Horoscop Berbec iulie 2016

Horoscopul Berbecului iulie 2016 aduce în prim plan iubirea faţă de familie, impunerea personalităţii şi obiectivelor tale, dar şi necesitatea de a nu fi prea năvalnic în promovarea lor, o viaţă amoroasă înconjurată de bune auspicii şi una profesională stând sub semnul meticulozităţii.

Horoscop Berbec iulie 2016 - Horoscop general 


Dragostea, ataşamentul faţă de familie, de persoanele importante din viaţa ta se înteţesc pe 4 iulie 2016, graţie Lunii noi ivite în Rac şi a patra casă a Berbecului. Căminul reprezintă pentru tine, în acest context astral, un reper primordial al trăirii, aşa că nu te dai înapoi de la nimic pentru a le asigura bunăstarea materială şi emoţională a celor îndrăgiţi. Trecutul pare să-şi pună amprenta asupra ta mai puternic decât de obicei, să îţi releveze cum se reflectă în prezent, în idealurile tale actuale.

Cuadratul lui Venus cu Uranus de pe 7 iulie te face să interacţionezi cu oameni iresponsabili ori excentrici, ce te pot determina să faci lucruri de care te vei bucura peste o zi, două, ori, dimpotrivă, ce îţi vor întuneca viiitorul apropiat. Pe de altă parte, se impune să nu te laşi în voia unei impulsivităţi păguboase, în stare să îţi demoleze realizările de până acum. Ţine-ţi în frâu nervozitatea, şi nu pica în plasa ispitei de a face mereu o furtună într-un pahar de apă!
Berbec

Pe 11 iulie 2016, un alt cuadrat, între Mercur şi Uranus, îţi răpeşte forţa de concentrare şi te sastiseşte de rutina cotidiană. Iritabilitatea excesivă te provoacă să te implici în dueluri înfierbântate cu cei din jurul tău, să-i nedumereşti ori chiar jigneşti pe unii prin pornirea de a-ţi revărsa asupra lor o mânie necontrolată. Încă o dată, străduieşte-te să nu-i acuzi pe alţii pentru eşecurile tale!

Din fericire, evenimentele astrologice anterioare sunt temperate, începând cu 12 iulie, de intrarea lui Venus în Leu şi a V-a casă a Berbecului. Deşi firea specifică zodiei tale devine efervescentă în acest context, ai posibilitatea să aduci oamenii de partea ta, să îi convingi să se alăture ţelurilor tale din cauza patimei cu care îţi expui punctele de vedere. Creativitatea te îmboldeşte să scoţi la iveală lucrurile cele mai de preţ ale personalităţii tale, şi te sprijină să găseşti soluţii inspirate ale unor probleme care te frământă de multă vreme.
Horoscop Berbec 2016

Responsabilităţile şi îndatoririle zilnice se cufundă în neant pe 16 iulie 2016, ca efect al cuadratului Soarelui cu Uranus. Eşti dornic să îi şochezi pe cei din imediata ta apropiere cu idei şi acţiuni ieşite din comun, să le deraiezi convenţiile şi obişnuinţele! Pe de altă parte, eşti grăbit peste poate, aşa că ai mare grijă atunci când îţi conduci maşina ori te implici într-o activitate riscantă!

Pe 27 iulie, Mercur în trigon cu Uranus îţi netezeşte drumul spre integrarea într-un grup social ori profesional însufleţit de aceleaşi idealuri ca şi tine. Ai, în acest fel, posibilitatea să îţi materializezi nişte ţeluri ce păreau să fie irealizabile până ieri, alaltăieri!

Un cutremur deloc neglijabil în existenţa ta se poate produce pe 29 iulie 2016, sub influenţa tranzitului retrograd preluat de Uranus în Berbec! Eşti tentat să îţi asumi mai multe riscuri în viaţa personală, să forţezi nota în impunerea personalităţii şi ideilor tale. Nu este un lucru rău, atâta vreme cât nu calci în picioare mândria şi ambiţiile altor oameni!

Horoscop Berbec iulie 2016 - Dragoste 


Dragostea se pliază năvălniciei Berbecului începând cu 12 iulie 2016, ca urmare a prezenţei lui Venus în a cincea ta casă. Dacă altădată temmperamentul tău fierbinte te făcea să o dai în bară în iniţiativele tale amoroase, acum acest lucru te ajută să cucereşti o persoană atractivă, ale cărei farmece îţi bântuie de mult inima şi sufletul. Spontaneitatea îţi netezeşte calea spre o idilă fericită şi, mai mult decât atât, pari să fii curtat de mai mulţi oameni decât de obicei. Nu trebuie decât să alegi! Cuplurile consacrate profită de o renaştere a afecţiunii reciproce datorită abilităţii partenerilor de a infuza noutate în conexiunea lor în doi.

Mercur pătrunde din 14 iulie în aceeaşi casă a Berbecului, facilitând îmbunătăţirea comunicării din relaţiile de cuplu. Dacă au existat până în prezent secrete stânjenitoare între tine şi persoana iubita, este timpul ca acestea să iasă la lumină şi să fie catalizatori ai intensificării împărtăşirii voastre afective!

Horoscop Berbec iunie 2016

Viaţa sentimentală câştigă în claritate şi efuziune odată cu 22 iulie, sub impactul tranzitului Soarelui în Leu şi a V-a casă a Berbecului. Dacă eşti singur, aura ta de atractivitate nu are cum să fie trecută cu vederea de persoanele de sex opus din preajma ta. În cazul în care ai un partener , relaţionarea ta cu acesta tinde să fie împătimită, înfierbântată de redescoperirea frumuseţii şi minunilor interioare şi exterioare ale acestuia.

Horoscop Berbec iulie 2016 - Bani şi muncă 


Deşi inima te poartă pe mai departe către familie, Luna plină apărută pe 20 iulie 2016 în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului insistă asupra zonei tale profesionale. Eliberat de egoism, ţii cu tot dinadinsul să îţi ajuţi colegii şi să găseşti soluţii ale unor probleme de la serviciu care trenează de mult timp. Chiar dacă nu te poţi opri să te concentrezi pe chestiunile profesionale, pari să ştii cum să fii disponibil pentru oamenii îndrăgiţi de acasă.

Mercur îşi reverberează călătoria în Fecioară şi a VI-a casă a Berbecului mai cu seamă în luna august. Tranzitul acestuia, demarat pe 30 iulie pe acest meleag astrologic, te îndrumă să abordezi cu simţ practic şi meticulozitate sarcinile şi responsabilităţile ţinând de serviciu. Te bucuri de armonizarea relaţiilor cu colegii şi şefii, dar trebuie să ai grijă să nu te cufunzi prea adânc în detalii lipsite de semnificaţie!
Horoscop Berbec iulie 2016 Horoscop Berbec iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.