Horoscop Săgetător 2016

Horoscopul Săgetătorului 2016 scoate în evidenţă dezideratul de a fii cât mai responsabil pe toate planurile existenţei tale, de a-ţi stăvili exploziile temperamentale, o mare încredere în tine însuţi, capabilă să îţi intensifice forţa de convingere şi să îţi scurteze drumul către obiectivele tale, necesitatea de a păstra un echilibru stabil în interacţiunea cu familia, o viaţă amoroasă presărată cu capcanele iluzionării, şi o activitate financiară de succes atâta vreme cât îţi menţii o minimă prudenţă.

Horoscop Săgetător 2016 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător 2016
Neptun rămâne şi în cursul anului 2016 în Peşti şi a patra casă a Săgetătorului creându-ţi dificultăţi în menţinerea sub control a vieţii de familie şi a unor aspecte legate de casă pe care le vezi dintr-o perspectivă idealistă. Este necesar să-ţi ţii în frâu tendinţa de a instaura o mică dictatură acasă şi să laşi libertate de mişcare rudelor apropiate şi persoanelor îndrăgite. Îţi doreşti să-ţi preschimbi locuinţa într-o cetate inexpugnabilă, de necucerit în faţa oricărui asediu al lumii din afară, însă această năzuinţa se loveşte cap în cap cu cea de a călători, de a descoperi noi locuri şi oameni şi a petrece cât mai mult timp departe de casă. Se impune să fii cu picioarele pe pământ mai ales în chestiuni legate de sănătatea mamei şi de tranzacţii imobiliare.

Uranus este pe mai departe găzduit în Berbec şi a V-a ta casă, un sector astrologic ţinând de dragoste, copii, timp liber şi creativitate. Dacă ai copii mărişori, aceştia tind să îşi asume un comportament rebel în încercarea de a-şi afla propriul drum în viaţă. Impulsul lor de a-şi exprima individualitatea te poate răni cumva, dar este necesar să-şi pună la încercare individualitatea pentru că, inevitabil, în cele din urmă, îşi vor lua zborul din cuibul căminului tău.

Dezideratul de a te maturiza, a te dezvolta, a fi cât mai responsabil, a munci cu perseverenţă şi ingeniozitate sunt şi în 2016 repere ale tranzitului lui Saturn în Săgetător şi întâia ta casă. Această planetă nu vede cu ochi buni delăsarea şi nonşalanţa, fiind întotdeauna gata să te penalizeze pentru astfel de metehne! Saturn îţi dictează să renunţi la ceea ce nu te mai reprezintă, să îţi măsori cuvintele şi să nu faci inutil zarvă când te izbeşti de piedici. Cu cât eşti mai puţin locvace, cu atât mai mult vorbele tale au darul de a-i convinge pe alţii să îţi susţină interesele. Extrem de iritabil, este de preferat mai degrabă să-ţi muşti limba decât să te lansezi în certuri neproductive şi cu un efect negativ de lungă durata.

Încrederea în tine însuţi se învigorează şi te înzestrează cu abilitatea de a comunica cu elocvenţă, a-ţi promova cu eficienţă obiectivele şi aspiraţiile ca urmare a localizării lui Jupiter în Fecioară şi a X-a casă a Săgetătorului în primele opt luni ale anului 2016. În acelaşi timp, relaţiile cu părinţii se ameliorează şi aceştia pot fi puşi în faţa unei oportunităţi de excepţie.

Din 3 ianuarie şi până pe 6 martie 2016, Marte traversează tărâmul Capricornului şi a doua ta casă, dăruindu-ţi ocazia de a-ţi lua în vizor universul subconştient şi a elimina orice te ţine înlănţuit de trecut, vechi evenimente nefaste care nu mai au sens să te marcheze în actualul stadiu al existenţei tale.

Marte îţi furnizează temeritate în scoaterea la lumină a personalităţii tale şi a obiectivelor tale esenţiale începând cu 6 martie şi terminând cu 17 aprilie 2016, în decursul tranzitului său direct în Săgetător. După aceea, aspectul său retrograd în aceeaşi arie astrologică te poate determina să te simţi îngrădit şi neajutorat în viaţă, fiind nevoie să îţi retrezesti în minte punctele tale forte şi realizările majore necontestate de nimeni. Deşi pari să fii predispus să răbufneşti nervos în diverse situaţii, este mai bine să îţi ţii în lesă mânia şi să înveţi cum să-ţi păstrezi calmul.

Nişte lucruri ori dubii de care credeai că ai scăpat odată pentru totdeauna sunt reactualizate în intervalul 27 mai - 29 iunie 2016,in urma aspectului retrograd căpătat de Marte în Scorpion şi a XII-a ta casă. Este nevoie să le revezi şi să vezi ce ţi-a scăpat!
Între 29 iunie şi 2 august 2016, planeta războiului îşi reia tranzitul direct în Scorpion, sprijinindu-te să tragi concluziile de rigoare şi să te debarasezi cu adevărat definitiv de aceste orientări negative.

