Horoscop Gemeni decembrie 2015

Horoscopul Gemenilor decembrie 2015 insistă pe sporirea importanţei demersurilor tale prin aplecarea asupra detaliilor, pe ameliorarea interacţiunii cu ceilalţi, mai cu seamă a relaţiilor de parteneriat şi pe o transformare majoră din existenţa ta. Dacă viaţa sentimentală şi cea profesională nu sunt marcate de influenţe negative, în activităţile financiare ţi se recomandă un plus de prudenţă.

Horoscop Gemeni decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Gemeni decembrie 2015 O vreme oportună organizării vieţii de zi cu zi, concentrării asupra detaliilor şi ajustării acestora, astfel încât să-ţi servească cât mai bine în împlinirea obiectivelor tale esenţiale este vestită din 5 decembrie 2015, graţie tranzitului lui Venus în Scorpion şi a şasea casă a Gemenilor. Desluşeşti cu limpezime erorile tale, eşti extrem de pretenţios şi ai aşteptări înalte atât de la tine, cât şi de la ceilalţi. La ordinea zilei se află eficientizarea acţiunilor tale. În acelaşi timp, Venus ţinteşte să-ţi îmbunătăţească imaginea exterioară, dar o face dinlăuntru în afară, punând accentul pe o nouă dietă ori pe un nou stil de viaţă, mai sănătos. 

Odată cu 10 decembrie, Mercur vizitează tărâmul Capricornului şi al celei de-a VIII-a tale case, aducând în prim plan echilibrarea, armonizarea relaţiilor tale personale şi sociale. Este timpul să distingi cu realism cât de mult dăruieşti şi cât de mult primeşti în conexiunile umane importante pentru tine. Poţi să-ţi dezvăluieşti secrete ale altora, lucruri ascunse faţă de tine sau chiar un complot îndreptat împotriva ta.

Pe 11 decembrie 2015, Luna nouă din Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor îi poate determina pe oamenii din imediata ta apropiere să-ţi pretindă mai mult decât de obicei, fără a a avea însă justificări reale din acest punct de vedere. Este cazul să îţi reevaluezi legăturile de parteneriat, să analizezi în ce măsură îţi sprijină evoluţia şi îţi înseninează existenţa. Trebuie sa porţi, poate, o conversaţie incomodă dar necesară cu un asociat din plan personal, social, ori profesional. Cu toate că această discuţie tinde să fie înfierbântată, ea are darul de a netezi calea unui parteneriat mai puternic, bazat pe o reciprocitate autentică, pe o împărţire corectă a eforturilor şi beneficiilor.

Starea actuală a vieţii tale nu te mai mulţumeşte şi te simţi îmboldit să o transformi în bine printr-o iniţiativă îndrăzneaţă. Sub impactul tranzitului Soarelui în Capricorn şi a opta ta casă, ce debutează pe 22 decembrie, ţii cu tot dinadinsul să te reînnoieşti, să îţi optimizezi propria ta persoană şi/sau ţelurile tale. La urma urmei, se apropie Anul Nou, iar acest lucru îţi sugerează trasee proaspete ale destinului! Pari să reflectezi cu seriozitate asupra ta şi a lumii, să treci peste superficialism şi să ajungi la miezul lucrurilor, dar emotivitatea ta înclină să oscileze între extreme, derutandu-i pe cei din preajma ta.

25 decembrie 2015, ziua de Crăciun este marcată de două evenimente astrologice: Luna Nouă din Rac şi ieşirea lui Uranus din aspectul său retrograd în Berbec.

În decursul mişcării sale retrograde în a XI-a casă a Taurului, Uranus a declanşat probabil lovituri de teatru în relaţiile de prietenie, demascări ori trădări ale unor falşi amici. Din 25 decembrie, tranzitul direct al lui Uranus nu mai are cum să-ţi prilejuiască astfel de surprize neplăcute. În consecinţă, te poţi bucura de Crăciun şi de Anul Nou fiind înconjurat de prieteni de nădejde, într-o atmosferă de camaraderie caldă şi împlinitoare.

Venus pătrunde pe 30 decembrie 2015 în Săgetător şi a şaptea ta casă, impregnându-ţi bunăvoinţă şi cordialitate în traiul personal şi cel social. Ai talentul de a te plasa pe aceeaşi lungime de undă cu oamenii întâlniţi, de a le atinge intuitiv coarda cea mai sensibilă. Traversezi un interval de timp de bun augur împăcării cu persoane de care te-ai îndepărtat recent, din cauza unor dispute. De altfel, însuşi Spiritul Crăciunului, al sărbătorilor de iarnă îţi recomandă acest lucru.

Horoscop Gemeni decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea stă sub semnul seriozităţii şi maturităţii începând cu 5 decembrie. Amplasarea lui Venus în a şasea ta casă este asociată cu o atitudine responsabilă în legăturile de cuplu deja închegate, cu clădirea unui viitor stabil în viaţa sentimentală. Nativii singuri pot cunoaşte un potenţial partener într-o conjunctură ţinând de sfera profesională, un partener rafinat şi grijuliu, cu calităţi specifice zodiei Fecioarei!

Mercur străbate zona astrologică a celei de-a VIII-a casă a Gemenilor din 10 decembrie 2015, aşa că poţi să înlături cu un discernământ sporit dificultăţi din comunicarea cu persoana iubita. Odată ce exprimarea sentimentelor reciproce din cuplu ajunge să fie nestânjenită de nimic, conexiunii afective i se adaugă un plus de împărtăşire erotică.

Guvernarea lui Venus peste meleagurile celei de-a şaptea tale case este plină de făgăduinţe odată cu 30 decembrie. Încă odată, ai capacitatea să-ţi exprimi cu sinceritate şi o mare putere de sugestie afecţiunea pentru tovarăşul tău de viaţă. Magia iubirii vă învăluie şi vă permite să va împrospătaţi povestea de dragoste. Dacă eşti singur, în luna ianuarie 2016 sau cine ştie, chiar cu ocazia revelionului, te poţi angaja într-o idilă având mari sorţi de izbândă să fie de durata.

Horoscop Gemeni decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Datorită bunelor auspicii create de prezenţa lui Venus în a şasea casă a Gemenilor, din 5 decembrie 2015, munca şi relaţiile cu colegii tind să fie foarte plăcute, satisfăcătoare. Dacă aspiri să găseşti un (nou) loc de muncă, îl poţi găsi cu uşurinţă. Deşi poate fi unul nu atât de avantajos pe cât visai, îţi află, cel puţin, posibilitatea să te menţii deasupra liniei de plutire din punct de vedere financiar.

Activităţile financiare, îndeosebi cele de asociere, au de beneficiat ca urmare a tranzitului lui lui Mercur în a VIII-a ta casă, iniţiat pe 10 decembrie. Ai ocazia să faci o investiţie inspirată ori să obţii un împrumut în condiţii foarte prielnice!

Sub efluviile Lunii pline apărute pe 25 decembrie în Rac şi a II-a casă a Gemenilor, este necesar să îţi păstrezi prudenţa pe plan financiar. Banii pot deveni o problemă, în special dacă nu pui capăt unei probleme încurcate înainte de a se amplifica. Străduieşte-te să îţi echilibrezi cheltuielile cu veniturile! Poate că eşti tentat să fii prea larg la pungă în decursul sărbătorilor de iarnă, riscând să ajungi pe zero sau chiar pe minus cu banii la începutul lunii septembrie 2016!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni 2016

Horoscop Gemeni noiembrie 2015
Horoscop Gemeni decembrie 2015 Horoscop Gemeni decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.