Horoscop Peşti mai 2016

Conform horoscopului Peştilor mai 2016, relaţiile parteneriale care au rezistat unor încercări dramatice îţi oferă satisfacţii notabile, te concentrezi îndeosebi asupra relaţiilor familiale, şi, spre sfârşitul lunii, este necesar să îţi urmezi cu o sporită prudenţă calea spre ţelurile esenţiale. Supusă unor testări decisive, viaţa sentimentală are drept repere principale stabilitatea şi siguranţa.

Horoscop general Peşti mai 2016 


Sextilul Soarelui cu Neptun din 1 mai 2016 îţi dăruieşte o imaginaţie efervescentă, care poate fi îndrumată spre creativitate atâta timp cât te îndepărtezi de rutina cotidiană. Pe de altă parte, într-o astfel de zi nu ar fi rău să evadezi din mijlocul responsabilităţilor tale pentru a te relaxa în natură.

Pe 6 mai, Luna nouă ivită în Taur şi a treia casă a Peştilor te inspiră să îţi împrospătezi comunicarea cu cei din jur, să găseşti noi mijloace, mai expresive, de a-ţi transmite opiniile şi a-ţi promova interesele. Totodată, discuţiile cu persoane apropiate au capacitatea să-ţi releve valoarea unei idei originale, căreia nu i-ai dat importanţă până acum.
Peşti

Neînţelegerile şi inamiciţiile apărute în relaţiile de asociere de-a lungul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Fecioară sunt pe cale să se destrame din 9 mai 2016, atunci când această planetă îşi reia parcursul direct. Chiar dacă ai rămas cu mai puţini parteneri în plan profesional, social şi profesional, ştii cel puţin că te poţi bizui pe ei şi că poţi extrage reale beneficii din colaborarea cu aceştia.
Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Soarele pătrunde pe 20 mai în Gemeni şi a IV-a casă a Peştilor, concentrându-şi razele asupra casei şi familiei tale. Eşti călăuzit, de asemeni, spre rădăcinile fiinţei tale, către apartenenţa la valori autentice, ce te sprijină să înfrunţi cu tărie orice fel de vitregii ale sorţii. Este posibil să îţi asumi o poziţie de lider în familie şi să fii pus în faţa unor lupte ale orgoliilor cu unii membri ai acesteia. Trebuie să depăşeşti cu flexibilitate confruntări de acest tip, astfel încât să poţi clădi o fundaţie solidă a vieţii familiale, mai cu seama că eşti sprijinit în acest sens, din 24 mai, de vizita lui Venus în Gemeni.

Îţi ajustezi cu uşurinţă ţelurile la trendurile lumii din 27 mai, însă îţi poate fi mai greu să ţi le materializezi decât pare la prima vedere. Înscrierea lui Marte în tranzit retrograd în Scorpion şi a IX-a ta casă îţi aşează în drum piedici ce nu pot fi înlăturate cu una cu două. Se impune să te îndrepţi spre obiectivele tale prin metode verificate, cântărindu-ţi atent fiecare pas şi ţinând cont de toate detaliile importante.

Horoscop Peşti mai 2016 - Dragoste 


Începând cu 9 mai, întoarcerea lui Jupiter în tranzit direct în a şaptea casă a Peştilor este corelată cu dezintegrarea unor relaţii de cuplu şi cu învigorarea altora. Dacă cele din urmă au fost întărite de certuri şi diferenţe de opinie, cele dintâi s-au dovedit a avea rădăcini prea firave pentru a rezista furtunilor. De obicei, gustul amar al unei despărţiri ce are loc în această circumstanţă astrală dispare repede datorită unei noi idile, împreună cu un partener cu mult mai compatibil decât cel anterior.

Vezi şi Horoscopul Peştilor în anul 2016!

Dragostea îşi caută baze solide, stabile, pe termen lung din 24 mai 2016, în urma amplasării lui Venus în Gemeni şi a patra ta casă. Dacă eşti singur, sensibilitatea emoţională incandescentă care îţi traversează sufletul te face să te simţi atras de o persoană capabilă să îţi confere siguranţă, să te protejeze şi să îţi fie credincioasă până în pânzele albe. Poţi întâlni un astfel de partener prin intermediul unei rude sau a unui amic din copilărie.

Horoscop Peşti mai 2016 - Bani şi muncă 


Avantaje financiare importante nu întârzie să iasă la iveală după 9 mai 2016, din cauza părăsirii de către Jupiter a turnurii retrograde în Fecioară. De cele mai multe ori, aceste oportunităţi sunt datorate unor afaceri sau demersuri în asociere. În acelaşi timp, sunt favorizaţi în muncă nativii din Peşti având de a face cu vânzările, publicitatea ori relaţiile cu publicul.

Pe 22 mai, ambiţia stârnită în sfera profesională de Luna plină din Săgetător şi a zecea casă a Peştilor te poate îmboldi să te implici în dueluri înfierbântate cu şefii şi colegii. Cu toate că nu îţi este uşor să-ţi stăpâneşti impulsivitatea, este indicat să nu te avânţi în bătălii, ci să încerci să ajungi la compromisuri prin dialoguri deschise şi sincere.

Horoscop Peşti aprilie 2016
Horoscop Peşti mai 2016 Horoscop Peşti mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.