Horoscop Rac februarie 2016

Horoscopul Racului februarie 2016 aduce în prim plan o intuiţie pătrunzătoare, focalizarea spre înţelegerea profundă a lumii şi sinelui, nevoia de a da un sens mai înalt existenţei tale, a te dezvolta şi perfecţiona. Viaţa amoroasă stă sub semnul pasiunii şi a unei relative prudenţe, iar demersurile financiare pot să ţi se încheie cu reuşite de excepţie.

Horoscop Rac februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Rac februarie 2016
Luna nouă apărută pe 8 februarie 2016 în Vărsător şi a opta casă a Racului îţi stimulează intuiţia şi îţi conferă capacitatea de a-i lua prin surprindere pe cei din jurul tău prin abilitatea de a le scoate la lumină gândurile şi simţămintele secrete. Uneori, acest dar al tău te poate face să întrezăreşti lucruri şocante, neaşteptate despre lume. Mai presus de orice, forţă ta intuitivă îţi permite să iniţiezi o vindecare, o insanatoasire spirituală ori sufletească a persoanelor apropiate ori chiar a ta.

Nu te mai mulţumeşti cu faţada, învelişul exterior al traiului zilnic, şi posezi harul de a ajunge la miezul lucrurilor, la esenţe. Din 14 februarie, tranzitul lui Mercur în acelaşi sector astrologic al Vărsătorului te îmboldeşte să investighezi ce se petrece în mediul tău înconjurător şi te determină să te îndepărtezi de superficialitate, să cauţi să te implici în conversaţii şi situaţii de viaţă semnificative, având scopul de a te călăuzi către dimensiuni cu adevărat importante ale destinului tău. Deşi nu ieşi în evidenţă prin locvacitate, vorbele tale au un impact major asupra celorlalţi.

Începând cu 19 februarie 2016, Soarele aflat în Peşti şi a IX-a casă a Racului continuă să-ţi imprime o atitudine serioasă, să te îndrume spre sursele adânci ale existenţei. Este vorba despre o seriozitate centrată către un înţeles mai înalt al vieţii tale, ce te împinge să te desprinzi de grijile şi activităţile cotidiene, să îţi asumi riscuri în plus în tentativa de a-ţi dezvălui noi faţete ale personalităţii. Eşti ademenit de orice îţi poate extinde orizonturile, de experienţe existenţiale de răscruce, pe muchie de cuţit, ori de proiecte de studiu având potenţialul de a-ţi lărgi cunoaşterea şi înţelegerea. Se impune, totuşi, să nu neglijezi treburi, îndatoriri şi responsabilităţi de bază din traiul de zi cu zi.

Pe 22 februarie, Luna plină din Fecioară şi a treia ta casă îţi insuflă dorinţa de a le împărtăşi altora ceea ce ştii şi de a te dedica unei acţiuni colective de ajutorare a oamenilor ajunşi într-un impas. Ai prilejul să pleci într-o scurtă călătorie, de-a lungul căreia îţi poţi reîncărca bateriile mentale, te poţi debarasa de stres şi nervozitate. Această Luna plină este asociată cu o veste bună, cu trimiterea şi primirea unor mesaje îmbucurătoare.

Horoscop Rac februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea nu suportă transparenţa şi se lasă în voia patimii, a pasiunii. Ca efect al vizitei lui Venus în Vărsător şi a opta ta casă, odată cu 17 februarie 2016, nativii din Rac tind să fie extrem de prudenţi atunci când ajung în pragul unei idile, având nevoie să îşi cunoască în profunzime un eventual partener înainte de a-şi permite să fie cuprinşi de efuziuni sentimentale. În acelaşi timp, ei pot să prefere să aibă alături o persoană înconjurată de o aură de mister şi să se ataşeze puternic de aceasta dacă răzbat la un secret de-al ei. În legăturile de cuplu deja formate, senzualitatea intensă a Racilor îi provoacă să devină geloşi, posesivi şi dominanţi! Dacă sunt în stare să ţină în frâu aceste impulsuri negative, au şansa să-şi învigoreze conexiunea cu fiinţa îndrăgită!

Horoscop Rac februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sub influenţa tranzitului lui Venus în a VIII-a casă a Racului, din 17 februarie norocul te întovărăşeşte din plin în sfera financiară, îndeosebi prin intermediul investiţiilor şi împrumuturilor. Este posibil să intri într-un parteneriat personal, social sau profesional cu cineva foarte bogat, să primeşti o moştenire neaşteptată, să ai acces nemijlocit la banii cuiva apropiat.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac ianuarie 2016
Horoscop Rac februarie 2016 Horoscop Rac februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.