Horoscop Berbec mai 2016

Horoscopul Berbecului mai 2016 are drept puncte de referinţă îmbunătăţirea stării de sănătate, plăcerile şi avantajele generate de o multitudine de activităţi sociale, o viaţă sentimentală stand sub semnul comunicării raţionale, una profesională favorabilă şi dezideratul de a fi pe propriile tale picioare din punct de vedere financiar.

Horoscop general Berbec mai 2016 


Dacă starea de sănătate ţi-a fost cumva afectată de-a lungul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului, din 9 mai 2016, întoarcerea acestei planete în mişcare directă este asociată cu optimizarea tonusului tău fizic şi psihic, precum şi cu tratarea cu succes a unor eventuale boli. Pe de altă parte, este necesar să-ţi supraveghezi tendinţa de a pune pe tine câteva kilograme în plus.

Interacţiunea socială ia amploare şi te pasionează începând cu 20 mai, ziua de debut a călătoriei Soarelui în Gemeni şi a III-a ta casă. Nu ai deloc stare iar oamenii îţi solicită prezenţa şi au nevoie de tine mai des decât de obicei. De fapt, cu cât le acorzi mai multă atenţie, le remarci străduinţele şi le dai o mână de ajutor, cu atât mai mult îţi întăreşti relaţiile cu ei şi îţi asiguri alianţe de nădejde în proiectele tale viitoare. Vizitele, comisioanele, întâlnirile, discuţiile directe sau online te acaparează şi îţi îngăduie arareori să-ţi canalizezi energia spre una şi aceeaşi activitate. Rudele, colegii, prietenii şi cunoştiinţele joacă un rol tot mai mare în existenţa ta şi îţi pun la dispoziţie noi oportunităţi.
Berbec
Vezi şi Horoscopul Berbecului în anul 2016! 

Pe 22 mai, Luna plină ce guvernează cerurile Săgetătorului şi ale celei de-a noua case a Berbecului te pune în gardă să fii cât se poate de alert, gata să îţi schimbi planurile în funcţie de turnuri bruşte, neaşteptate ale circumstanţelor exterioare. Nu încerca să te conformezi unei agende zilnice bătute în cuie. Succesele acţiunilor tale depind de adaptabilitatea şi spontaneitatea ta.

Amplasarea lui Venus în Gemeni înteţeşte odată cu 24 mai influenţele anterioare, îţi intensifică plăcerea de a comunica, a relaţiona cu cei din preajma ta. În plus, eşti avantajat de abilitatea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit!

Horoscop Berbec mai 2016 - Dragoste 


Impulsurile inimii se împletesc cu cele ale minţii, iar sentimentele sunt stimulate de gândire din 24 mai 2016, sub vibraţiile lui Venus în trecere prin a treia casă a Berbecului. Membrii cuplurilor căsătorite sau de cursă lungă tind să comunice mai raţional, să îşi lămurească cu luciditate eventuale probleme emoţionale. Nativii singuri sunt atraşi de cineva în stare să-i incite intelectual, să le facă faţă pe arena pasiunilor şi crezurilor lor. Ei pot întâlni un astfel de partener prin intermediul unui prieten, a unei rude ori în decursul unei scurte călătorii.

Horoscop Berbec mai 2016 - Bani şi muncă 


Un nou demers financiar şi obţinerea unor venituri din investiţii mai vechi sunt favorizate pe 6 mai 2016 de Luna nouă din Taur şi a II-a casă a Berbecului. În acelaşi timp, poţi fi inspirat să te dedici, eventual printr-un curs, perfecţionării înzestrărilor native şi să te îndrepţi spre o orientare profesională conformă cu sistemul tău de valori.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Sub impactul revenirii lui Jupiter în tranzit direct în a şasea ta casă, detaliile ţinând de sarcinile profesionale nu te mai încurcă, nu te mai plictisesc, ci te stimuleaza şi îţi slujesc eficientizării muncii. Serviciul îţi pune la îndemână satisfacţii îndeosebi în urma colaborării cu colegii, concentrării înpreună cu ei către proiecte comune. De asemeni, acest aspect astral este corelat cu beneficii sporite într-un loc de muncă mai vechi ori cu obţinerea cu uşurinţă a unui job nou.

O vreme de rău augur împrumuturilor sau ajutoarelor financiare din partea altora este inaugurată pe 27 mai 2016, din pricina aspectului retrograd preluat de Marte în Scorpion şi a VIII-a casă a Berbecului. Trebuie să te bazezi pe tine însuţi şi să nu te lansezi în iniţiative temerare în afaceri până când nu îţi clarifici toate circumstanţele şi consecinţele lor.

Horoscop Berbec aprilie 2016
Horoscop Berbec mai 2016 Horoscop Berbec mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.