Horoscop Taur iulie 2016

Horoscopul Taurului iulie 2016 prefigurează stabilizarea, fortificarea relaţionării cu familia, regăsirea fundaţiilor căminului şi trecutului, dar şi dezideratul de a te elibera de aspecte vechi ale existenţei ce nu îşi mai vreo justificare în prezent. Viaţa sentimentală este şi ea înrădăcinată în simţăminte şi conexiuni serioase, profunde, ce nu au cum să-ţi rezerve decepţii.

Horoscop Taur iulie 2016 - Horoscop general 


Taurul se scaldă în lumina Lunii noi ivite pe 4 iulie 2016 în Rac şi a treia lui casă, bucurându-se de o comunicare intensă şi fericită cu cei din preajma sa. Ai ocazia să te desprinzi de singurătate şi să întâlneşti suflete şi minţi asemeni a lor tale, să îţi afli aliaţi de nădejde în demersurile tale principale. Creativitatea îţi dă un impuls nemaipomenit în promovarea ideilor tale esenţiale!

Nu te poţi împotrivi pornirii de a da o nouă faţă, mai frumoasă, locuinţei tale şi relaţionării cu rudele ori persoanele îndrăgite! Din 12 iulie, tranzitul lui Venus în Leu şi a patra casă a Taurului se potriveşte de minune trăsăturilor acestei zodii, aşa că nimeni şi nimic nu se mai pune în calea învigorării relaţiilor tale familiale!
Taur

Mercur îşi face şi el apariţia, începând cu 14 iulie 2016, pe meleagurile Leului, infuzandu-ţi o sporită preocupare faţă de bunăstarea materială şi sufletească a persoanelor la care ţii. Ai capacitatea să distingi cu realism şi simţ practic ce anume îi afectează pe membrii familiei, şi să afli soluţii eficiente pentru a-i proteja de cel mai mic rău.

Horoscop Taur iunie 2016

Pe 20 iulie 2016, Luna plină din Capricorn şi a IX-a casă a Taurului îţi complică niţel ţelurile majore. Deşi ţi-ai pus bine la punct proiectele de amploare, este de aşteptat ca acestea să fie deviate de conjuncturi neaşteptate. Pentru a reuşi să treci cu succes de astfel de piedici, se impune să ai o minte deschisă, să te adaptezi din mers unor transformări neobişnuite. De altfel, acesta Luna plină îţi transmite mesaje intuitive capabile să te sprijine în acest sens!

Ataşamentul faţă de familie îţi este impulsionat iarăşi din 22 iulie, ca urmare a parcursului Soarelui în a patra casă a Taurului. Acest aspect astral se pliază şi el trăsăturilor insuflate de semnul tău zodical, aşa că nu ar trebui să ai vreo problemă în dorinţa de a le fi alături, la bine şi la rău, celor pe care îi îndrăgeşti. Nişte evenimente de ultimă ora îţi confirmă că te poţi baza pe persoanele cele mai importante din existenţa ta.

Uranus, în tranzit retrograd în Berbec şi a XII-a casă a Taurului, are potenţialul să-ţi reactualizeze temeri şi griji vechi odată cu 29 iulie 2016, care nu îşi mai au, de fapt, locul în existenţa ta prezentă. Debarasează-te de scheletele din dulap, de fantomele unor vinovaţii care nu-şi mai au rostul. Nu este un lucru tocmai uşor, dar circumstanţele astrale anteriore te pot sprijini să faci asta, atâta vreme cât eşti ajutat cu adevărat de cei dragi să pui punct trecutului şi să îţi îndrepţi gândurile spre viitor!


Horoscop Taur iulie 2016 - Dragoste 


Dragostea este departe de flirturi superficiale şi aventuri trecătoare odată cu 12 iulie 2016, atunci când Venus păşeşte în a IV-a casă a Taurului. Traversat de o sensibilitate emoţională fierbinte, îţi afli, probabil, împlinirea în iubire graţie unei persoane grijulii, protectoare, capabile să îţi fie loială până în pânzele albe. Ai posibilitatea să iniţiezi o astfel de relaţie în doi datorită unui membru al familiei sau a cuiva din zona ta profesională. Dacă ai deja un partener, eşti în stare să faci orice pentru a te asigura că nu-i lipseşte nimic, iar acesta, la rândul său, te poate scăpa de toate temerile şi complexele ţinând de împărtăşirea ta sentimentală.

Viaţa amoroasă profită din plin de amplasarea lui Mercur în a V-a casă a Taurului. În cuplurile deja statornicite, guvernează buna înţelegere şi armonia, mai ales că partenerii tind să îşi înţeleagă cele mai adânci gânduri şi sentimente intuitiv, fără să mai aibă nevoie de cuvinte. Elocvenţa, forţa de convingere a Tăurilor singuri le dau mai mari sorţi de izbândă în cucerirea unei persoane care le-a fermecat sufletul.


Horoscop Taur iulie 2016 - Bani şi muncă 


O îmbelşugată creativitate şi intuiţie sunt în măsură să îţi deschidă calea spre oportunităţi ieşite din comun drept urmare a parcursului generat de Mercur, din 30 iulie, în Fecioară şi a cincea casă a Taurului. Simţul umorului şi sociabilitatea impetuoasă îi atrag pe oamenii de partea ta, îi determină să-ţi caute frecvent compania. Îţi place să te angajezi în jocuri intelectuale complexe, iar acest lucru pare să te avantajeze în special în plan profesional.

Horoscop Taur 2016
Horoscop Taur iulie 2016 Horoscop Taur iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.