De ce să optezi pentru porți automatizate în 2016?

Deşi casa visurilor mele este încă în stadiul de proiect, orice informaţie despre acest subiect, îmi trezeşte interesul, de la fundaţia si stâlpii de rezistenţă a unei case la ferestre şi uşi securizate, precum şi porţi automatizate. 

Se spune că o poartă frumoasă atrage vecinii buni, dar şi intemperiile şi răuvoitorii şi fiindcă ştiu că nu vrei nici tu să-ţi expui familia şi bunurile la astfel de riscuri, automatizarea porţilor reprezintă kitul tău de supravieţuire şi securitate.

Spre deosebire de porţile tradiţionale cu broască, chei şi sonerie, porţile automatizate sunt construite pentru a dura zeci de ani, spun producătorii şi pot fi construite din fier forjat, oţel, lemn de esenţă tare, precum şi alte materiale dure. Ele au un consum redus de întreţinere, dacă de la început au fost instalate de o firmă profesionistă, care poate asigura şi mentenanţa acestora periodic.


Automatizare porti
Cele mai multe motoare de poartă sunt suficient de puternice pentru a deschide poarta într-o fractiune de secunda. Unele din aceste sisteme de automatizare sunt prevăzute cu senzori laser şi previn deschiderea atunci când se confruntă cu obstrucţia unei maşini sau a unei persoane. Funcţionarea cu electricitate poate fi asigurată în cazul unor pene de curent electric prin intermediul unor acumulatori de rezervă sau, de ce nu, a unor baterii solare adaptate, care există deja pe piaţă pentru acest tip de dispozitive. 

Porţile pot fi batante sau cum spun englezii, swing gates, se deschid înăuntru sau înafara şi sunt o a alegere potrivită pentru curţile largi. Ele sunt acţionate prin intermediul unor motoraşe puternice în stare să deplaseze uşile porţilor prin pivotare până la un unghi de 180 de grade. Cool! . 
Porţile culisante, orizontale sau verticale, automate sunt ideale când există puţin loc ca o poartă să se balanseze sau când un drum de acces este construit pe o pantă abruptă. 


Imaginează-ţi, acum, câteva scenarii: 
- o inundaţie se abate peste oraşul tău, iar puhoaiele de apă şi noroaie năvălesc care încotro să înghită totul în calea lor, 
-  cativa hoţi urmăresc să-ţi devalizeze casa 
- un maniac da târcoale curţilor familiste cu copii. 
Un astfel de sistem de automatizare porţi devine un obstacol iminent pentru cei cu gânduri necurate sau faţă de intemperii. Am dreptate?
De ce să optezi pentru porți automatizate în 2016? De ce să optezi pentru porți automatizate în 2016? Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.