Horoscop Balanţă iunie 2016

Potrivit horoscopului Balanţei iunie 2016, ai oportunitatea de a lua legătura cu oameni incitanţi din străinătate sau cu o altă formaţie culturală şi spirituală decât a ta, a-ţi trece în revistă cu realism starea de sănătate şi a-ţi impune valorile şi înzestrările personale. Viaţa sentimentală şi cea profesională au, în general, o turnură favorabilă.


Horoscop general Balanţă iunie 2016 


Vibraţiile Lunii noi apărute pe 5 iunie 2016 în Gemeni şi a noua casă a Balanţei te motivează să renunţi la proiecte având puţine şanse de a fi împlinite. Ai ajuns la o răscruce de drumuri ce te îmboldeşte să faci schimbări de anvergură, capabile să dea un sens major vieţii tale. Chiar dacă eşti nerăbdător să te avânţi în noi aventuri, nu neglija să-ţi pui la punct, să-ţi organizezi demersurile.

Din 13 iunie, tranzitul lui Mercur în Gemeni este asociat cu intrarea în contact şi comunicarea cu oameni de pe alte meleaguri sau cu totul diferiţi de tine. Ai, în acest fel, ocazia de a căpăta o perspectivă înnoitoare asupra personalităţii tale şi destinului tău. Poţi fi înclinat să te dedici cercetării şi studiului unor subiecte neobişnuite, diferite de preocupările tale cotidiene. O călătorie îţi rezervă oportunităţi ieşite din comun.
Balanţă

Neptun, retrograd în Peşti şi a VI-a casă a Balanţei odată cu aceeaşi dată de 13 iunie 2016, te face să îţi abordezi cu un plus de luciditate starea de sănătate. Nu mai eşti dispus să te dedai unor diete sau metode fanteziste de îmbunătăţire a tonusului fizic şi pshic, apelând mai degrabă la unele tradiţionale, verificate.
Horoscop Balanţă 2016

O relativă derută legată de sistemul tău de valori este pe punctul să se risipească din 29 iunie. Marte revine în tranzit direct în Scorpion şi a doua ta casă, sprijinindu-te să îţi regăseşti punctele forte şi să îţi modelezi existenţa în funcţie de idealurile şi crezurile tale esenţiale. Chiar dacă este necesar să dai dovadă de adaptabilitate pe mai departe în interacţiunea cu oamenii, ai voinţa de a nu mai trăi conform judecăţilor şi prejudecăţilor altora.


Horoscop Balanţă iunie 2016 - Dragoste 


Viaţa amoroasă are de câştigat în urmă manierei binevoitoare, amicale cu care relaţionezi în societate. Începând cu 17 iunie, amplasarea lui Venus în Rac şi a zecea ta casă îţi favorizează implicarea într-o idilă cu cineva atras de aura ta de învingător, cunoscut cu prilejul unui eveniment social sau al unuia din sfera profesională. Dacă ai deja un partener, relaţia ta cu el devine recunoscută, aprobată ori apreciată de cei din imediata ta apropiere. Acest aspect astral este de bun augur planificării unei logodne sau unei nunţi.

Horoscop Balanţă iunie 2016 - Bani şi muncă 


Viaţa profesională tinde să se limpezească din 13 iunie datorită înscrierii lui Neptun în mişcare retrogradă în a şasea ta casă. Nu mai visezi cu ochii deschişi la ţeluri intangibile şi beneficiezi de o comunicare clară, lipsită de ambiguităţi, cu colegii. Pe de altă parte, ai putinţa de a desluşi oamenii ipocriţi, profitori din jurul tău, fiind mereu gata să le contracarezi atacurile perfide.

Activitatea ta de la serviciu continuă să-ţi aducă avantaje graţie tranzitului demarat de Venus, pe 17 iunie 2016, în a X-a casă a Balanţei. Năzuinţa de a fi remarcat de ceilalţi este pe cale să-ţi fie împlinită. Un şef pare să-ţi remarce eforturile şi competenţa, şi să te recompenseze printr-o promovare sau o mărire salarială. Este o vreme prielnică obţinerii unui (nou) job.

Soarele traversează şi el, odată cu 21 iunie, zona astrologică a Racului, insistând asupra obiectivelor din carieră pe termen lung şi a creşterii reputaţiei tale. Dacă ai de gând să-ţi schimbi traseul profesional, ai la îndemână o perioada oportună pregătirii terenului ori avansării ferme în această direcţie.

Asigurarea securităţii tale financiare reprezintă o prioritate din 29 iunie 2016, ca efect al ieşirii lui Marte din parcursul sau retrograd în a II-a casă a Balanţei. În acest context, te poţi simţi îndemnat să îţi iei un al doilea job sau să te lansezi într-o afacere pe cont propriu.

Într-un tranzit ce se va face resimţit îndeosebi în luna iulie, Mercur în Rac amplifică de pe 30 iunie focalizarea ta către muncă, carieră. Înzestrat cu mai mult simţ practic şi spirit competitiv decât de obicei, ai sporiţi sorţi de izbândă în materializarea obiectivelor profesionale.

Horoscop Balanţă mai 2016
Horoscop Balanţă iunie 2016 Horoscop Balanţă iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2016 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Cum am ascendentul in scorpion planetele mele sunt in alte case, ( neptun in pesti in casa V, mercur in taur in casa Vlll, iar marte intra in casa a ll in sagetator) dupa cum am vazut intr-o harta astrala facuta pe net, de la ce zodie ar trebui sa citesc previziunnile ??

    RăspundețiȘtergere
  2. stie cineva cum pot afla ora cand m-am nascut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa stii macar aproximativ nasterea: dimineata-pană la pranz, seara-spre miezul noptii, noaptea-pană la 6 dimineata, cand incepe ziua astrologica. Calculam ascendentul, care este 2 ore ptr. fiecare zodie. Iti cauti, apoi, trasaturi in zodia dinapoia ascendentului si cea de dupa. Scrie ce zodie esti si perioada nasterii, aproximativ, asa, te pot ajuta.

      Ștergere

Un produs Blogger.