Horoscop Balanţă aprilie 2016

Horoscopul Balanţei aprilie 2016 indică o relaţionare fericită în plan social şi în legăturile de parteneriat, dar şi dezideratele de a-ţi ţine în frâu o sensibilitate excesivă, a-ţi supraveghea cu grijă felul cum comunici şi a-ţi impune o sporită mobilizare în demersurile personale. În general favorabilă, viaţa sentimentală necesită uneori decizii ferme şi menţinerea unui echilibru delicat în relaţia cu persoana iubită.

Balanţă

Horoscop Balanţă aprilie 2016 | Horoscop general 


Venus poposeşte pe data de 5 aprilie 2016 în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei, pogorând asupra ta farmec şi abilitatea de a te integra armonios printre oameni. Pari să fii mai preocupat decât de obicei de asumarea unui comportament corect, al unui autentic fair play în interacţiunea socială. Ai capacitatea de a pune capăt certurilor şi disputelor din preajma ta graţie simţului tău diplomatic. Cu toate acestea, emotivitatea pe care ţi-o insuflă Mercur, din aceeaşi zi, în tranzitul său prin Taur, te face vulnerabil faţă de cuvintele şi gesturile unora, în special ale celor răuvoitori sau lipsiţi de bune maniere. Nu te lăsa în voia tendinţei mercuriene de a sluji interesele altora neglijându-le pe cele proprii.


Pe 7 aprilie, Luna nouă din Berbec pune pe jăratec relaţiile parteneriale din sfera socială, profesională, chiar personală. Partenerii care sunt prea agresivi ori dominanţi în conexiunea cu tine sunt în stare să-ţi trezească impulsul de a te despărţi de ei, de a fi independent şi a-ţi pune în lumină bogatul potenţial personal. Dacă unele asocieri sunt în acest fel sortite destrămării, altele, în care eşti încurajat să-ţi afirmi personalitatea, au şansa de a se dezvolta. Această Lună nouă te ajută, totodată, să faci deosebire între oamenii receptivi la ideile tale şi cei care se fac numai că te ascultă, putând astfel să ţi-i transformi pe cei dintâi în aliaţi de nădejde sau adepţi ai ţelurilor tale.

Consultă-ţi horoscopul chinezesc 2016! 

Începând cu 17 aprilie, Marte retrograd în Săgetător şi a III-a casă a Balanţei are putinţa de a crea probleme în comunicarea cu cei din preajma ta. În acest context astral, este posibil să nu fii înţeles în demersurile tale principale ori să interpretezi greşit acţiunile altora. Neînţelegeri de acest tip te pot face să îţi pierzi cumpătul şi să te cufunzi şi mai adânc în situaţii negative. Cel mai bine este să discuţi cu mintea deschisă cu oamenii şi să scoţi la iveală adevăratele interese ale tale şi ale lor. Nu te grăbi să abordezi obiective măreţe fără să te ocupi în detaliu de punerea lor în aplicare.


Predispoziţia de a te închide în casă sau de a te concentra prea tare asupra vieţii personale în dauna celei sociale şi profesionale se face simţită odată cu 18 aprilie, atunci când Pluton îşi preia aspectul retrograd anual în Capricorn şi a patra ta casă. Dacă ai motive să îţi pui mai presus de orice chestiunile intime sau familiale, străduieşte-te cel puţin să te ocupi de obligaţiile elementare, de bază, din muncă şi din interacţiunea cu ceilalţi.

Soarele se instalează din 19 aprilie 2016 în Taur şi a VIII-a casă a Balanţei, luminând impulsuri adânci, chiar subconştiente ale sinelui tău. Ai capacitatea să ţi le lămureşti şi să iei măsuri eficiente pentru a le determina să dispară. Nu mai eşti dispus să te ascunzi după degetele conformismului, convenţiilor şi năzuieşti să te arăţi oamenilor aşa cum eşti şi să trăieşti potrivit valorilor tale esenţiale.

Horoscop Balanţă aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Aura de atractivitate şi dorinţa de a-ţi satisface cu orice preţ partenerul cu care te înzestrează Venus din 5 aprilie, atunci când îşi croieşte drum prin teritoriul celei de-a VII-a tale case, îţi făgăduiesc o relaţionare fericită în viaţa de cuplu. Tinzi să aduci cât mai multă frumuseţe şi delectare în relaţia ta amoroasă, atât din punct de vedere romantic cât şi material. Există însă şi un aspect negativ! Înclinaţia de a face sacrificii foarte mari în dragoste, de a pune mereu pe primul loc dorinţele şi nevoile fiinţei îndrăgite te poate secătui emoţional sau îţi poate transmite uneori senzaţia că eşti nedreptăţit!

Vezi şi Horoscopul Balanţei 2016

Iubirea nu se mai scaldă în ape călduţe şi îşi cere cu insistenţă pe 7 aprilie fie un sfârşit, fie o reîmprospătare. Sub efluviile Lunii noi din a şaptea casă a Balanţei nu mai poţi să treci cu vederea eventuale incompatibilităţi cu partenerul tău. Dacă legătură ta de cuplu dădea de multă vreme semne de şubrezeală, acum poate apare picătura care umple paharul insatisfacţiilor. Pe de altă parte, o conexiune afectivă veritabilă în cuplu este pe punctul să-şi afle noi surse de vitalizare şi împlinire.

Venus vizitează odată cu 30 aprilie Taurul, aşa că nativii singuri nu mai sunt mulţumiţi de flirturi superficiale şi îşi îndreaptă atenţia spre cineva care le trezeşte fiori romantici, îi incită printr-un magnetism misterios, printr-o frumuseţe ce răzbate din lumea lor interioară. Pot iniţia o relaţie cu o astfel de persoană mai ales dacă aceasta este în stare să îţi atingă corzile profunde ale sufletului, să îţi vindece vechi răni emoţionale şi să scoată la suprafaţă tot ce este mai bun în tine.

Horoscop Balanţă aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Banii te frig în buzunare pe 22 aprilie, sub vibraţiile Lunii pline din Scorpion şi a doua casă a Balanţei. Evită să faci cheltuieli exorbitante pentru ceva care la prima vedere îţi pare o afacere bună, dar care se poate dovedi, în cele din urmă, a fi un bluf. Nu îţi risipi, de asemeni, timpul şi nici energia în întreprinderi financiare nesemnificative, desluşeşte-ţi priorităţile şi concentrează-te asupra lor.

Din 28 aprilie, Mercur se înscrie şi el într-o mişcare retrogradă în Taur, insistând pe sfera financiară, îndeosebi pe banii împărtăşiţi cu alţii sau pe parteneriatele de afaceri. Trece-ţi în revistă datoriile şi banii care trebuie să-ţi fie înapoiaţi şi vezi dacă rămâi pe plus ori pe minus. Cercetează ce surse financiare au fost insuficient exploatate, şi pune-le la treabă!

Horoscop Balanţă martie 2016
Horoscop Balanţă aprilie 2016 Horoscop Balanţă aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.