Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, dar el nu mai ţine la mine, sau poate că ţine...

"Din nefericire, îl mai iubesc încă pe fostul meu iubit, dar acesta nu mai ţine la mine, sau poate că da. Ce aş putea să fac?"

Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, dar el nu mai ţine la mine, sau poate că ţine...
Dacă te-ai pomenit vreodată gândind în acest fel sau ai simţit asta vreodată, ar trebui să ştii că nu eşti deloc o excepţie. Dacă cei din jurul tău ar fi sinceri cu adevărat, şi-ar da arama pe faţă, nu ţi-ar veni să crezi câţi din ei sunt încă cuprinşi de nostalgie faţă de fosta lor poveste de dragoste. De asemeni, dacă ai astfel de simţăminte, este posibil ca şi fostul tău prieten să simtă la fel, indiferent de ceea ce spune ori recunoaşte faţă de alţii şi de el însuşi.

Cum poţi însă să ştii dacă ex-ul tău te mai iubeşte, în aşa fel încât să-i dai dea veste că îl aştepţi cu braţele deschise? Sau, poate, ar trebui să stai cu mâinile încrucişate, să păstrezi distanţa, să simulezi răceala în speranţa că până la urmă îşi va da seama că îl mai iubeşti?

În loc să rişti să fii umilită făcând declaraţii de dragoste la care nu ştii cum îţi poate răspunde fostul prieten, ai puţintică răbdare şi tatonează terenul... Acest lucru poate fi făcut în câteva feluri. Le poţi cere prietenilor/prietenelor să se intereseze discret ce mai face ex-ul tău. Ei/ele pot afla astfel dacă se vede cu altcineva sau dacă merge în aceleaşi locuri în care obişnuiaţi să vă duceţi împreună (în acest al doilea caz, poate fi un semn că îi este dor de tine!). Atrage totuşi atenţia amicilor să păstreze un maximum de discreţie. Dacă ştii bine că ei/ele nu sunt în stare de aşa ceva, încearcă o altă abordare.

O altă modalitate de a descoperi dacă fostul tău prieten mai are sentimente pentru tine, este să îl întrebi... Aşa cum spuneam mai înainte nu trebuie să rişti vreo umilinţă, şi se impune să faci acest lucru cât mai subtil. Ia-ţi aşadar inima în dinţi, sună-l, spune-i "Bună," şi întreabă-l ce mai face. În acest mod nu te obligi cu nimic, nu îţi dai de gol gândurile, sentimentele, ci recurgi la un simplu gest amical. Din vorbă în vorbă, discutând despre fleşculeţe, poţi să-l faci să îşi dezvăluie în cele din urmă, direct ori indirect, simţămintele faţă de tine.

Nu face greşeala să-l întrebi cu cine se mai întâlneşte, pentru că, în acest mod, îţi poţi dezvălui adevăratele intenţii! În loc de asta, prefă-te că nu aţi fi avut un trecut împreună, fii cât mai dezinvoltă, mai glumeaţă şi mai liberă în exprimare, poate chiar aşa cum erai atunci când el s-a îndrăgostit de tine.

Străduieşte-te să nu pomeneşti mai nimic despre povestea voastră de dragoste. Dacă nu mai ţine la tine este foarte probabil că nu va aduce deloc în discuţie clipele frumoase pe care le-aţi petrecut ca şi cuplu.

Dacă începe să rememoreze trecutul vostru, sau dacă ţi se pare că este receptiv faţă de acest lucru, poţi începe să vorbeşti despre voi doi. Dacă ai impresia că este momentul potrivit, dacă intuiţia feminină îţi şopteşte că este cazul, poţi să îi spui, cu mare grijă, indirect, că mai ţii încă la el. Este de recomandat să fii niţel evazivă, ca să poţi bate în retragere în eventualitatea că nu reacţionează aşa cum ai dori. Dacă fostul iubit îţi mărturiseşte că încă mai ţine la tine sau că îi lipseşti, aceste cuvinte ale sale marchează începutul celei de-a doua şanse pentru voi doi!

Punându-ţi puţin la treaba abilităţile de detectiv şi te vei putea găsi poate în situaţia de a-ţi spune: Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, iar el continuă să ţină la mine!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Dacă nu spui TE IUBESC, nu poţi şti dacă eşti IUBIT | O poveste cu tâlc 

Cum să îl îl faci gelos pe fostul tău prieten / iubit?

Cum să-ţi uiţi fostul iubit / prieten?
Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, dar el nu mai ţine la mine, sau poate că ţine... Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, dar el nu mai ţine la mine, sau poate că ţine... Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.