Horoscop Taur decembrie 2015

Horoscopul Taurului decembrie 2015 dă întâietate unei integrări armonioase în viaţa socială, confirmării crezurilor şi idealurilor tale, descoperirii unor noi dimensiuni ale lumii şi sinelui, unor sărbători de iarnă împărtăşite cu oameni ataşaţi sincer de tine şi unei vieţi amoroase fericite.

Horoscop Taur decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Taur decembrie 2015
Ştii instinctiv cum să te faci plăcut oamenilor, iar aceştia îţi caută compania şi nu pripidesc să te invite la tot felul de evenimente şi activităţi sociale. Din 5 decembrie 2015, amplasarea lui Venus în Scorpion şi a şaptea casă a Taurului îţi favorizează extinderea sferei de influenţă şi închegarea de noi parteneriate pe plan personal, social şi profesional.

Credinţele tale şi filosofia ta de viaţă sunt confirmate şi întărite de parcursul iniţiat de Mercur, începând cu 10 decembrie, în Capricorn şi a IX-a ta casă. Drept urmare, ai posibilitatea să-ţi vezi cu limpezime viitorul şi ceea ce ai de făcut pentru a-ţi atinge obiectivele. Mercur îţi oferă oportunităţi legate de studii şi de o călătorie mult visată. Discuţiile cu cei din jur te ajută să-ţi conturezi o perspectiva clară despre un job din străinătate. Pe de altă parte, întâlnirile cu amicii se centrează pe organizarea petrecerilor asociate cu sărbătorile de iarnă.

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 11 decembrie 2015 în Săgetător şi a VIII-a casă a Taurului, poţi conştientiza că aliaţii din principalele tale demersuri nu sunt de nădejde sau nu sunt la fel de motivaţi ca şi tine. Indiferent dacă eşti sprijinit ori nu, nu te avânta în acţiune până când nu îţi creezi o imagine de ansamblu a întreprinderilor tale. Nu te lăsa în voia grabei şi, curând, te vei regăsi într-o situaţie cu mult mai bună decât anticipezi.

Soarele tranzitează odată cu 22 decembrie sectorul astrologic al Capricornului şi a noua ta casă, dând amploare influenţelor mercuriene. Lipsit de apetit faţă de traiul monoton de zi cu zi, nu te poţi împiedica să explorezi noi faţete ale lumii. Există posibilitatea să treci prin experienţe de viaţă deosebite, ce îţi permit să îţi dezvălui nebănuite resurse interioare. Stăpânit de o sensibilitate năvalnică, eşti înclinat să spui lucrurilor pe nume şi să îi scoţi din inerţie şi chiar din sărite pe oameni încuiaţi, conformişti din preajma ta. Încă o dată, aspiraţia ta de a călători îşi poate afla împlinirea.

25 decembrie, ziua de Crăciun stă sub auspiciile a două evenimente astrale: Luna plină din Rac şi părăsirea de către Uranus a aspectului său retrograd din Berbec.

Luna plină ivită în a treia casă a Berbecului are darul de a-ţi aduce la lumină idealurile cele mai înalte prin intermediul convorbirilor cu persoane sincer interesate de evoluţia ta. Focalizarea pe noi şi promiţătoare trasee ale existenţei este cât se poate de potrivită cu intrarea într-un nou an. Sărbătoarea Crăciunului pare să îi adune laolaltă pe cei dragi.

În decursul mişcării sale retrograde în a XII-a ta casă, Uranus te-a îndrumat cum să îţi distingi adevăraţii prieteni şi ţi-a demascat duşmanii ascunşi. Din 25 decembrie 2015, înscrierea sa în tranzit direct te găseşte aşadar eliberat de dubii despre cine îţi vrea sau nu binele, iar acest fapt aşterne un plus de seninătate inclusiv peste zilele de Crăciun şi Anul Nou.

Horoscop Taur decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Graţie tranzitului lui Venus în a şaptea ta casă, odată cu 5 decembrie viaţa sentimentală interferează copios cu cea socială. Te simţi că peştele în apă printre oameni şi, dacă eşti singur, acest lucru îţi facilitează cunoaşterea unei persoane speciale, a unui potenţial partener de cuplu ce nu poate rezista farmecului tău conferit de planeta frumuseţii. Dacă eşti implicat într-o legătură amoroasă, această tinde să se aprofundeze, fiind posibil chiar, dacă este cazul, să propui sau să ţi se propună consolidarea sa printr-o căsătorie.

Dragostea este pusă pe jarul unei intense senzualităţi ca efect al călătoriei declanşate de Venus, pe 30 decembrie 2015, în Săgetător şi a opta casă a Taurului. Erotismul spre care te împinge această conjunctură astrală încununează de fapt o conexiune puternică pe plan sentimental. Din acest motiv, atât tu cât şi partenerul tău puteţi fi ispitiţi să petreceţi noaptea de revelion numai în doi, într-o atmosferă intimă şi romantică. Totodată, este posibil ca tovarăşul tău de viaţă să-ţi facă, direct ori indirect, un cadou neaşteptat, având potenţialul să-ţi taie respiraţia!

Horoscop Taur decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 5 decembrie 2015, planeta dragostei guvernează a VII-a casă a Taurului, într-un aspect astral asociat cu înflorirea unei afaceri prin mărirea numărului de clienţi ori contracte. Treci printr-o perioadă prielnică contactării unor persoane influente, capabile să te sprijine semnificativ în afaceri sau într-o iniţiativa financiară.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur 2016

Horoscop Taur noiembrie 2015
Horoscop Taur decembrie 2015 Horoscop Taur decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2015 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.