Cum să îmblânzeşti un mascul?

Pentru a se feri de impulsurile violente ale bărbaţilor, femeile nu trebuie decât să le bage în creier o anume proteină! În cât timp vor apare clinici specializate în această operaţie subtilă a bărbaţilor şi câţi din ei vor accepta să se supună unor astfel de proceduri, rămâne de văzut!

Cum să îmblânzeşti un mascul?
Cercetătorii de la Institutul Weizmann din Israel au descoperit secretul micşorării agresivităţii şi a acceptării străinilor într-o sporită măsură de către bărbaţi şi, implicit o nouă cale de a-i domestici pe masculii noştri de toate zilele!

Faptul că "bărbaţii sunt de pe Marte" a foat foarte clar cel puţin începând cu anul 1993, atunci când o carte cu acelaşi nume le-a etichetat pe femei ca "fiind de pe Venus." Acest aspect "marţian" al comportamentului masculin se referă la trăsăturile războinice asociate acestuia, trăsături evidente la mamifere începând de la oameni în jos, ajungând până la şoareci!

Oricum, studiul despre agresivitatea sau comportamentul maternal al şoarecilor iniţiat de o echipă din departamentul de neurobiologie Weizmann, incluzându-i pe dr. Tali Kimchi şi studentul Niv Scott, în colaborare cu dr. Ofer Yizhar şi dr. Matthias Prigge, a scos în evidenţă că o proteină purtând numele de tirozină xidroxilaza (TH) este asociată cu comportamentul agresiv al masculilor!

Activarea unor neuroni continad acest TH reduce în mod semnificativ violenţa şoarecilor masculi, iar nivelui ei scăzut în face pe aceştia să devină mai sălbatici şi mai violenţi ca niciodată.

Sursă: timesofisrael.com

Articole pe aceeaşi temă în Blogul Dianei:

Şoferii agresivi se identifică cu maşina lor 

John Gray: Bărbaţii sunt de pe Marte, şi femeile de pe Venus

Mă iubeşti sau mă protejezi? | Poveste adevărată despre egoismul bărbaţilor
Cum să îmblânzeşti un mascul? Cum să îmblânzeşti un mascul? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.