Horoscop Fecioară mai 2016

Horoscopul Fecioarei mai 2016 anticipează o atitudine optimistă trecută prin prisma realismului, o serie de conjuncturi favorabile intereselor şi obiectivelor tale majore, o implicare profundă, susţinută de motivare şi creativitate, în sfera profesională, necesitatea de a fi cât mai flexibil în faţa schimbărilor şi o viaţă sentimentală aflată sub pecetea stabilităţii şi seriozităţii.

Horoscop general Fecioară mai 2016 


Străbătut de o energie fizică de zile mari, eşti capabil de eforturi ieşite din comun graţie trigonului din 3 mai 2016 dintre Soare şi Jupiter. Străduinţele tind să îţi fie încununate de succes mai ales că atitudinea ta optimistă le dă sens şi le eficientizează. Te integrezi de la sine, fără nici un fel de probleme, în mediul social şi îi atragi pe oameni de partea ta datorită generozităţii şi căldurii afective pe care le radiezi.

Pe 6 mai, Luna nouă din Taur şi a noua casă a Fecioarei îţi pune la dispoziţie o aventură existenţială, o experienţă de viaţă cu tâlc, posibil în decursul unei călătorii. Ai prilejul să îţi pui în aplicare, să îţi valorifici cunoştiinţele acumulate de-a lungul timpului, şi să îi surprinzi astfel pe oamenii neîncrezători până acum în potenţialul tău.

Fecioara
Optimismul în exces, care te-a făcut vulnerabil faţă de circumstanţe riscante şi persoane rău intenţionate în tranzitul retrograd al lui Jupiter în Fecioară este echilibrat de realism odată cu 9 mai 2016, atunci când această planetă îşi reia mişcarea directă.
De asemeni, în răstimpul parcursului retrograd al lui Jupiter, este posibil să fi învăţat că egoismul îţi este păgubos, că este nevoie să faci bine pentru a ţi se face bine, şi că autorăsfăţul este capabil să îţi înmoaie voinţa. Cu aceste lecţii însuşite temeinic, traversezi o perioadă auspicioasă, în care încrederea în tine însuţi se împleteşte cu conjuncturi ce îşi dau concursul pentru împlinirea ţelurilor tale esenţiale şi rezolvarea unor probleme complicate care te afectează de ceva vreme.

Vezi şi Horoscopul Fecioarei în anul 2016!

Venus în trigon cu Jupiter pe 10 mai îţi intensifica pozitivismul faţă de viaţă. Optmismul tău ajunge să fie molipsitor, să-i determine pe oameni să se alieze obiectivelor tale, dar nu trebuie să te culci pe lauri şi să crezi că totul ţi se cuvine!

Năzuinţa de a pune în practică o idee aproape obsedantă este favorizată pe 22 mai 2016 sub vibraţiile Lunii pline din Săgetător şi a IV-a casă a Fecioarei. Chiar dacă ţi se pare că acest lucru este dificil, tot ce contează este să-l iniţiezi, urmând să-i găseşti pe parcurs calea de materializare. Lasă-te în voie inspiraţiei, eliberează-te de constrângerile unei raţiuni inflexibile!

Adaptabilitatea este cheia depăşirii cu bine a cuadratului dintre Jupiter şi Saturn din 26 mai. Este probabil să se producă o schimbare de proporţii a existenţei care să te aducă în pragul derutei. Se impune să te adaptezi din mers, să nu te încăpăţânezi să mergi în continuare pe cărări bătătorite. Dacă responsabilităţile generate de acest aspect astral ţi se par prea împovărătoare, poţi încerca să scuturi de ele şi să gusti în acest mod din paharul amar al eşecului.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Marte îşi asumă odată cu 27 mai 2016 o mişcare retrogradă în Scorpion şi a III-a casă a Fecioarei, într-un tranzit ce are potenţialul să te scoată din ritmul traiului zilnic. Încă o dată, îţi este greu să te menţii în tiparele cotidianului. Oamenii şi împrejurările tind să te oblige să îţi amâni sau întârzii acţiunile, să se împotrivească demersurilor tale. În acest context, tot ce poţi face este să apelezi cât mai frecvent la negocieri, compromisuri şi să îţi ţii în frâu o iritabilitate crescândă.

Horoscop Fecioară mai 2016 - Dragoste 


Dragostea tânjeşte după stabilitate şi siguranţă din 24 mai 2016. Venus guvernează de pe această dată tărâmul Gemenilor, imprimând nativilor singuri din Fecioară tendinţa de a se angaja într-o relaţie de cuplu serioasă. Ei pot fi atraşi de o persoană mai în vârstă sau de una care dă dovadă de maturitate în abordarea vieţii, care are un statut respectabil în societate ori se bucură de succese în carieră. Cei implicaţi deja într-o relaţie în doi au posibilitatea să se alieze cu partenerul lor într-o activitate lucrativă, bazată eventual pe o pasiune comună.

Horoscop Fecioară mai 2016 - Bani şi muncă 


Ca efect al trigonului lui Venus cu Jupiter de pe 10 mai 2016, banii par să curgă nestânjenit către tine. Norocul te însoţeşte în demersurile financiare, însă nu trebuie să te bazezi numai pe acesta, neglijându-ţi responsabilităţile.

Reputaţia ta, locul tău în lume, evoluţia în carieră reprezintă reperele tranzitului iniţiat de Soare, pe 20 mai, în Gemeni şi a X-a casă a Fecioarei. Te simţi motivat să faci ceva important la serviciu şi să îţi afirmi în acest fel competenţa profesională, îndeosebi înaintea unor persoane influenţe. Îţi doreşti rezultate concrete ale eforturilor de la locul de muncă, iar acestea sunt pe cale să apară, însoţite însă de sarcini mai ample.

Bogatele efluvii creative insuflate de prezenţa lui Venus în Gemeni constitue un atu major în activitatea ta profesională începând cu 24 mai 2016. În acelaşi timp, planeta dragostei instaurează un climat de armonie şi bunăvoinţă în interacţiunea cu şefii şi cu colegii.

Horoscop Fecioară aprilie 2016
Horoscop Fecioară mai 2016 Horoscop Fecioară mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.