Horoscop Vărsător aprilie 2016

Horoscopul Vărsătorului aprilie 2016 reflectă abilitatea de a comunica cu expresivitate, cu magnetism în sfera socială, nevoia de a-ţi proteja o sensibilitate intensă, focalizarea către cămin şi relaţiile familiale, şi o viaţă sentimentală ce poate oscila între joacă şi seriozitate.

Horoscop Vărsător aprilie 2016 - Horoscop general 


Vărsător
Odată cu 5 aprilie, tranzitul lui Venus în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului, precum şi cel al lui Mercur în Taur şi a IV-a ta casă te ajută să te exprimi sugestiv, cu putere de convingere, să-i farmeci pe alţii prin cuvintele tale meşteşugite. Eşti înclinat să faci alegeri bazate nu atât pe o raţiune strictă, cât pe frumuseţea unui demers sau a unei circumstanţe a existenţei. De cele mai multe ori, acest lucru se petrece în împrejurări ţinând de casă sau familie. Ai capacitatea să-ţi dezvălui universul emoţional, să înţelegi de ce reacţionezi uneori sub impulsul unor simţăminte implantate adânc în tine.

Focul Berbecului îţi insuflă dinamism în interacţiunea cu oamenii. Pe 7 aprilie, Luna nouă din a III-a ta casă intensifică influenţele venusiene, te incită să dai tot ce ai mai bun în tine atunci când te afli într-o relaţionare socială cât de poate de vivace, de animată. Talentele tale ies la iveală prin intermediul discuţiilor şi conlucrării cu cei din jur, având în acest fel şansa să le faci să lucreze în favoarea ta într-un grad mai mare. Totodată, ideile tale efervescente au darul de a da apă la moară potenţialului altora.

Relaţiile de prietenie sunt tensionate sau ameninţate de neînţelegeri ca urmare a mişcării retrograde asumate de Marte în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului începând cu 17 aprilie 2016. Te poţi trezi că amicii cei mai buni devin dintr-o dată preocupaţi peste măsură în acţiuni individuale sau, dimpotrivă, că nu mai ai timp să comunici cu ei din pricina treburilor personale. În acest context astral, se pot ivi reproşuri şi certuri. Aminteşte-ţi că o camaraderie veritabilă nu este zdruncinată de furtuni trecătoare şi caută să-ţi găseşti mai mult timp pentru prieteni.

Ai citit Horoscopul Vărsătorului 2016? 

Sensibilitatea emoţională ţi se inteţeşte din 18 aprilie sub impactul tranzitului retrograd al lui Pluton în Capricorn şi a XII-a ta zona astrologică. Se impune, aşadar, să îţi ţii în frâu simţirea astfel încât să nu fii influenţat de gândirea şi atitudinea negativistă a altora. Nu ezita să le dai o mâna de ajutor persoanelor aflate într-un impas, dar nici nu-ţi trece cu vederea abiectivele şi preocupările esenţiale.

Soarele, prezent din 19 aprilie 2016 în Taur reia tendinţele mercuriene, punând iarăşi accentul pe viaţa ta personală şi conexiunea cu părinţii ori familia. Eşti tentat să te înconjuri cu un zid de prudenţă, să explorezi mai rar conjuncturi noi ale lumii. Trecutul este pe cale să îţi reverbereze în suflet şi în minte, imprimandu-ţi nostalgie şi tendinţa de a desluşi cum anume vechi evenimente şi experienţe se răsfrâng asupra traiului şi situaţiei tale actuale.

Nu poţi încă trage învăţămintele de rigoare şi să te inarmeazi în acest mod pentru noi şi ambiţioase proiecte întrucât, pe 28 aprilie, Mercur retrograd tot în a patra casă a Vărsătorului te supune unor îndoieli privind cursul existenţei tale şi te adânceşte în conflicte interioare ce îşi solicită cu insistenţă rezolvarea. Nu subevalua indicii mici, dar preţioase oferite de intuiţie, capabile să îţi asigure stabilitate în viitor. Pe de altă parte, acest aspect astral este asociat cu o comunicare defectoasa cu rudele sau cu ivirea unor controverse în relaţiile cu acestea. Conştientizează cu obiectivitate dacă ai contribuit cumva la astfel de circumstanţe negative şi lasă de la tine, apelează la compromisuri pentru a reinstaura pacea în familie.

Umbrele generate de Mercur în Taur sunt alungate ca urmare a tranzitului pornit de Venus din 30 aprilie 2016 în aceeaşi arie astrologică. Afecţiunea reciprocă cu membrii familiei îşi regăseşte sursele şi viabilitatea. Mesele festive, petrecerile împreună cu aceştia par să fie tot mai dese.


Horoscop Vărsător aprilie 2016 - Dragoste 


Abilitatea de a-ţi înfăţişa sentimentele într-un mod original, creativ, inspirat te sprijină în viaţa amoroasă indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o legătură de cuplu. Popasul lui Venus în a III-a ta casă îţi conferă o persuasiune de invidiat în flirturi şi dragoste, ce te poate transforma peste noapte într-un Don Juan ori într-o cuceritoare irezistibilă. Nu te abate, totuşi, de la fair play şi nu te juca cu simţămintele altora. În viaţa în doi se instalează o atmosferă propice împărtăşirii celor mai adânci gânduri şi emoţii.

Află ce îţi rezervă Horoscopul chinezesc 2016 

Nu mai eşti ispitit de aventuri efemere, superficiale şi năzuieşti să ai un pământ ferm sub picioare în demersurile tale sentimentale. Ca efect al vizitei lui Venus în a patra casă a Vărsătorului poţi închega o poveste de dragoste cu cineva în stare să-ţi înţeleagă şi menajeze sensibilitatea emoţională, să te protejeze şi să-ţi fie loial până în pânzele albe. Ai prilejul de a întâlni o astfel de persoană prin intermediul unei rude sau a unui eveniment legat de familie.


Horoscop Vărsător aprilie 2016 - Bani şi muncă 


Pe 22 aprilie, sub efluviile Lunii pline din Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului, sfera profesională tinde să stea sub semnul unei crize, a unor dificultăţi. Poate că eşti încărcat de prea multe sarcini şi responsabilităţi. Dacă este cazul, această Luna plină semnalează nevoia de a apela la ajutorul altora. Treci peste orgoliul personal, recunoaşte-ţi limitele şi deschide-te spre cooperarea cu cei din preajma ta.

Horoscop Vărsător martie 2016
Horoscop Vărsător aprilie 2016 Horoscop Vărsător aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.