Horoscop Peşti aprilie 2016

Horoscopul Peştilor aprilie 2016 are drept puncte de referinţă preferinţa pentru delectări rare, alese, comunicarea intensă şi fructoasă, câteodată dificilă, în plan social, redefinirea legăturilor de prietenie, o abordare cumva materialistă a vieţii sentimentale, o activitate financiară norocoasă şi o conjunctură profesională marcată de posibile conflicte.

Horoscop Peşti aprilie 2016 | Horoscop general 


Peşti
Confortul personal, plăcerile rafinate şi niţel costisitoare te atrag mai mult decât de obicei din 5 aprilie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Berbec şi a doua casă a Peştilor. Tinzi să preţuieşti lucrurile, oamenii şi pe tine însuţi mai curând prin prisma frumuseţii decât a utilităţii. Stilul direct de a-i aborda pe cei din jur şi generozitatea ta nesecătuită inspirate de Venus se armonizează cu orientările imprimate de Mercur în Taur, odată cu aceeaşi zi de 5 aprilie, care îţi furnizează neastâmpărul de a comunica cât mai mult cu ceilalţi şi a extrage de la aceştia informaţii preţioase în acţiunile tale principale.

Marte în sextil cu Neptun pe 12 aprilie îţi dă cep creativităţii şi pogoară asupra ta o perspectivă spirituală asupra lumii. Eşti însufleţit de empatie în traiul cotidian, aşa că nu te dai în lături să-i ajuţi, atunci când ai posibilitatea, pe cei ajunşi la un necaz.

Relaţiile cu amicii sunt frecvent destinate unor transformări în decursul mişcării retrograde a lui Pluton în Capricorn şi a XI-a casă a Peştilor. Odată cu 18 aprilie este posibil să pui capăt unor camaraderii care nu îşi mai au vreo menire, care nu strălucesc printr-o reală comuniune de interese sau stau sub semnul lipsei de onestitate. Oricum, prieteniile veritabile rezistă încercărilor plutoniene şi au prilejul să se dezvolte pe mai departe.

Vezi şi Horoscop chinezesc 2016

Soarele în tranzit din 19 aprilie în Taur retrezeste la viaţă tendinţele mercuriene. Ai de a face mai des cu rudele, colegii şi amicii şi trebuie să profiţi de acest eveniment astral pentru a-ţi înteţi comunicarea cu ceilalţi şi a-ţi învigora relaţiile umane. Impulsionat să dai glas frământărilor, ideilor şi opiniilor tale, se impune să asculţi şi părerile altora, mai ales că acestea îţi pot releva soluţii neaşteptate ale unor probleme de ale tale. Acest ciclu solar este de bun augur învăţării şi călătoriilor.

Credinţele personale, năzuinţele legate de studiu şi călătorii se confruntă totuşi cu adversităţi, amânări ori eşecuri minore sub vibraţiile Lunii pline situate pe 22 aprilie 2016 în Scorpion şi a noua casă a Peştilor. Ai oportunitatea de a contracara astfel de efecte negative prin impunerea unei atitudini răbdătoare, echilibrate şi a planificării riguroase a întreprinderilor tale.

Tranzitul retrograd demarat de Mercur pe 28 aprilie în Taur are putinţa de a presăra derută şi înnegurare în interacţiunea socială. Lumea ta înconjurătoare trece prin metamorfoze insolite, imprevizibile ce au menirea să restructureze existenţa ta şi a altora. Până încerci să descifrezi încotro bate vântul schimbării, fă recurs la o mai mare adaptabilitate şi diplomaţie, şi nu te agăţa cu încăpăţânare de un program fix, bătut în cuie ori de obiective cu bătaie scurtă în viitor.

Ai trecut în revistă Horoscopul Peştilor 2016? 

Relaţionarea cu oamenii se limpezeşte cât de cât din 30 aprilie 2016. Venus în tranzit prin a treia casă a Peştilor îţi pune la dispoziţie clarviziune, te determină să înţelegi instinctiv trendurile sociale. Eşti captivat de persoane capabile să-ţi stimuleze gândirea, să îţi confirme şi fortifice aspiraţiile. Ştii să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit, iar acest lucru te sprijină în împlinirea ţelurilor tale.

Horoscop Peşti aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dacă eşti singur, ai înclinaţia să apreciezi la un posibil partener de cuplu în special înfăţişarea sa exterioară, frumuseţea trăsăturilor şi comportamentului său. Din 5 aprilie, amplasarea lui Venus în a II-a ta casă semnalează riscul de a ţine cont prea mult de aparenţe în viaţa amoroasă. În acelaşi timp, tinzi să îţi arăţi preţuirea faţă de tovarăşul de viaţă prin intermediul unor daruri materiale şi chiar să-l apreciezi într-o sporită măsură dacă aceste te răsfaţă în cadouri. Interesul poartă fesul în tot ce vrei, dar nu şi în dragoste!

Venus călătoreşte odată cu 30 aprilie în a treia casă a Peştilor, inlesnindu-ţi formarea unei legături de cuplu cu cineva care îţi împărtăşeşte gândurile şi idealurile. De fapt, pot apare în existenţa ta două persoane de acest fel, ce concurează în câştigarea inimii tale, având în vedere că a III-a casă este stăpânită de Gemeni, un semn zodiacal al dualităţii. Ai ocazia de a cunoaşte un om de acest gen prin mijlocirea unei rude, a unei cunostiinţe sau chiar a internetului.

Horoscop Peşti aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Prezenţa lui Venus în a doua casă a Peştilor indică, începând cu 5 aprilie 2016, o turnură norocoasă în sfera financiară. Banii par să-şi croiască de la sine drum către tine, dar lucru ăsta nu va dura o veşnicie, aşa că zăgăzuieşte-ţi predispoziţia de a-i cheltui în dreapta şi în stânga!

Pe 7 aprilie, Luna nouă apărută în Berbec te ambiţionează şi îţi dăruieşte oportunităţi să-ţi afli o nouă cale de a prospera din punct de vedere financiar. Îţi sunt favorizate îndeosebi iniţiative de afaceri inovatoare, întemeiate pe idei inedite şi în aparenţă simple, însă care nu le-au trecut prin cap şi altora.

Receptivitatea faţă de dorinţele ascunse ale oamenilor îţi creşte eficienţa într-un domeniu profesional ţinând de vânzări, publicitate ori relaţii cu publicul ca urmare a sextilui dintre Marte şi Neptun de pe 12 aprilie 2016. Chiar dacă nu îţi este pe plac, este necesar să te apleci asupra detaliilor proiectelor tale.

Serviciul este pe punctul să se preschimbe într-un câmp de luptă sub impactul tranzitului retrograd preluat de Marte, pe 17 aprilie, în Săgetător şi a X-a ta casă. Competitorii sau inamicii tăi par să fie mai înverşunaţi decât altădată, dar ţi se recomandă să nu te angajezi în bătălii deschise cu ei ci, mai degrabă, să dovedeşti prin propriile tale realizări că eşti mai valoros decât aceştia.

Horoscop Peşti martie 2016
Horoscop Peşti aprilie 2016 Horoscop Peşti aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.