Horoscop Berbec iunie 2016

Principalele repere din horoscopul Berbecului iunie 2016 sunt beneficiile datorate desluşirii şi valorificării mesajelor primite din mediul social şi profesional, a unei comunicări cordiale cu oamenii, asumarea unei sporit realism, oportunităţi corelate cu studiul şi călătoriile, şi concentrarea spre o viaţă de familie împlinitoare.

Horoscop general Berbec iunie 2016 


O sumedenie de informaţii diverse, ce se bat cap în cap, tinde să te deruteze şi să te împiedice să intelelegi care-ţi sunt priorităţile, sub vibraţiile Lunii noi poziţionate pe 5 iunie 2016 în Gemeni şi a treia casă a Berbecului. Numeroasele lucruri pe care vrei să le faci îţi aglomerează peste poate agenda zilnică, aşa că nu mai ai timp să te ocupi de ceea ce-ţi face cu adevărat plăcere. Nu te înnegura! Vremea propice delectărilor este pe aproape.

Sextilul dintre Venus şi Uranus de pe 12 iunie aduce în preajma ta oameni originali, neobişnuiţi şi incitanţi, şi te încântă prin întâlniri şi evenimente sociale neaşteptate. Activităţile de grup şi cele alături de prieteni te satisfac şi îţi furnizează beneficii.
Berbec

Din 13 iunie 2016, tranzitul lui Mercur în Gemeni şi a III-a zona astrologică a Berbecului pune accentul pe o intensă interacţiune socială şi, din nou, pe un aflux de informaţii bogat, pe care reuşeşti de această dată să-l ţii sub control şi să-i extragi esenţa. La ordinea zilei sunt călătoriile scurte şi o comunicarea mai frecventă şi mai fertilă cu rudele şi colegii.

Negura iluziilor şi a unei imaginaţii excesive este cât de cât împrăştiată odată cu 13 iunie, atunci când Neptun preia o turnură retrogradă în Peşti. Ai putinţa de a aborda cu mai mult realism existenţa şi de a-ţi urma impulsurile sufleteşti de a-i ajuta pe alţii fără să devii însă victima unor persoane ipocrite, profitoare.

Cuprins de un neastâmpăr atât fizic, cât şi mental, pe 14 iunie nu mai suporţi rutina şi monotonia. Soarele în sextil cu Uranus te îmboldeşte să te distrezi, să te avânţi împreună cu amicii în experienţe de viaţă trepidante şi semnificative.

Horoscop Berbec 2016

Venus îşi croieşte drum din 17 iunie 2016 în Rac şi a patra casă a Berbecului, inaugurând o perioadă dedicată căminului. Doreşti să petreci cât mai mult timp în sânul familiei, mai ales că acest lucru te face, mai mult decât altădată, să te simţi împlinit şi ferice. Relaţiile cu rudele se armonizează şi este posibil să le vezi mai frecvent, inclusiv cu ocazia unor petreceri sau aniversări. Inspirat să aduci casei nişte modificări în stare să o infrumuţeseze, ai totodată noroc în aflarea unei locuinţe noi şi avantajoase în cazul în care eşti pe cale să te muţi.

Călătoriile, educaţia, credinţele tale sunt în prim plan pe 20 iunie 2016. Luna plină răsărită în Săgetător şi a IX-a casă a Berbecului îţi dă ghes spre locuri îndepărtate de casă şi îţi relevă avantaje legate de studiu. Nu-ţi este chiar uşor să dai curs acestor aspiraţii, dar eşti gata să porţi bătălii şi să te debarasezi de tot ce este neesenţial pentru a ţi le materializa.

Valorile şi preocupările ţinând de casă şi familie capătă iarăşi întâietate ca urmare a tranzitului demarat pe 21 iunie de Soare în Rac. Îţi pui la bătaie întreaga energie pentru a înlătura dificultăţi materiale şi emoţionale ce-ţi pot afecta conexiunea cu oamenii îndrăgiţi de acasă şi nu mai amâni rezolvarea unor probleme asociate cu locuinţa.

Marte revine în tranzit direct în Scorpion şi a opta casă a Berbecului din 29 iunie 2016, aşa că eşti însufleţit de ambiţia de a face schimbări majore într-un aspect al existenţei tale. Pentru a-ţi atinge acest scop, ai nevoie de sprijinul altora şi, tocmai de aceea, recurgi mai des la compromisuri, asigurându-te că oamenii îţi înţeleg şi îţi aprobă demersurile.

Relaţionarea din cadrul familiei este învigorată de Mercur odată cu 30 iunie, de-a lungul călătoriei sale în Rac, ce reactualizează tendinţele solare şi venusiene. Resimţit mai cu seamă în luna iulie, acest acest tranzit îţi stimulează intuiţia în descifrarea motivaţiilor nemărturisite ale persoanelor din imediata ta apropiere şi pune bazele unei comunicări extrem de eficiente cu acestea.

Horoscop Berbec iunie 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală îşi caută stabilitate, seriozitate şi armonie începând cu 17 iunie 2016, sub impactul tranzitului lui Venus în a patra casă a Berbecului. Dacă eşti parte a unui cuplu şi locuieşti împreună cu partenerul tău, suntei mai puţin dornici să ieşiţi în lume, să vă întâlniţi cu prietenii, mai ales că atmosfera de acasă se încinge romantic şi împărtăşirea emoţională dintre voi devine tot mai senzuală, mai voluptoasă. Nativii singuri au şansa de a începe o idilă profundă, matură, cu cineva cunoscut prin intermediul unei rude sau cu prilejul unei reuniuni de familie.

Horoscop Berbec iunie 2016 - Bani şi muncă 


Înclinaţia de a-ţi asuma sporite riscuri în plan financiar este avantajoasă atâta vreme cât nu întinzi coarda. Venus în sextil cu Uranus pe 12 iunie 2016 îţi impune o minimă prudenţă în acest domeniu. Este o zi prielnică infuzării unui plus de creativitate în activitatea profesională.

Horoscop Berbec mai 2016
Horoscop Berbec iunie 2016 Horoscop Berbec iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.