Oglinda din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Oglinda zărită în vise înseamnă frecvent modul în care te percepi pe tine însuţi şi cum eşti perceput sau vrei să fii văzut de alţii. Un simbol al autoexaminării, oglinda visată îţi poate dezvălui o imagine, mai bună sau mai rea,a sinelui, a părţilor pozitive ori negative ale personalităţii tale, unele neglijate, altele neconştientizate.

Modul cum te regăseşti în oglindă, mai tânăr sau mai bătrân, mai frumos ori mai urât decât eşti în realitate, semnifică adeseori simţăminte de teama, vină, autocritică...

De exemplu, cineva care a ajuns pe o pantă descendenţa a vieţii şi se străduieşte cu disperare să schimbe ceva din acest punct de vedere, poate să se descopere în oglindă îmbătrânit, ridat. Totodată, acest tip de vise poate fi determinat şi de teama de a îmbătrâni. Atunci când visezi că o oglindă îţi oferă o imagine frumoasă a sinelui, ţi se pot semnala calităţi subevaluate, înzestrări native pe care trebuie să ţi le pui la treabă în traiul de zi cu zi!

Uneori, oglinda din vise simbolizează o persoană iubită sau un prieten bun, cineva care iţi poate reflecta părţile pozitive ori te îndrăgeşte aşa cum eşti.
Vise oglinda

Visele de-a lungul cărora nu îţi zăreşti propria reflecţie din oglindă sugerează că ţi-ai pierdut identitatea. Poate că te-ai schimbat focalizându-te prea mult pe interesele ori beneficiile altora, şi nu mai ştii cum eşti cu adevărat . Într-o intepretare diferită, astfel de vise pot fi generate de simţămantul că eşti neglijat sau minimalizat de cei din jurul tău.

Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise 

În cazul când visezi că te uiţi prin două sau mai multe oglinzi, îţi este implicat faptul că eşti pe punctul de a te confrunta cu o problemă interioară sau exterioară. Ceea ce vezi este corelat frecvent cu subconştientul tău. Reflecţia din oglinzi poate reprezenta o modalitate de a fisigur pe tine şi a lua în considerare impulsurile tale subconştiente. Oglinzile simbolizează imaginaţia ta şi relaţia dintre constient şi subconştient!

Atunci când eşti privit prin mai multe oglinzi din vise înseamnă că te simţi pus sub lupa, observaţia altora, şi eşti criticat de alţii. Într-o altă interpretare, ţi se exprimă dorinţa de a nu-ţi recunoaşte, examina emoţiile subconştiente...

Un vis în care faţa ţi se schimbă într-o oglindă sau întrezăreşti mai multe faţete ale tale poate semnifica conştientizarea unor aspecte ale personalităţii tale necunoscute ori neacceptate până acum.

Dacă ai visat cum spargi o oglindă înseamnă că îţi distrugi o imagine veche a sinelui, renunţi la aceasta! Poate că pui capăt unor obişnuinţe vechi, pafguboase.

Baku: Legenda mâncătorului de vise

Visele înfăţişând o oglindă acoperită indică îngrijorarea că cineva apropiat poate sa moară sau durerea resimţită (încă)de decesul cuiva îndrăgit.

În eventualitatea că îţi visezi trecutul desfăşurandu-se asemeni unui film, într-o oglinda, îţi sunt aduse în prim plan sentimente de nostalgie sau puncte cheie, de referinta ale vieţii tale pe care trebuie să le iei (din nou) în seamă, să te raportezi la ele în existenţa reală.

O oglindă crăpată din vise reprezintă o imagine deficitară sau distorsionată a propriului tău sine, sau posibilitatea de a-ţi pierde încrederea în tine însuţi!

Dacă ţi-ai visat casa cu toate oglinzile sparte ori crăpate poate însemna că ascunzi ceva important faţă de tine sau alţii....

Un vis pe parcursul căruia nu vrei, refuzi să te uiţi într-o oglindă denotă un sentiment de vinovăţie, impresia că nu eşti atractiv ori sigur pe tine.

Oglinda în legende, credinţe, superstiţii şi magie

Viaţa înseamnă pentru fiecare om o celulă ale cărei pereţi sunt oglinzi. 
Eugene O'Neill
Oglinda din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Oglinda din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on aprilie 06, 2016 Rating: 5

6 comentarii:

  1. salut! am visat ca ma uitam in oglinda si in loc de 2 ochi..aveam unul pe frunte...si ma simteam rau ca mi am dat seama ca nu vad prea bine:( ce poate sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  2. Nu stiam regula asta.e sufficient ca am scris numele meu? astept raspuns si merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  3. Am visat că mă privesc în oglindă și în locul chipului meu, o vedeam pe femeia pe care o iubesc... Ce poate însemna? Mulțumesc anticipat, Iulian.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua. Ce semnificatie are are crucea pe frunte atunci cand te vezi in oglinda (in vis)? Multumesc.

    p.s.Crucea este reliefata in piele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am visat ca ma priveam in oglinda.. dar ochii imi erau negri (si partea alba si irisul).. Ma stergeam pe fata de o "pielita" acoperita cu fond de ten.. si era o picatura de sange sub ochiul drept care persista.. Oare ce ar putea insemna ???

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.