Horoscop Gemeni iulie 2016

Horoscopul Gemenilor iulie 2016 are drept principale orientări o activitate socială intensă, ale cărei influenţe benefice se fac simţite în toate aspectele existenţei tale, oportunitatea de a călători mai mult decât de obicei, necesitatea de a nu te lasă antrenat întotdeauna în prietenii promiţătoare la prima vedere, şi o viaţă amoroasă în general fericită, dar care nu este scutită uneori de luarea unor decizii dificile.

Horoscop Gemeni iulie 2016 - Horoscop general 


Pe 4 iulie 2016, Luna nouă din Rac şi a doua casă a Gemenilor te inspiră să îţi ierarhizezi bunurile şi simţămintele, să arunci la gunoi ceea ce nu îţi mai este util sau nu te mai reprezintă în stadiul actual al existenţei tale. Ţii cu tot dinadinsul să îţi afirmi independenţa, atât din punct de vedere material, cât şi emoţional.

Gândirea îţi emană frumuseţe şi te simţi ca peştele în apă printre persoane care îţi împărtăşesc ideile şi credinţele. Odată cu 12 iulie, tranzitul lui Venus în Leu şi a III-a casă a Gemenilor îţi incită simţul social, te face să relaţionezi cu plăcere şi interes printre oameni şi să intri în contact cu cei asemeni ţie, animaţi de aceleaşi crezuri esenţiale. Ai abilitatea să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit, iar acest lucru îţi făgăduieşte avantaje substanţiale în promovarea intereselor tale.
Gemeni

Horoscop Gemeni 2016 

O serie de veşti, informaţii, noutăţi ce-ţi favorizează obiectivele principale dau năvală peste tine începând cu 14 iulie 2016, atunci când Mercur începe să parcurgă teritoriile celei de-a treia case a Gemenilor. Eşti prins din nou în vârtejul unei vieţi sociale incandescente, care te solicită uneori chiar prea mult şi te poate îndepărta de ţelurile tale statornice. La ordinea zilei sunt vizitele, călătoriile şi discuţiile cu rudele, amicii şi colegii. Poţi avea o oportunitate legată de studii, de o bursă, eventual una din străinătate.

Soarele îşi află şi el făgaş, din 22 iulie, în Leu şi a III-a ta casă, aşa că activitatea socială continuă să aibă întâietate. Îţi exprimi cu fermitate şi forţă de convingere opiniile, iar acest lucru constitue un atu în crearea de alianţe folositoare în viitorul apropiat. Încă o dată, ai şansa să pleci într-o călătorie ce-ţi promite satisfacţii deosebite.

Influenţa exercitată de turnura retrogradă preluată de Uranus în Berbec şi a unsprezecea casă Gemenilor este cu una două tăişuri odată cu ziua de 29 iulie 2016. Eşti captivat de oameni ieşiţi din comun, originali, chiar excentrici, care dau o notă de imprevizibil existenţei tale. Uneori, astfel de întovărăşiri te pot purta totuşi spre situaţii extreme, în stare să îţi pună la încercare principiile morale şi încrederea în tine însuţi.

Tranzitul demarat pe 30 iulie de Mercur în Fecioară şi a IV-a casă a Gemenilor, ce îşi va arată efectele în luna august, îţi îngăduie să te retragi cumva din învolburarea vieţii sociale, să decantezi şi să tragi concluzii din tot ce ţi s-a întâmplat în ultima vreme. Te simţi bine în sânul familiei, printre persoane ce ţin cu adevărat, necondiţionat la tine. Mai mult decât atât, conexiunea cu partenerul tău de cuplu îşi dovedeşte încă o dată viabilitatea şi resursele.

Horoscop Gemeni iulie 2016 - Dragoste 


Traiul efervescent din planul social îţi facilitează închegarea unei poveşti de dragoste cu cineva aparent superficial, care se bucură de succese în interacţiunea cu ceilalţi, dar care se dovedeşte a-ţi înţelege în profunzime sinele şi aspiraţiile majore. Din 12 iulie 2016, prezenţa lui Venus în a treia casă a Gemenilor, un semn zodiacal al dualităţii, poate fi asociată de fapt cu doi pretendenţi la inima ta, între care îţi poate fi greu iniţial să alegi. Uneori, competiţia ce se poartă pentru a-ţi intra în gratii nu are de ce să-ţi displacă, şi, la momentul potrivit, vei şti care îţi este opţiunea cea mai bună! Este de aşteptat ca un astfel de duel între doi potenţiali parteneri să aibă loc în decursul unei călătorii ori într-un loc îndepărtat de casă.

Horoscop Gemeni iunie 2016

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 20 iulie în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor, poţi avea o revelaţie legată de partenerul tău de cuplu. Deşi te străduieşti să îţi menţii controlul, emotivitatea îţi poate fi prea copleşitoare pentru a o împiedica să te influenţeze în luarea unei decizii importante. Indiferent ce se petrece, urmeză-ţi impulsurile inimii, şi nu vei avea ce să regreţi!

Horoscop Gemeni iulie 2016 - Bani şi muncă 


Nu mai eşti înclinat să ţii cu dinţii de siguranţa financiară, atâta vreme cât trăieşti în conformitate cu valorile tale şi te aliniezi unui stil de viaţă care îţi eficientizează talentele şi eforturile. Sub vibraţiile Lunii noi poposite pe 4 iulie în a II-a casă a Gemenilor, eşti gata să rişti într-o iniţiativă de afaceri individuală ce poate da o întorsătură nemaipomenit de favorabilă destinului tău.
Horoscop Gemeni iulie 2016 Horoscop Gemeni iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.