Horoscop Rac iulie 2016

Incluzând o largă varietate de influenţe astrale, horoscopul Racului iulie 2016 anunţă o existenţa dinamică, chiar agitată, în care prevalează un şir de împrejurări favorabile în activitatea financiară, o viaţă profesională uneori încordată, impunând stăpânire de sine, şi una sentimentală ţintind spre stabilitate şi siguranţă emoţională.

Horoscop general Rac iulie 2016 


Uranus în sextil cu Jupiter şi în opoziţie cu Pluton pe 1 iulie 2016 aduce în prim plan dărnicia, generozitatea ta faţă de alţii şi a altora faţă de tine. Activitatea socială, în general, şi interacţiunea cu prietenii, în special, îţi oferă oportunităţi rare, de care poţi profita atâta timp cât îţi stăpâneşti impulsul de a-ţi impune cu orice preţ punctele de vedere, mai ales atunci când îţi dai seama că nu ai dreptate. Asigura-te, totodată, că te concentrezi asupra unor acţiuni cu adevărat importante, cu bătaie lungă în viitor.

Credinţa în tine însuţi şi într-un ideal de mare anvergură te eliberează de stres şi îţi deschide porţi ferecate cu o mie de lacăte altădată. Pe 3 iulie, trigonul Soarelui cu Neptun îţi este propice nu numai în plan personal. Eşti capabil să identifici ce bogaţii sufleteşti, spirituale ai de dăruit, fără ca acest lucru să-ţi diminueze focalizarea pe interesele proprii.
Rac

Sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 4 iulie 2016 în Rac ai ocazia să-ţi recunoşti valoarea, punctele forte, să-ţi preţuieşti şi să-ţi promovezi în lume sinele, personalitatea. Poţi fi inspirat să adopţi un nou look, mai autentic şi mai atrăgător, şi să iniţiezi un proiect inedit, având potenţialul să-ţi transforme substanţial viaţa.

Trigonul lui Mercur cu Neptun de pe 5 iulie îţi înlesneşte şi el conectarea cu universul tău interior. Discuţiile relaxate, senine cu oamenii scot la lumină punctele comune pe care le ai cu ei, dar preferi mai degrabă să fii singur, să îţi laşi gândurile să rătăcească în voia lor, eventual să faci o scurtă călătorie fără vreo ţintă anume.

Horoscop Rac iunie 2016

Abilităţile tale de lider sunt evidenţiate pe 6 iulie 2016, ca efect la trigonului dintre Venus şi Marte. Eşti respectat şi ascultat de alţii, nu prin fermitatea cu care îţi transmiţi ideile, cât prin tactul şi spiritul diplomatic care te caracterizează.

Data de 7 iulie stă sub semnul opoziţiei lui Pluton cu Soarele şi a cuadratului între Venus şi Uranus. Este o conjunctură astrologică complexă, în care obiectivele tale şi veştile recente sunt în stare să te îmboldească spre confruntări cu alţii. Nu eşti dornic să recurgi la vreun compromis şi nici să cooperezi cu nişte persoane ce îţi displac, însă forţa ta interioară îţi dă mari sorţi de izbândă în bătălii pe care nu ai cum să le eviţi.

Pe 8 iulie 2016, încrâncenarea îţi dispare de la sine, ca urmare a poziţionării lui Mercur în sextil cu Jupiter. Eşti gata să îţi dai pe faţă gândurile ascunse şi să asculţi cu răbdare, înţelegere opiniile altora. Ai posibilitatea să-ţi extinzi planurile, şi tinzi să faci importanţi paşi înainte spre împlinirea ţelurilor tale datorită unor circumstanţe norocoase. Ştii să deosebeşti realizabilul de irealizabil, iar atitudinea ta pozitivă te conduce cu uşurinţă spre rezultate pozitive.

11 iulie 2016 este o zi dedicată altora două aspecte astrale. Mercur este în cuadrat cu Uranus şi în trigon cu Marte. Tendinţa de a-ţi cheltui excesiv energia mentală printr-o sumedenie de preocupări şi contacte cu alţii este diminuată de capacitatea de a discerne care-ţi sunt priorităţile şi a acţiona numai după ce ţi-ai organizat în prealabil cu grijă demersurile.

Cuadratul dintre Soare şi Uranus de pe 16 iulie are putinţă de a isca surprize neplăcute mai cu seamă în sfera socială. Se impune să fii cât se poate de vigilent şi flexibil în relaţionarea cu cei din jur, să nu te agăţi de idei conformiste. Pari să fii mai ingrădit decât de obicei în acţiunile tale principale, să fii ameninţat din această cauză de stres şi o nervozitate ieşită din comun.

