Horoscop Rac 2016

Horoscopul Racului 2016 aduce în prim plan dezvoltarea spirituală a sinelui, intensificarea relaţiei cu familia, cu părinţii şi copiii, necesitatea de a-ţi menţine la înalte cote încrederea în tine însuţi, dezvăluirea unor oportunităţi ale lumii exterioare şi interioare, o viaţă sentimentală străbătută de seriozitate şi profunzime, şi una profesională marcată de schimbări de anvergură.

Horoscop Rac 2016 | Horoscop general 


Horoscop Rac 2016
Neptun rămâne şi în 2016 în Peşti şi a noua casă a Racului, imboldindu-te să îţi extinzi orizonturile cunoaşterii, în special prin prisma unei viziuni spirituale. Te poţi angaja pe o înaltă cale spirituală sau religioasă ce îţi permite să te purifici, să te îndepărtezi de aspectele vulgare,, meschine ale traiului de zi cu zi. Neptun insistă asupra laturii tale emoţionale, încercând să creeze un echilibru cât mai stabil între suflet şi raţiune. Dacă eşti încă pe băncile şcolii sau facultăţii, îţi poate fi mai greu să te pliezi unui studiu riguruos, însă intuiţia şi creativitatea îţi compensează cumva acest neajuns.

Uranus în Berbec nu conteneşte să te focalizeze pe relaţionarea cu părinţii, să îţi pună în faţă noi faţete ale acesteia. Poţi să îţi vezi părinţii într-un alt fel ori să îţi schimbi radical comportamentul faţă de ei.

Dacă ai copii, Marte poziţionat în Scorpion şi a V-a casă a Racului între 3 ianuarie şi 5 martie 2016 te inspiră să le acorzi o sporită atenţie, să le înţelegi aspiraţiile şi să le dai o mână de ajutor în împlinirea acestora.

Mercur retrograd începând cu 28 aprilie şi până pe 22 mai 2016 în Taur şi a unsprezecea ta casă pare să-ţi insufle o oarecare nesiguranţă în drumul spre materializarea visurilor tale. Încearcă să înfrângi o îndoială faţă de tine însuţi nejustificată de nimeni şi nimic. În acelaşi timp, acest tranzit retrograd poate îţi scadă puterea de concentrare şi să dea naştere unor împrejurări nefavorabile în viaţa socială, silindu-te să conştientizezi ceea ce vrei să obţii de la alţii şi modul cum interacţionezi cu cei din jur.

Jupiter se află în Fecioară şi a III-a casă a Racului încă de la debutulul lui 2016, ajutându-te să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu rudele şi să îţi menţii o atitudine pozitivă, optimistă faţă de existenţă. Pe 9 septembrie 2016, Jupiter pătrunde în zona astrologică a Balanţei, într-un tranzit de bun augur în viaţa de familie. Pari să petreci mai mult timp împreună cu oamenii apropiaţi afectiv, să fii pus înaintea unor evenimente fericite alături de aceştia, şi chiar să iei parte la o nuntă sau un botez în familie.

Horoscop Rac 2016 | Horoscop dragoste 


Pluton veghează în continuare peste tărâmurile Capricornului şi ale celei de-a şaptea case a Racului, influenţele sale determinându-te să îţi transformi conexiunea cu persoana iubită, să îţi reexaminezi ataşamentul şi punctele de referinţă din relaţia de cuplu. Năzuieşti să pui baze puternice legăturii tale afective, să o aprofundezi şi să ai alături de tine un tovarăş de viaţă puternic, în stare să-ţi învigoreze încrederea în tine însuţi şi în calităţile tale. Dacă ai fost solitar în ultima vreme, poţi fi atras de cineva înzestrat cu un uriaş orgoliu, căruia îi place să se facă remarcat în sfera socială, capabil să te aducă şi pe tine sub luminile reflectoarelor, fără a te înţelege însă în profunzime. Totodată, poţi fi înclinat să demarezi o poveste de dragoste cu o persoană foarte diferită de tine, în stare să te completeze, să suplinească lipsurile tale şi să afle în tine ceea ce îi lipseşte. Această împăcare, armonizare a contrariilor poate fi totuşi extenuantă şi te poate încuraja să îţi asumi o poziţie dominantă în cuplu!

