Horoscop Berbec aprilie 2016

Horoscopul Berbecului aprilie 2016 evidenţiază o multitudine de aspecte astrale, în general favorabile, ce lasă să se întrezărească o lună destul de agitată. Tendinţa de a degusta plăcerile vieţii este echilibrată de o atitudine matură, inclusiv în dragoste, ai parte de beneficii atâta timp cât le înlesneşti şi altora, eşti călăuzit spre valorile fiinţei tale, iar sfera financiară te solicită mai mult decât de obicei.

Berbec


Horoscop Berbec aprilie 2016 | Horoscop general 


Începând cu 5 aprilie 2016, tranzitul lui Venus în Berbec şi cel al lui Mercur în Taur îşi împletesc benefic influenţele chiar dacă, la prima vedere, te trag în direcţii diferite. Ai grijă să oferi lumii o imagine personală cât mai plăcută şi tinzi să te remarci într-un demers artistic. Venus te îmbie să te bucuri cât mai mult de deliciile vieţii, un lucru acceptat de Mercur atâta vreme cât nu te avânţi în excese şi cheltuieli considerabile, nesocotite.

Năzuinţele tale capătă un plus de vigoare pe 6 aprilie, sub impactul cuadratului dintre Soare şi Pluton. Circumstanţele sau unii oameni din apropierea ta se pot împotrivi ţelurilor tale, iar acest fapt nu face decât să te înverşuneze. Îţi recomand să nu te implici în orice bătălie, ci să cumpăneşti dacă miza aflată în joc merită sau nu să-ţi pui la bătaie muniţia energetică.


Luna nouă ce străluceşte pe 7 aprilie în cerurile Berbecului înteţeşte influenţele venusiene. Ai darul de a face o impresie bună celor pe care îi întâlneşti, iar acest lucru îţi oferă oportunităţi nemaipomenite. Încă o dată, eşti inspirat să-ţi optimizezi înfăţişarea exterioară. Poţi apela, în acest sens, la culorile focului (elementul tău zodiacal), la roşu, portocaliu şi galben! Te simţi ca peştele în apă când eşti în mijlocul acţiunii, când îţi croieşti drum spre obiectivele tale şi, din acest motiv, ai parte de succese.

Vezi şi: Horoscop Berbec martie 2016

Eşti gata să dărâmi orice barieră îţi stă în cale şi tinzi fii motivat să-ţi materializezi visele deşi, câteodată, pari să-ţi disciplinezi cu greu demersurile. Conjuncţia lui Uranus cu Soarele de pe 9 aprilie îţi stimulează voinţa şi te ajută să-ţi vezi cu claritate ţelurile şi felul cum le poţi atinge. Este o zi prielnică eliberării de zgura a tot ce îţi este inutil şi direcţionării eforturilor tale spre ceea ce-ţi place cu adevărat.

Ziua de 12 aprilie 2016 este marcată de sextilul dintre Mercur şi Neptun, şi trigonul lui Venus cu Marte. Extrem de receptiv la ceea ce se petrece în jurul tău, afli indicii preţioase despre oameni, de care te foloseşti cu tact şi flexibilitate. Acest lucru îi determină pe cei din apropierea ta să se alăture acţiunilor tale, să te recunoască drept lider, să-ţi gâdile amorul propriu.

Mercur se poziţionează în trigon cu Jupiter pe 14 aprilie, inlesnindu-ţi accesul la oamenii şi informaţiile de care ai neapărată nevoie. Nu şovăi să profiţi cât mai mult de acesta zi, întrucât stă sub semnul unei înţelegeri trasparente cu cei din preajma ta. Poţi pleca într-o călătorie, iar tot ce îţi planifici tinde să-ţi rezerve rezultate pozitive.

Ştii cum să ajungi la miezul lucrurilor, inclusiv în cunoaşterea propriului sine. Mercur în trigon cu Pluton pe 17 aprilie 2016 îţi prilejuieşte discuţii fertile, importante cu persoane influente. Forţa de convingere te sprijină să îţi promovezi eficient ideile şi proiectele.

Tot din 17 aprilie, Marte devine retrograd în Săgetător şi a noua casă a Berbecului, vestind o perioadă de-a lungul căreia îţi poţi revizui, ajusta în mod inspirat obiectivele, dar îţi poate fi mai dificil să ţi le împlineşti decât crezi. Cheia succesului constă în menţinerea unei interacţiuni intense cu ceilalţi şi în voinţa de a face compromisuri. Cu toate că la început nu întrevezi asta, beneficiile celor cu care te aliezi îţi asigură propriile beneficii. De asemeni, este indicat să te concentrezi asupra detaliilor fără să te laşi prins în nisipurile mişcătoare ale acestora!

Te mai poate interesa: Horoscop Berbec 2016

Venus în trigon cu Saturn anunţă ziua de 18 aprilie 2016 drept una grozavă pentru o petrecere! Nu numai că eşti dornic să te laşi în voia distracţiilor de moment, dar poţi să descoperi şi o sursă de satisfacţii de durată. Nu te mai simţi împovărat de obligaţiile cotidiene şi atragi aprecierea altora prin dedicarea ta. Dacă îi acorzi prioritate, o relaţie de prietenie este pe cale să se adâncească.

