Horoscop Peşti decembrie 2015

Horoscopul Peştilor decembrie 2015 prefigurează descoperirea unor perspective înnoitoare despre lume şi tine însuţi, o interacţiune armonioasă, de bun augur cu prietenii, capacitatea de a-ţi releva intenţiile ascunse ale altora, înclinaţia de a-i ajuta pe cei din preajma ta, o viaţă sentimentală fericită şi una profesională plină de făgăduinţe.

Horoscop Peşti decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Peşti decembrie 2015
Tărâmuri îndepărtate, chiar exotice, îţi fac cu ochiul şi te îmbie odată cu 5 decembrie 2015, sub impactul tranzitului lui Venus în Scorpion şi a noua casă a Peştilor. Poţi avea oportunitatea de a călători, dar şi pe aceea de a-ţi îmbogăţi sau perfecţiona cunoştiinţele printr-un curs sau cu aportul unei veritabil guru. Oricum, la ordinea zilei sunt extinderea orizonturilor tale, evoluţia ta personală. Totodată, poţi cunoaşte persoane interesante, incitante de pe alte meridiane ale lumii ori poţi primi o veste îmbucurătoare din străinătate.

Vechile prietenii sunt învigorate şi te îmboldesc să depeni amintiri de demult. Graţie parcursului iniţiat de Mercur pe 10 decembrie în Capricorn şi a XI-a ta casă, ţi se dă şansa să te întâlneşti pe neaşteptate cu amici pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme, să închegi noi relaţii de prietenie cu oameni animaţi de aceleaşi aspiraţii ca şi tine. Conversaţiile cu ei îţi scot la iveală noi opţiuni şi căi de a-ţi împlini visele, dar se axează şi pe planuri legate de petrecerile de Crăciun şi Anul Nou.

Trigonul dintre Venus şi Neptun din 11 decembrie 2015 îţi stimulează intuiţia în relaţionarea cu ceilalţi, conferindu-ţi abilitatea de a desluşi intenţiile rele, lipsite de onestitate ale unora. Pe de altă parte, nu te poţi abţine să nu-i ajuţi pe cei aflaţi cu adevărat într-un impas.

Empatia ţi se intensifică şi îţi îngăduie să îţi dezvălui ce este mai bun în oameni. Sextilul lui Mercur cu Neptun de pe 14 decembrie îţi sugerează încă o dată să le fii alături celor ajunşi la nevoie. Creativitatea care te străbate îşi găseşte făgaşuri clare de punere în practică.

Începând cu 22 decembrie 2015, tranzitul Soarelui în Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor dă prioritate viitorului şi libertăţii individuale. Ai capacitatea să îţi analizezi cu realism idealurile şi să le afli cele mai eficiente modalităţi de a le atinge. Te poţi implica iarăşi într-o acţiune caritabilă.

Ziua de Crăciun are drept principale repere astrale Luna plină apărută în Rac şi debutul tranzitului direct al lui Uranus în Berbec.

Luna plină poposită pe 25 decembrie în a V-a ta casă îţi insuflă o înaltă stare spirituală. Pari să fii însufleţit de autentica magie a Craciunlui, să te bucuri din plin de evenimentul naşterii lui Iisus.

Soarele în sextil cu Neptun pe data de 29 decembrie 2015 dă curs năzuinţei de a te desprinde de ritmurile trepidante ale muncii şi afacerilor. Apropierea Anului Nou te îndeamnă din nou să-ţi priveşti existenţa prin prisma spiritualităţii, să îţi redescoperi valorile şi să dai întâietate viselor tale esenţiale.

Horoscop Peşti decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea tinde să se cutremure printr-o ieşire bruscă din cotidian, din cadrul obişnuinţelor şi monotoniei. Din 5 decembrie, Venus pluteşte deasupra meleagurilor celei de-a IX-a tale case, aşa că dacă eşti singur ai ocazia să fii atras într-o poveste de iubire cu cineva cu totul diferit de tine, cu o persoană provenită dintr-o altă zona geografică sau culturală. Poţi întâlni un astfel de partener şi cu condiţia de a te desprinde de cărările bătătorite ale existenţei, încercând să faci ceva nou sau să vizitezi locuri nemaivăzute până acum.

Pe 25 decembrie, viaţa amoroasă este învăluită într-o aură de spiritualitate. Nu mai cauţi pete în soarele dragostei şi eşti înclinat să fii fermecat de calităţile sufleteşti ale persoanei iubite. Nu este un lucru rău atâta vreme cât nu ajungi să o idealizezi şi să-i neglijezi adevăratele năzuinţe.

Anul Nou şi cea mai mare parte a lunii ianuarie 2016 se desfăşoară într-un climat oportun întăririi conexiunii afective din legăturile de cuplu datorită tranzitului lui Venus, început pe 30 decembrie, în Săgetător şi a zecea casă a Peştilor. Tovarăşul tău de viaţă îţi dă încredere în ţine însuţi şi te mobilizează să-ţi urmezi credinţele şi aspiraţiile. Noaptea de revelion este oportună închegării unei idile pentru nativii singuri.

Horoscop Peşti decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Ca urmare a trigonului lui Venus cu Neptun de pe 11 decembrie, intuiţia te sprijină în demersurile financiare, însă idealismul îţi poate da peste mâna, îndreptându-te spre proiecte grandioase, dar cu puţine şanse de a fi fructificate. Imaginaţia îţi pune pe foc creativitatea, dar te determină să treci cu vederea detalii însemnate.

În aceeaşi zi de 11 decembrie 2015, Luna nouă din Săgetător şi a X-a casă a Peştilor te inspiră să faci cele mai potrivite alegeri în afaceri. Obiectivele tale profesionale se opun totuşi năzuinţei de a fi cât mai mult timp în sânul familiei. Potoleşte-ţi neastâmpărul şi străduieşte-te să pui la punct nişte compromisuri având potenţialul de a-ţi netezi drumul spre ţelurile tale legate de muncă.

Sensibilitatea percepţiei celor din preajma ta îţi este de folos ca efect al sextilului dintre Mercur şi Neptun din 14 decembrie. Te poţi elibera întrucâtva de presiunea execitata de afaceri, ocupându-te de lucrurile de amănunt ale acestora.

Ieşirea lui Urans din aspectul său retrograd în a doua casă a Peştilor te îndeamnă odată cu 25 decembrie să faci pace cu nişte colegi de muncă cu care ai avut recent confruntări, să instaurezi o atmosferă de armonie la serviciu. Nu este exclus să sărbătoreşti împreună cu unii dintre aceştia ziua de Crăciun.

Influenţele prezenţei lui Venus în a zecea ta casă se fac simţite mai ales în luna ianuarie 2016. Atitudinea pozitivă te ajută să ai realizări notabile în muncă, iar relaţiile cu şefii sunt mai bune decât de obicei. Eşti favorizat îndeosebi într-un domeniu artistic.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Peşti 2015

Horoscop Peşti 2016

Horoscop Peşti noiembrie 2015
Horoscop Peşti decembrie 2015 Horoscop Peşti decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.