Mişcarea retrogradă a lui Mercur în Taur intervalul 28 aprilie - 22 mai 2016 şi în Capricorn în decembrie 2016 îţi atrage atenţia asupra verigilor slabe din viaţa ta sentimentală. Este necesar să realizezi ce îţi susţine şi ce îţi îngrădeşte împărtăşirea cu fiinţa îndrăgită şi să iei nişte decizii importante în acest sens.

Marte îşi croieşte drum odată cu 3 ianuarie şi până pe 5 martie 2016 în a cincea casă a Racului, îndemnându-te să ieşi din inerţia zilnică, să injectezi cel puţin un strop de spontaneitate în dragoste. Ai potenţialul să ieşi din tipare, să îţi suprinzi plăcut partenerul prin gesturi de un autentic romantism, având menirea de a-ţi revitaliza comuniunea sentimentală şi a-ţi dovedi profunzimea simţămintelor. Pe 27 mai 2016, Marte îşi asumă o turnură retrogradă în Scorpion şi a V-a ta casă, provocându-te îarăşi să îţi dezvălui ce se ascunde sub aparenţele relaţiei tale în doi, să separi grâul de neghina vieţii tale amoroase. Din 29 iunie 2016, planeta războiului îşi reia tranzitul direct în a cincea casă a Racului, permiţându-ţi să îţi pui cu hotărâre în practică convingerile acumulate de-a lungul traiectoriei sale retrograde. În perioada 9 noiembrie - 19 decembrie 2016, prezenţa lui Marte în Vărsător şi a opta casă a Racului te convinge să pui capăt unor şovăieli păguboase, să treci peste convenţii, să îţi afirmi şi chiar să îţi oficializezi (dacă este cazul) legătura de cuplu. Dacă eşti singur, acest aspect astral te impulsionează şi îţi oferă ocazia să înfiripi o idilă serioasă, pe termen lung.

Horoscop Rac 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Uranus în Berbec şi a zecea casă a Racului îţi stârneşte pe mai departe dorinţa de a face schimbări notabile în carieră şi în viaţa ta în ansamblu. Nu eşti mulţumit de actuala stare de lucruri de la serviciu ori năzuieşti să te îndrepţi spre un alt domeniu profesional, să purcezi spre ceva care te reprezintă şi îţi pune în evidenţă forţa individuală. Lui Uranus îi displace rutina, aşa că se impune să fii cât mai adaptabil, astfel încât să nu fii prins pe picor greşit de circumstanţe profesionale neprevăzute. Nativilor din Rac care s-au pregătit cu seriozitate pentru o profesie ţinând de educaţie, călătorii, justiţie, li se dăruieşte oportunitatea de a face progreze cruciale în carieră.

In 2016, Saturn este amplasat în Săgetător şi a şasea casă a Racului, mobilizându-te şi el să te apuci de o muncă care îţi place cu adevărat. In special de-a lungul aspectului sau retrograd, intre 24 martie si 12 august  2016, unii nativi îşi pot pierde slujba din cauza unei atitudini iresponsabile sau din pricina faptului că nu se pot acomoda cu sarcini care le repugnă.

Tendinţele anterioare sunt accentuate de efluviile tranzitului lui Marte în Săgetător şi de aspectul său retrograd în acelaşi sector astrologic între 6 martie şi 27 mai 2016. Poţi fi nevoit să-ţi pui nişte întrebări incomode despre ceea ce te satisface la muncă şi despre măsura în care îţi pui la treabă competenţa şi talentele. Tinzi să fii extrem de temperamental la serviciu, gata oricând să te lansezi în certuri cu colegii şi şefii. Încă o dată, acest lucru îţi sugerează că este necesar să faci o schimbare!

Dacă nu eziţi să îţi canalizezi energia spre muncă, în acest an te poţi bucura de recompense şi avantaje importante la serviciu. Revenirea lui Marte în turnură directă în Săgetător şi a VI-a casă a Racului între 2 august şi 27 septembrie 2016 îţi imprimă o intensă motivare şi îţi oferă şansa să îţi fructifici atuurile profesionale.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Rac 2015

Evenimente astrologice în horoscopul 2016

2016 - Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop Rac 2016 Horoscop Rac 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 10, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Superoferta anului, numai acum! Oferim o sansa extraordinara celor care vor sa urmeze o cariera de mare viitor, cu un sistem de lucru part-time si foarte avantajos, cu un program de instruire de cea mai mare calitate! Cautati-ne acum pentru mai multe detalii, la adresa de email: barbunae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.