Horoscop Taur ianuarie 2016

Horoscopul Taurului ianuarie 2016 anticipează beneficii facilitate de învigorarea parteneriatelor, o vreme a regândirii şi ajustării credinţelor şi idealurilor, dezvăluirea unor noi perspective despre lume, o viaţă amoroasă şi una profesională caracterizate de complexitate.

Horoscop Taur ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Taur ianuarie 2016
Mobilizat să te dedici cu trup şi suflet ţelurilor tale principale, ai oportunitatea să te apropii de împlinirea lor graţie dezvoltării relaţiilor cu oamenii apropiaţi. Marte, prezent din 3 ianuarie 2016 în Scorpion şi a şaptea casă a Taurului, te îmboldeşte să-ţi întăreşti legăturile de parteneriat din plan personal, social şi profesional, însă trebuie să-ţi ţii în frâu imboldul de a-ţi impune propriile opinii, fără a ţine seama de cele ale asociaţilor tăi.

Jupiter, retrograd în Fecioară şi a V-a ta casă odată cu 7 ianuarie, îţi poate crea probleme corelate cu valorificarea creativităţii, noi iniţiative personale şi comunicarea cu copiii. Din fericire, este vorba despre probleme relativ minore, ce îşi vor afla cu uşurinţă soluţionarea. Nu trebuie uitat că Jupiter retrograd are obiceiul de a ascunde binele sub aparenţa răului şi că te direcţionează spre schimbări pozitive din viaţa ta.

Dezideratul de a verifica fundaţia demersurilor tale esenţiale iese la lumină din 8 ianuarie 2016, ziua de debut a parcursului retrograd al lui Mercur în Capricorn şi a noua casă a Taurului. Influenţele acestui aspect astral sunt amplificate pe 10 ianuarie sub efluviile Lunii noi din Capricorn. Este vremea să îţi testezi credinţele, filosofia de viaţă, să te descotoroseşti de o viziune falsă asupra viitorului. Poţi deveni conştient de necesitatea de a te perfecţiona, a te apleca asupra studiului, astfel încât să îţi poţi materializa nişte obiective ambiţioase.

Din 23 ianuarie, vizita lui Venus în Capricorn şi a IX-a ta casă îţi făgăduieşte experienţe de viaţă inedite şi instructive, deschiderea spre extinse orinzonturi ale cunoaşterii. Treci printr-un interval de timp oportun studiului şi călătoriilor.

Luna plină apărută pe 24 ianuarie 2016 în Leu şi a patra casă a Taurului are potenţialul să-ţi dea lumea peste cap, să îţi cutremure obişnuinţele şi tabieturile. Relaţiile cu familia pot ajunge într-o criză ce are menirea să te orienteze spre un curs diferit al existenţei tale. Această Lună plină te dezinhibă şi îţi permite să îţi exprimi interesele dezinvolt, lipsit de orice fel de timiditate.

Mercur, revenit în tranzit direct în Capricorn şi a IX-a ta casă te îndepărtează din 25 ianuarie 2016 de mlaştinile îndoielilor şi nesiguranţei. Ai sub picioare un teren stabil, sigur, aşa că ai putinţa să îţi lărgeşti sfera de influenţă şi să îţi expui cu forţă de convingere opiniile şi idealurile.

Horoscop Taur ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Sub influenţa tranzitului lui Marte în a VII-a ta casă, de pe 3 ianuarie pari să ai mai multe dispute decât de obicei cu persoana iubita. Cu toate acestea, ai capacitatea de a le pune capăt înainte de a se accentua, apelând la negocieri şi compromisuri. Dacă eşti singur, te poţi hotărî să renunţi la flirturi superficiale şi să te implici într-o legătură de cuplu serioasă.

Viaţa ta sentimentală este pusă din nou la încercare din 7 ianuarie 2016, atunci când Jupiter se înscrie într-o mişcare inversată în a cincea casă a Taurului. De fapt, Jupiter nu face decât să-ţi atragă atenţia asupra unor hibe ascunse din conexiunea ta afectivă. La mijloc poate fi un secret ori o minciună care îşi cere cu insistenţă dezvăluirea. Dacă nu există voinţă în acest sens din partea ta sau a partenerului tău, acea taină ori lipsă de sinceritate poate eroda lent şi iremediabil baza relaţiei voastre.

Tranzitul demarat de Venus, odată cu 23 ianuarie, în Capricorn şi a noua casă a Taurului îţi poate netezi drumul spre o poveste de dragoste deosebită, alături de cineva în stare să te elibereze de complexe, să te poarte prin întâmplări şi conjuncturi ieşite din comun, capabile să-ţi scoată la iveală dimensiuni înnoitoare ale lumii şi sinelui. Poţi cunoaşte o astfel de persoană în decursul unei călătorii, într-un mediu social neexplorat până acum sau chiar pe băncile şcolii!

Horoscop Taur ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


O perioadă propice trasării unor noi proiecte profesionale şi dezvoltării carierei este inaugurată pe 2 ianuarie 2016, în urma tranzitului lui Mercur în Vărsător şi a zecea casă a Taurului. Poţi fi nevoit să îţi intensifici comunicarea cu colegii şi şefii, dar ai talentul să îţi alegi cele mai potrivite cuvinte pentru a-ţi promova obiectivele şi competenţa. Serviciul ori afacerile tind să-ţi impună responsabilităţi sporite, un lucru care nu te afectează deloc având în vedere seriozitatea şi perseverenţa de care dai dovadă.

O serie de dificultăţi în interacţiunea din sfera profesională sunt pe cale să apară din 5 ianuarie, sub impactul aspectului retrograd căpătat de Mercur în a X-a ta casă. Este necesar să risipeşti controversele ţinând de imaginea ta personală, să depui eforturi pentru a-ţi demonstra responsabilitatea şi abilităţile. Chiar dacă este nevoie să te apleci asupra unor detalii, trebuie să nu pierzi perspectiva de ansamblu a carierei tale.

Competiţia pentru obţinerea unui job nou, a unui contract sau a unei măriri de salariu are mari sorţi de izbândă pentru tine sub auspiciile Soarelui amplasat odată cu 20 ianuarie în Vărsător şi a X-a casă a Taurului. Dacă urmăreşti să dai un curs nou carierei, acest ciclu solar este favorabil punerii la punct a unor strategii în acest scop sau înaintării ferme spre acţiuni îndrăzneţe. Oricum, viaţa profesională tinde să fie o prioritate pentru tine în această circumstanţă astrală!


Articole din aleasi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Horoscop Taur decembrie 2015

Horoscop Taur 2016
Horoscop Taur ianuarie 2016 Horoscop Taur ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.