Horoscop Vărsător decembrie 2015

Horoscopul Vărsătorului decembrie 2015 aduce în prim plan o perioadă de iniţială de oscilare între o relativă solitudine şi o activitate socială intensă. Însingurarea îţi este dedicată cufundării în zonele profunde ale universului interior şi purificării sufleteşti, spirituale. Odată cu Crăciunul, te reverşi, plin de spontaneitate şi afecţiune, în lumea din afară, profitând de evenimente fericite atât în viaţa socială, cât şi în cea sentimentală.

Horoscop Vărsător decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător decembrie 2015
Amintiri ce păreau să fi fost uitate ies la suprafaţa minţii şi se încarcă cu noi înţelesuri din 10 decembrie 2015, atunci când Mercur îşi începe periplul în Capricorn şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului. Lumea din afară are mai puţină putere asupra ta, şi te concentrezi spre cea interioară, reuşind să descifrezi mesaje ale subconştientului şi viselor altădată de nedesluşit. Comuniunea cu sufletul tău te deschide către o reînnoire spirituală binevenită.

Pe 11 decembrie, Luna nouă poposită în Săgetător şi a XI-a ta casă te smulge cât de cât din singurătate. Traversat de o stare de neastâmpăr, eşti impulsionat să vezi cât mai degrabă oameni şi locuri noi, având darul să-ţi stimuleze setea de cunoaştere. O schimbare aşteptată cu nerăbdare în viaţa ta este pe cale să se petreacă şi să-ţi indice cu claritate ce ai de făcut în viitor. Nişte  coincidenţe deloc întâmplătoare sunt, de fapt, îndrumări spre împlinirea destinului tău.

Soarele vizitează şi el zona astrologică a Capricornului şi a celei de-a XII-a case a Vărsătorului începând cu 22 decembrie 2015, reluând influenţele mercuriene pe un alt palier al existenţei tale. Probleme trecute devin iarăşi actuale, insistând să-şi găsească o rezolvare. Treci printr-o perioadă prielnică debarasării de balastul mental, purificării fizice, emoţionale şi spirituale. Nu eşti deloc amator să-ţi faci intrarea pe scena lumii sub luminile reflectoarelor, preferând mai degrabă să rămâi în culise sau ca un simplu spectator. Dacă sensibilitatea emoţională mărită te face cumva vulnerabil în interacţiunea cu ceilalţi, intuiţia intensă care o întovărăşeşte îţi permite să întrezăreşti gândurile şi motivaţiile tăinuite ale oamenilor.

25 decembrie, ziua de Crăciun este marcată de Luna plină răsărită în Rac şi ieşirea lui Uranus din mişcarea sa retrogradă în Berbec.

Luna plină din a şasea ta casă îţi pune pe jar imaginaţia într-un sens pozitiv. Deşi unele din cele mai înalte idealuri ale tale îşi află o aplicare în practică, ai nevoie de răbdare şi perseverenţă pentru a le materializa. Moş Crăciun îţi face cadouri deosebite, îţi dă capacitatea de a-ţi lua soarta în mâini şi a fi atât scenarist, cât şi regizor şi actor al filmului vieţii tale.

Armura încăpăţânării şi vanităţii cade de pe tine pe 25 decembrie 2015 graţie revenirii lui Uranus în tranzit direct în a III-a casă a Vărsătorului. Eşti în stare să-i tratezi pe oameni de la egal la egal, să-i accepţi aşa cum sunt şi, mai mult decât atât, să le descoperi partea cea mai bună. Mintea îţi străluceşte prin ingeniozitate şi te împinge să pui la cale şotii sau surprize nemaipomenit de plăcute pentru cei îndrăgiţi. Se întrevede un Crăciun mai zglobiu şi mai vesel decât altădată! Sub protecţia lui Uranus, unii Vărsători par să se bucure de această sărbătoare într-un loc inedit, departe de casă.

Ce poate fi mai favorabil unui revelion de excepţie decât vizita lui Venus în Săgetător şi a unsprezecea ta casă? Acest aspect astral, ce debutează pe 30 decembrie 2015, dă apă la moară voiei bune, distracţiei, plăcerilor şi petrecerilor. Înzestrat cu o vioiciune şi o cordialitate aparte, ai abilitatea de a lua pietrele de pe inima tovarăşilor tăi, de a le descreţi frunţile şi a-i provoca să zărească faţetele cele mai luminoase ale existenţei!

Horoscop Vărsător decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


O vreme prielnică ieşirii în lume, intrării în contact cu numeroşi oameni şi participării la plăcute evenimente sociale este vestită, odată cu 5 decembrie, de tranzitul lui Venus în Scorpion şi a X-a ta casă. Efervescenta viaţă socială îţi oferă şansa de a cunoaşte un potenţial partener de cuplu. Dacă eşti implicat într-o relaţie amoroasă, Venus netezeşte calea unei cereri în căsătorie sau chiar a programării unei nunţi!

Optimismul şi comunicativitatea ce te caracterizează din 30 decembrie 2015, ca urmare a călătoriei lui Venus în a unsprezecea casă a Vărsătorului atrag asupra ta atenţia unor persoane de sex opus din cercul tău de prieteni. Una dintre ele pare să fie încarnarea viselor tale despre sufletul tău pereche! Există posibilitatea să iniţiezi o idilă împreună cu aceasta chiar cu ocazia petrecerii de Anul Nou! În cuplurile deja închegate se instalează un climat de camaraderie ce dă un spor de vigoare conexiunii afective.

Horoscop Vărsător decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 5 decembrie 2015, Venus îşi face sălaş în a zecea casă a Vărsătorului sprijinindu-te să îţi pui în lumină meritele şi abilităţile profesionale. Este posibil să te pască o promovare sau o creştere salarială! Aura specială cu care te înconjoară planeta dragostei îţi mijloceşte o interacţiune armonioasă cu şefii şi colegii. În cazul când eşti în căutarea unui job, ai mari sorţi de izbândă să găseşti unul cât de poate de avantajos.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Vărsător 2015

Horoscop Vărsător 2016

Horoscop Vărsător noiembrie 2015
Horoscop Vărsător decembrie 2015 Horoscop Vărsător decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.