Cadourile perfecte: picturile digitale



Dacă esti un iubitor de arte frumoase de cea mai bună calitate trebuie să- ți spun că portretele digitale s-au ridicat în ultimul timp la rang de artă si ele pot deveni cadouri inedite și valoroase pentru oamenii dragi din viața ta.  Cum? Ne spune mai bine unul dintre prietenii mei dintr-o rețea de socializare, care se ocupă cu așa ceva: 

"Ideea de a lansa un website cu portrete digitale mi-a venit într-o dimineaţă, când am fost invitat la o cafea într-un atelier de pictură al unui artist destul de cunoscut în ţară. Pictorul, puţin cam abătut mi-a explicat că a muncit foarte mult la un portret de dimensiuni destul de mari, dar a fost refuzat de client pe motive precum că a ieşit urât, cam gras sau bătrân. Îndemnându-l să încerce să-l retuşeze, artistul mi-a explicat că era destul de greu: pastă se afla deja pe pânză şi era destul de riscant să intervină peste ea, s-o modifice. Aşa a apărut ideea: să ofer portrete pictate digital, cu tablete grafice, pe calculator, celor care îşi doresc portrete perfecte! 
Dar spuneai să mă desconspir. Cine sunt? Numele meu este Marius Popei şi deţin Pictura Mea.ro. Eu nu sunt pictor, tatăl meu este, iar înainte de '89 nu avea atelier, era mai greu. Am copilărit şi trăit într-o casă plină de pânze şi culori şi am început cu timpul să realizez ce defineşte un tablou frumos, reuşit. Dacă nu ştii ce culori să foloseşti sau unde să le pui pe pânză, ce combinaţii să faci, nu îţi iese nicidecum. Un singur punct de culoare pus unde trebuie poate schimba întreaga creaţie şi invers. 
Recunosc, sunt foarte pretenţios, mulţi artişti au renunţat să mai lucreze cu mine invocând scuze cum că "cer prea mult", sau că "nu am timp de toate detaliile" pe care le ceream. Dar nu pot oferi clientului ceva în care eu nu cred, de care nu sunt mulţumit. Se spune că nu ai voie să critici arta, că toată arta este frumoasă, dar dacă eşti un pic mai pragmatic nustrică, din contra.
Se lucrează cu materiale de cea mai bună calitate, pânza e groasă iar printul e la o calitate fotografică excepţională, astfel încât, toate tablourile au profunzime, stârnescă dorinţa privitorului de a le atinge, iar imaginea, portretul să fie foarte clar. 
Am primit feedbackuri de la clienţi în care aceștia spuneau că cei care au primit cadoul nu
şi- au dat seama că e print, dacă nu le-ar fi spus. Atât de clare sunt."

Mă bucură nespus de mult când întâlnesc oameni îndrăzneți, care muncesc cu pasiune și prin munca lor îi bucură  pe ceilalți din jurul lor. 
Ce spui, nu crezi că o pictură digitală cu oamenii pe care-i admiri și iubești este un dar perfect?

Cadourile perfecte: picturile digitale Cadourile perfecte: picturile digitale Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.