Horoscop Peşti iulie 2016

Horoscopul Peştilor iulie 2016 îţi înteţeşte neastâmpărul de fi şi a te purta aşa cum îţi dictează inima şi, cu atât mai mult, nu trebuie să te laşi înfrânt de ideile fixe ale celor în jurul tău. Marea ta sensibilitate afectivă îţi pune înainte capcane dureroase atâta timp cât te prind nepregătit, iar munca şi afacerile sunt în măsură să îţi furnizeze satisfacţii la care nu ai sperat vreodată.

Horoscop Peşti iulie 2016 - Horoscop general 


Sensibilitatea emoţională îţi ajunge la o culme rar atinsă în acest an sub impactul Lunii noi ivite pe 4 iulie 2016 în Rac şi a cincea casă a Peştilor. Copilul din interiorul tău răbufneşte prin toţii porii tăi, prin toate simţurile tale, şi este nemaipomenit de greu să-i refuzi jucăriile de care este pasionat. Este vremea să te distrezi fără limite, ţinând cont, desigur, de graniţele între legea şi fărădelegea morală din sinele tău.

Pe 5 iulie, Mercur în trigon cu Neptun continuă să te îndepărteze de o gândire strict logică. Chiar dacă greşeşti în interpretarea raţională a intenţiilor persoanelor din imediata ta apropiere, intuiţia îţi şopteşte la ureche care sunt cele mai bune căi de a te bucura de viaţă!
Peşti

Neastâmpărul creat de sufletul tău şi de cei din preajma ta tinde să fie liniştit întrucâtva pe 20 iulie 2016, graţie Lunii pline ce adastă în Capricorn şi a XI-a casă a Peştilor. Problemele tale interioare şi exterioare îşi află soluţii prin intermediul amicilor tăi, capabili să te inteleagă şi să îţi dea o mână de ajutor. Chiar dacă fantezia este cât pe aci să o ia razna, prietenii te îndrumă cum să îşi afle calea spre realitate!

Horoscop Peşti 2016

Fii cât se poate de prudent şi nu nu lăsa prins în capcana unor dezamăgiri nejustificate de nimic din 29 iulie 2016, atunci când Uranus ajunge să fie retrograd în Berbec şi a doua casă a Peştilor. Împrejurările vieţii te pot face să te îndoieşti de abilităţile şi talentele tale înnăscute! Cu cât nu cedezi unor influenţe de moment, cu atât mai mult ai capacitatea să îţi dovedeşti valoarea în zonele cele mai importante ale vieţii tale, inclusiv în cele profesionale! Eşti tare, şi nu trebuie decât să le dovedeşti altora acest lucru, adeseori printr-o singură mişcare a degetului tău mic!

Pe 30 iulie, Mercur îşi face apariţia în Fecioară şi a şaptea casă a Peştilor, pogorând asupra ta o anume nehotărâre. Deşi acest aspect astral se va face simţiţi abia în luna august, este bine să te înarmezi impotriva lui din timp, şi să nu te laşi copleşit de nehotărâre ori de punctele de vedere ale altora. Ai o singură viaţă, şi opţiuni care sunt numai ale tale, aşa că nu are rost să ţii cont de părerile, frecvent subiective , ale altora. Ai o singură viaţă, o singură opţiune în ea (sper) şi nu are nici un sens să ţi-o ratezi aplecandu-ţi urechea la opiniile răuvoitoare ale altora!

Horoscop Peşti iulie 2016 - Dragoste 


Dragostea are aripi ba de cocor, ba de vultur ca urmare a efluviilor Lunii noi care nu mai ţine cont de nimic din viaţa ta sentimentală pe 4 iulie 2016! Acum este momentul să-i ceri dragostei totul sau nimic ! Nu te mai mulţumeşti cu jumătăţi de măsură în iubire, indiferent dacă eşti la începutul ori la mijlocul unei idile! Tocmai din această cauză, frumuseţea se pogoară asupra ta, şi nu ai nimic a pierde. Nu poţi decât câştiga!

Planeta dragostei a în a şasea casă a Peştilor te predispune începând cu 12 iulie tendinţei de a a judeca inchizitorial căile iubirii. Eşti gata să arzi pe rug (unul simbolic, desigur) orice persoană de sex opus care te dezamăgeşte, dar şi să înalţi pe un soclu intangibil chiar faţă de tine pe cineva care te farmecă! Păstrează-ţi echilibrul emoţional, şi nu te lasă copleşit de cutremure subiective care îţi pot face mai mult rău decât bine!


Horoscop Peşti iulie 2016 - Bani şi muncă 


Trigonul Soarelui cu Mercur îşi reverberează influenţele în toate aspectele vieţii tale, dar mai ales în câmpul profesional. Imaginaţia îţi este un aliat de nădejde şi te ajută să găseşti soluţii eficiente acolo unde oamenii conformişti de lângă tine o dau, de obicei, în bară. Ai rezultate exceptionale mai cu seamă dacă lucrezi într-un domeniu asociat cu vânzarea ori reclama. Nu te lăsa, totuşi,in voia tendinţei acaparatoare de a visa cu ochii deschişi, a-ţi făuri castele de nisip ce vor fi măturate de primul val tumultuos al existenţei!

Deşi Venus nu se simte prea confortabil în Leu şi a VI-a casă a a Peştilor, ea îşi află satisfacţii în lucrurile cele mai bine făcute, sau cele mai frumos realizate în sfera ta profesională. Indiferent dacă proiectezi sau pui în practică un proiect, ţii neapărat să-i dai o notă aparte de frumuseţe, să laşi pe locul doi eficienţa în favoarea esteticii!

Horoscop Peşti iunie 2016

O doză absolut necesară de obiectivitate îţi este infuzată în zona carierei din 14 iulie 2016, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Leu şi a VI-a casă a Peştilor. Ai o grămadă de idei despre modul cum îţi poţi creşte randamantul în muncă, şi afli, intuitiv, cum să-ţi abordezi colegii şi şefii, astfel încât să obţii cât mai multe avantaje!

Munca îţi dăruieşte satisfacţii imense datorită Soarelui prezent, odată cu 22 iulie 2016, în a şasea casă a Peştilor. Creativitatea îţi ajunge la cote înalte şi te călăuzeşte cum să-ţi pui cel mai bine în valoare străduinţele şi realizările!
Horoscop Peşti iulie 2016 Horoscop Peşti iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.