Întoarcerea lui Marte în Săgetător, din 2 august până pe 27 septembrie 2016 te ajută să-ţi reintri în ritm, dar mai ai de făcut încă nişte paşi importanţi înainte de a te afla iarăşi pe drumul cel bun. Nu apela la scurtături întrucât, în acest fel, poţi sări peste nişte etape necesare stabilizării existenţei tale.

Jupiter intră în Balanţă şi a unsprezecea casă a ta odată cu 9 septembrie 2016, focalizându-te asupra speranţelor tale cele mai ambiţioase, a visurilor tale dintotdeauna. Ai acces la numeroase oportunităţi mijlocite de prieteni, acordându-le şi tu acestora nişte şanse deloc neglijabile.

Marte poposeşte în Peşti şi a patra casă a Săgetătorului din 19 decembrie 2016, forticandu-ţi voinţa de a face nişte schimbări de mult visate legate de cămin şi familie.

Horoscop Săgetător 2016 | Horoscop dragoste 


Tranzitul prelungit al lui Uranus în a cincea casă a Săgetătorului este asociat cu transformări ale relaţiei tale de cuplu, cu aspiraţia de a te angaja într-o idilă cu totul diferită de cele de până acum şi cu dorinţa de a te bucura de o cât mai mare libertate în legătura ta amoroasă. Poţi fi atras către cineva ieşit din comun, original, cu o viziune revoluţionară despre viaţă. Pe de altă parte, în această conjunctură astrală, poveştile de dragoste tind să se înfiripe brusc, pe neaşteptate, şi să se încheie la fel de abrupt. Dacă rezistă totuşi în timp, acest lucru se datorează capacităţii partenerului tău de a-ţi lărgi orizonturile, de a-ţi dezvălui o perspectiva nebănuită asupra lumii şi a persoanei tale. Fereşte-te să te implici într-o relaţie cu un om mănat de o pasiune năvalnică de a trăi, dar cu un temperament la fel de exploziv în dragoste.

Soarele, aflat în în aceeaşi zonă astrologică din 20 martie până pe 19 aprilie 2016, precum şi Venus, situată în Berbec în intervalul 5 aprilie - 30 aprilie 2016, inspiră o împărtăşire afectivă mai caldă, chiar fierbinte, în cuplurile deja formate.

Horoscop Săgetător 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Pluton, prezent şi în 2016 în Capricorn şi a II-a casă a Săgetătorului, continuă să dea curs unor metamorfoze ale atitudinii tale faţă de sfera financiară şi a modului de abordare a acesteia. Îţi este cu putinţă să obţii o sumă importantă de bani, dar trebuie ţii cont de obiceiul lui Pluton de a genera o perioada de criză, de probleme financiare, urmată de o creştere bruscă a veniturilor. Din acest motiv, ţi se recomandă să fii strâns la pungă şi mereu alert, pregătit să profiţi de orice oportunitate trecătoare de a face bani.

Tranzitul lui Jupiter în a zecea ta casă îţi netezeşte calea unei evoluţii rapide în carieră până pe 9 septembrie 2016. Starea prosperă a firmei unde lucrezi îi poate permite şefului tău să acorde tuturor angajaţilor o mărire semnificativă a salariilor. Totodată, poţi ajunge într-un post presupunând mari responsabilităţi, dar şi un venit pe măsură, ori te poţi simţi îmboldit să demarezi o afacere pe cont propriu.

Mercur, retrograd în Capricorn şi a II-a casă a Săgetătorului în perioada 8 ianuarie - 25 ianuarie 2016 te mobilizează să îţi însănătoşeşti situaţia financiară încă de la începutul anului. Fă cele mai bune alegeri şi nu adera la nici o afacere până nu ai certitudinea că ştii totul despre aceasta.
Aceste influenţe se repetă după 19 decembrie, atunci când Mercur este din nou retrograd în Capricorn.

Înclinaţia de a te lăsa pe o ureche, de a nu te mai integra într-o muncă de echipă şi a avea probleme în a te concentra se face simţită odată cu 28 aprilie şi până pe de 22 mai 2016, sub impactul turnurii retrograde a lui Mercur în Taur şi a şasea ta casă. Opreliştile de acest tip au menirea să te facă să-ţi revizuieşti proiectele profesionale, să îţi impună să fii flexibil şi să te laşi purtat de curent. Nu este exclus să afli satisfacţii într-un domeniu profesional la care ai renunţat de câtva timp.

Mercur se înscrie într-o mişcare retrogradă în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului în intervalul 30 august - 22 septembrie 2016, scoţând la iveală amânări şi stagnări profesionale ce trebuie să fie tratate cu calm şi minuţiozitate.

Din 9 septembrie, Jupiter în a XI-a ta casă îţi favorizează creşterea veniturilor din sfera profesională şi un ajutor bănesc binevenit din partea tatălui.

O notabilă revitalizare a ambiţiilor tale financiare se îmbină cu posibilitatea de a face schimbări de referinţă, oportune creşterii contului tău în bancă, între 9 noiembrie şi 19 decembrie 2016, atunci când Marte parcurge sectorul Capricornului şi a doua casă a Săgetătorului.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Săgetător 2015 

Evenimente astrologice în horoscopul 2016 

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop Săgetător 2016 Horoscop Săgetător 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.