La urma urmei, adevăraţii prieteni sunt aidoma în toate felurile!

Machiaj: Cum să arăţi ca şi câinele tău | Video
Talentata creatoare de machiaje Illana tocmai a lansat un nou video cuprinzând un tutorial despre cum orice fată care ţine la căţelul ei ar putea să-şi pună la punct o înfăţişare de senzaţie pentru o petrecere sau o ieşire în oraş!

După cum puteţi vedea în video şi în poză, cel mai bun prieten pe patru picioare al Illanei este un Husky siberian.

 Dacă nu ţii cont de prejudecăţi, şi vrei să îţi afirmi cu tărie ataşamentul faţă de câinele tău, cu preţul de a-ţi bagă în sperieţi amicii, apelează fără nici o ezitare la un astfel de machiaj. Oricum, pentru orice eventualitate, dacă ieşi pe stradă machiată în acest fel, nu ar fi rău să ai asupra carnetul de sănătate al câinelui tău sau să împrumuţi de la acesta, pentru o vreme, microcipul său de identificare.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Enciclopedia ilustrată a raselor de câini 

De ce preferi un câine sau o pisică drept animal de companie? 

Câinii în superstiţii, legende şi mituri
Machiaj: Cum să arăţi ca şi câinele tău | Video Machiaj: Cum să arăţi ca şi câinele tău | Video Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.