Predispus să oscilezi între extreme, nu îţi este tocmai uşor să obţii ce-ţi doreşti. Pe 19 aprilie, cuadratul dintre Venus şi Pluton poate scoate la lumină ce este mai bun ori mai rău în tine! Nu renunţi cu una cu două la opţiunile tale şi, în plus, eşti foarte iritabil, aşa că tinzi să provoci la duel pe oricine ţi se pare că îţi este potrivnic. Scutură-te de iluzia că toată lumea conspiră împotriva ta sau încearcă să te manipuleze!

Pe aceeaşi dată de 19 aprilie 2016, Soarele îşi initiaza tranzitul în Taur şi a II-a casă a Berbecului. Ai înainte un interval de timp propice examinării în amănunţime a valorilor tale individuale. Trebuie să analizezi felul în care talentele, înzestrările tale sunt valorificate, îţi slujesc nevoilor şi intereselor. Poate că te-ai lăsat purtat de goana după bani, după posesiuni materiale, şi ai trecut cu vederea izvoarele veritabile ale fericirii tale...

Un şir de surprize, îndeosebi plăcute, dau năvală peste tine pe 22 aprilie. Venus în conjuncţie cu Uranus îţi facilitează cunoaşterea unei persoane deosebite, ieşite din comun, sau un eveniment neobişnuit în compania prietenilor. Eşti impulsionat să-ţi asumi riscuri mai mari decât de obicei şi să îţi afirmi cu tărie independenţa.

Horoscop Berbec aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Periplul lui Venus în prima casă a Berbecului este asociat, din 5 aprilie, cu tendinţa de a-ţi armoniza, îmbunătăţi relaţia de cuplu. Dacă partenerul tău este înclinat să te idealizeze, ai capacitatea să-i dezvălui adevărul despre tine fără să-l dezamăgeşti sau decepţionezi. Oricum, în orice fel de întreprindere, eşti impulsionat de dorinţa de a avea alături persoana iubită. Dacă eşti singur, viaţa ta amoroasă are de profitat graţie atractivităţii cu care te înzestrează planeta frumuseţii.

Dragostea are nevoie de stabilitate şi echilibru odată cu 30 aprilie 2016, atunci când Venus începe să parcurgă teritoriile Taurului şi ale celei de-a doua tale case. Nativii solitari din Berbec îşi pot afla perechea în persoana cuiva care le insuflă un simţământ de siguranţă, le împărtăşeşte valorile şi le măreşte încrederea în ei înşişi. Cei dintr-o relaţie de cuplu de cursă lungă sunt înclinaţi să coboare din cerul idealurilor, irealismului, şi să se ocupe, împreună cu partenerul lor, de fundamentul material al relaţiei lor. Poate fi vorba şi despre achiziţionarea unei case, economisirea de bani în vederea unei călătorii ori cumpărării unui bun de folosinţă îndelungată.

Horoscop Berbec aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


O zi favorabilă în sfera profesională este anticipată pe 5 aprilie 2016, atunci când Soarele se amplasează în trigon cu Saturn. Capabil să distingi cu limpezime ce este important şi ce nu, te remarci prin responsabilitate şi eficienţă, mai cu seamă când ţi se trasează o sarcină bine definită. Eşti pe punctul să fii recompensat atâta timp cât nu te dai înapoi de la eforturi.

Prezenţa lui Mercur în a II-a casă a Berbecului te mobilizează din aceeaşi dată de 5 aprilie să îţi revezi situaţia financiară şi te îmboldeşte să ţi-o ameliorezi într-un fel sau altul. Eşti cu picioarele pe pământ, iar realismul te sprijină să te canalizezi spre demersuri financiare sau afaceri solide, chiar dacă nu îţi furnizează de la început câştiguri foarte mari.

Pe 18 aprilie 2016, Pluton se înscrie într-un tranzit retrograd în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului. Acest aspect astral poate provoca o şubrezire a stabilităţii locului tău de muncă sau a evoluţiei tale în carieră. Nu te da înapoi de la nimic pentru a soluţiona problemele de la serviciu şi nu accepta un job nou înainte să-i examinezi pe toate feţele avantajele şi dezavantajele!

Ai citit Horoscopul chinezesc 2016 pentru toate zodiile?

Parteneriatele financiare ori de afaceri îţi solicită cu insistenţă atenţia sub vibraţiile Lunii pline ivite pe 22 aprilie în a opta casă a Berbecului. Se impune să le evaluezi randamentul, să înţelegi în ce măsură te avantajează sau, din contra, îţi risipesc timpul şi energia. De asemeni, într-o asociere abia iniţiată, este nevoie să ştii cât se poate de bine în ce ape se scaldă partenerul tău.

Mercur retrograd în Taur şi a doua ta casă odată cu 28 aprilie 2016 te atenţionează să fii prudent în tot ce întreprinzi pe plan financiar. Este de dorit să îţi revezi balanţa de venituri şi cheltuieli şi să îţi chiverniseşti cu grijă banii. Nu te baza pe resurse financiare incerte şi străduieşte-te să pui deoparte bani albi pentru zile eventual mai negre.

Din fericire, amplasarea lui Venus în a II-a casă a Berbecului, îţi uşurează din 30 aprilie obţinerea unor bani exact atunci când îţi sunt necesari. Desigur, gologanii nu îţi pică din cer şi trebuie să-ţi pui umărul la treabă, însă eforturile îţi vor fi răsplătite cu vârf şi îndesat!
Horoscop Berbec aprilie 2016 Horoscop Berbec aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.