Din fericire, în ziua următoare, pe 17 iulie 2016, împrejurările par să lucreze în favoarea ta. Soarele în trigon cu Marte te îndrumă spre calea cea mai scurtă şi mai puţin anevoioasă a materializării obiectivelor tale. Ai prilejul să-ţi iei viaţa în propriile mâini şi să le-o iei înainte competitorilor tăi în orice plan al existenţei.

Horoscop Rac 2016

Luna plină ivită pe 20 iulie în Capricorn şi a şaptea casă a Racului poate reactiva vulcanii subconştientului, scoţând la suprafaţă nevoi şi dorinţe ce nu mai pot fi reprimate, dar care tind să-ţi zguduie legăturile parteneriale din viaţa personală, socială şi profesională. Dacă în unele astfel de relaţii este necesar să pui piciorul în prag şi să pretinzi drepturi şi beneficii egale, în altele, bazate pe o reală reciprocitate, poţi să dai cu bâta în baltă, să minimalizezi aportul unor parteneri oneşti şi dedicaţi.

Într-un tranzit ale cărui ecouri sunt sesizabile cu precădere în luna august, Mercur îşi croieşte drum odată cu 30 iulie 2016 în Fecioară şi a III-a ta casă. Mercur adoră popasurile în acest loc al zodiacului, conferindu-ţi un plus de vioiciune mentală şi măiestrie în mânuirea cuvintelor. Supraveghează-ţi totuşi tentaţia de a te adânci prea mult asupra detaliilor şi a unor lucruri nesemnificative. Nu este vremea potrivită angajării în proiecte necesitând o concentrare deosebită. Pe de altă parte, eşti purtat spre o multitudine de întâlniri, discuţii, evenimente sociale şi profesionale, călătorii scurte şi vizite. Pentru ca acesta viaţă tumultoasă să nu te epuizeze sau să nu-ţi pună pe jar nervozitatea este de dorit să-ţi aloci mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Horoscop Rac iulie 2016 - Dragoste 


Dragostea are nevoie să îmbrace o platoşă şi chiar să se împresoare cu metereze din 12 iulie 2016, atunci când Venus începe să tranziteze zona astrologică a Leului şi a doua casă a Racului. Dacă eşti singur, este de aşteptat să fii atras de cineva cu o personalitate puternică, în stare să te ocrotească sau să te facă să simţi în siguranţă, să îţi împărtăşească aspiraţiile şi să-ţi înalţe stima faţă de tine însuţi. Preţuieşti mai curând stabilitatea într-o relaţie de cuplu decât o spontaneitate cu două tăişuri, care poate atât să te încânte, cât şi să te rănească. În cazul că ai un partener, poţi fi înclinat să dai o turnură mai serioasă conexiunii cu el, să pui la punct împreună cu acesta proiecte comune, solide, pe termen lung.

Horoscop Rac iulie 2016 - Bani şi muncă 


Începând cu 12 iulie, prezenţa lui Venus în a II-a ta casă este asociată cu străduinţa de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară, fără să-ţi refuzi însă plăcerile vieţii, fără să te laşi prins în ghearele avariţiei. Banii îşi află cu uşurinţă calea spre tine şi nu eziţi să-i cheltuieşti pe ceea ce îţi place, dar nu uiţi să pui deoparte o bună parte din ei.

Preocupările financiare continuă să fie marcate de bune auspicii din 14 iulie 2016, sub impactul tranzitului lui Mercur în Leu şi cel de-al doilea sector astrologic al Racului. Eşti străbătut de noi idei de a face bani şi a-ţi întări securitatea materială.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Soarele te ambiţionează, la rândul său, odată cu 22 iulie, să îţi măreşti prosperitatea, de-a lungul călătoriei sale în Leu. Ai la dispoziţie o perioadă de bun augur pentru investiţii fructoase pe termen îndelungat, plătirea datoriile, obţinerea unor reduceri importante la cumpărarea unor bunuri de lungă folosinţă. Deşi nu eşti mână spartă, pari iarăşi să nu te uiţi la bani atunci când este vorba despre distracţii, hobby-uri.

O schimbare pe care vrei să o implementezi în viaţa profesională poate genera tensiuni în relaţiile cu părinţii şi/sau şefii sub influenţa tranzitului retrograd preluat de Uranus din 29 iulie 2016 în şi a zecea casă a Racului. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsul de a încălca regulile doar pentru a-ţi demonstra originalitatea şi nu lua decizii grăbite, fără să ţii cont de consecinţe!
Horoscop Rac iulie 2016 Horoscop Rac iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.