Horoscop Peşti iunie 2016

Horoscopul Peştilor iunie 2016 anticipează prioritizarea şi abordarea cu realism a relaţiilor familiale, o crescândă imaginaţie şi creativitate ce-şi află în mică măsură o fructificare imediată, oportunitatea de a te bucura de aprecierea celor din mediul tău înconjurător şi pofta de a te cufunda în plăcerile vieţii.

Horoscop general Peşti iunie 2016 


Cuadratul dintre Soare şi Neptun de pe 2 iunie 2016 te poate face să cazi pradă unor crunte dezamăgiri din pricina unor dificultăţi minore. Impulsionat să te îndepărtezi de rutina cotidiană, nu trebuie totuşi să îţi eviţi întru totul responsabilităţile. Minciunile şi înşelătoriile puse la cale de nişte persoane răuvoitoare sunt pe punctul să iasă la iveală!

Pe 5 iunie, Luna nouă amplasată în Gemeni şi a patra casă a Peştilor îţi insuflă senzaţia că schimbările inevitabile din viitor îţi vor zdruncina temeliile familiei, aşa că tinzi să îţi asumi o atitudine extrem de protectoare faţă de membrii acesteia. Eşti gata să laşi de la tine pentru a le intra în voie oamenilor apropiaţi. Pe de altă parte, nostalgia vremurilor trecute pare să-ţi destabilizeze viaţa prezenţa. Debarasează-te de tot ce este învechit şi îţi stânjeneşte dezvoltarea!
Peşti

Relaţiile familiale, îndeosebi cele cu părinţii, sunt pe mai departe în prim plan din 13 iunie 2016, atunci când Mercur pătrunde în sectorul astrologic al Gemenilor. Ai capacitatea să te ocupi cu realism şi simţ logic de chestiunile legate de casă şi familie, să planifici şi să organizezi la sânge planurile asociate cu acestea.

Neptun preia din aceeaşi zi de 13 iunie un tranzit retrograd în Peşti, şi poţi să-ţi stăpâneşti mai bine imaginaţia uneori ieşită din ţâţâni, să priveşti cu un plus de obiectivitate lumea înconjurătoare. Chiar dacă eşti tentat să le dai o mâna de ajutor altora, nu-ţi mai uiţi propriile interese şi reuşeşti să împaci, să împleteşti aceste două tendinţe.

Toată lumea este cu ochii pe tine, gata să te aclame, graţie parcursului iniţiat de Venus, pe 17 iunie 2016, în Rac şi a cincea casă a Peştilor. Dacă nu eşti prea timid, această situaţie îţi este pe plac şi îţi înalţă stima de sine. Creativitatea îţi dă ghes clipă de clipă, dar nevoia de a te distra, a te juca cu viaţa, nu o îndreaptă spre demersuri concrete, aşa că ar fi bine să-ţi consemnezi ideile inspirate din acest ciclu venusian pentru a le pune în aplicare mai târziu.

Saturn în cuadrat cu Neptun pe 18 iunie ţine cu tot dinandinsul să înlăture o eventuală ceaţă a iluziilor din jurul tău. Cu cât încerci mai mult să te ascunzi în spatele unor aparenţe false, cu atât mai mari sunt problemele cu care te înfrunţi! Atunci când trăieşti în deplin acord cu tine însuţi şi cu lumea, circumstanţele de rău augur dispar de la sine.

Horoscop Peşti 2016

Ca efect al cuadratului dintre Mercur şi Neptun din 20 iunie, energia mentală îţi este mai puţin năvalnică decât de obicei, în schimb imaginaţia îţi ajunge la cote înalte şi te poate canaliza cu succes către proiecte creative! Extrem de sensibil faţă de vorbele şi gesturile altora, poţi fi iluzionat că oamenii din preajmă complotează împotriva ta. Străduieşte-te să îţi menţii o atitudine realistă în interacţiunea cu ceilalţi!

Efluviile creative sunt stimulate încă o dată începând cu 21 iunie. Soarele păşeşte, la rândul său, pe tărâmurile celei de-a V-a case a Peştilor, impulsionandu-ţi fantezia şi încrederea în propria persoană, inghiontindu-te să bei până la fund din paharul deliciilor existenţei.

Pe 27 iunie 2016, trigonul lui Venus cu Neptun îţi alungă temerile şi complexele nemărturisite, îţi aşterne în suflet o fericire efervescentă ce îi molipseşte pe oamenii de aproape. Darurile oferite şi primite cu inima deschisă îţi sugerează să vezi lumea dintr-o perspectiva mai luminoasă.

Marte se reînscrie în tranzit direct în Scorpion şi a noua casă a Peştilor odată cu 29 iunie, temperându-ţi neastâmpărul de face ceva ieşit din comun cu orice preţ. Deşi monotonia zilnică îţi repugnă, realizezi că poţi ieşi din ea numai pe o cale productivă sau printr-o experienţă de viaţă semnificativă.

Într-un aspect astrologic ce-şi va pune amprenta asupra ta în special în luna iulie, călătoria lui Mercur în Rac se aliniază din 30 iunie 2016 tendinţelor venusiene şi solare. Ai posibilitatea să extragi beneficii preţioase prin promovarea creativităţii tale în cadrul unor discuţii cu persoane influente. Plăcerile care te ispitesc în acest ciclu mercurian sunt de natură intelectuală ori sunt corelate cu comunicarea cu oameni care te apreciază şi îţi împărtăşesc credinţele.

Horoscop Peşti iunie 2016 - Dragoste 


Unul din cele mai favorabile aspecte astrale din 2016 în viaţa sentimentală, tranzitul lui Venus în a cincea ta casă îţi dăruieşte numeroase oportunităţi indiferent dacă eşti sau nu parte a unui cuplu. În caz că eşti singur, expresivitatea şi magnetismul personalităţii tale nu au cum să nu iasă în evidenţă. Ai, aşadar, ocazia să închegi o poveste de dragoste plină de făgăduinţe fără să fie nevoie să faci mari eforturi în acest sens. De fapt, te poţi trezi că eşti curtat de mai mulţi potenţiali parteneri deodată! Nu trebuie decât să-l alegi pe cel care îţi face cu adevărat inima să-ţi palpite, care îţi atinge corzile cele mai adânci ale sufletului. Dacă eşti într-o relaţie de cuplu, aceasta pare să fie marcată de spontaneitate şi o afecţiune fierbinte, ce-ţi pot da impresia că te îndrăgosteşti pentru a doua oară. De aceeaşi persoană!

Horoscop Peşti iunie 2016 - Bani şi muncă 


Pe 3 iunie, sub impactul cuadratului lui Venus cu Neptun, îţi poate veni greu să îţi aperi propriile interese la serviciu, lăsându-i pe alţii să profite de tine. Predispoziţia de a fi cu capul în nori îţi tulbură concentrarea spre sarcinile tale. Desprinderea de realitate ce te caracterizează nu este de bun augur nici în chestiunile financiare. În acest context astral, cel mai bine ar fi să-ţi iei o zi liberă.

Luna plină ce zăboveşte pe 20 iunie 2016 în Săgetător şi a zecea casă a Peştilor te motivează să îţi asumi mai multe riscuri pe plan profesional. Este posibil să-ţi dai seama că eşti purtat de inerţie şi obişnuinţe, şi să te mobilizezi să faci o schimbare de amploare în carieră, să recurgi mai frecvent la creativitate. Acest lucru poate presupune şi orientarea spre un nou job!

Horoscop Peşti mai 2016
Horoscop Peşti iunie 2016 Horoscop Peşti iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.