Cadoul din cutia de pantofi | Shoe Box

Pentru ca doreste sa aduca un zambet pe fata celor mici, cu posibilitati financiare limitate, ECCO a dat startul in campania Shoe Box - Cadoul din cutia de pantofi, editia
ShoeBox2015, in data de 15 noiembrie 2015.

 Anul in care s-a facut prima actiune a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile pe care le primeam cand eram copii, dupa Revolutie, din strainatate. In acest moment, exista peste 200 parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi, in peste 100 de orase din 17 tari. Incepand cu anul 2015, se primesc doar cutii care contin lucruri noi, nefolosite si cu eticheta.


In cadrul editiei ‪ShoeBox2015, doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi. Se invelesc frumos in hartie cutia si capacul ei, fiecare separat, apoi se pune in cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi: dulciuri, articole scolare, jucarii, produse de igiena personala, o felicitare de Craciun pe care scrii cateva randuri pentru copilul care va primi cutia de la tine, articole de imbracaminte, poate o lumanare parfumata...

 Cadourile vor fi colectate in perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2015 in toate magazinele ECCO din tara, unde cadourile vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti, urmand ca intre 16-24 decembrie acestea sa fie distribuite catre copii.

Fii partener Shoe Box! Pentru ca vrem sa lucram impreuna si s-o facem organizat, avem nevoie de 3 tipuri de parteneri operationali pentru: promovarea si raspandirea cat mai larga a mesajului campaniei pe Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, site-uri, bloguri, reviste, etc. identificarea nevoilor si locatiilor unde sa ducem cadouri: daca stii, in zona in care locuiesti, copii aflati in nevoie (institutionalizati sau nu), te rog sa ne comunici voluntari si cooptarea de voluntari.


Pentru mai multe detalii, acceseaza: http://www.ecco-shoes.ro/shoe-box-2015. Doar impreuna putem oferi zambete, asa ca ne-am bucura nespus de mult daca ti-ai dori sa devii partener al acestei campanii!

 Poti pune in cutie tot ce incape in ea, ce vrei si ce crezi ca ii trebuie unui copil de varsta si genul pentru care iti doresti sa cumperi ceva.
 Cele 25 de magazine ECCO din tara sunt parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi si vor colecta si livra cadourile pentru cei mici. Toate cadourile vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti. Cu ajutorul celor de la Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Centru de performanta before & after school CONIL, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Asociatia ANA SI COPIII, Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu, Fundatia Ringier si al altor organizatii, aceste cadouri vor fi distribuite in Bucuresti si imprejurimi in perioada 16-24 decembrie 2015 si impartite copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani.


Cadoul din cutia de pantofi | Shoe Box Cadoul din cutia de pantofi | Shoe Box Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.