Horoscop Berbec august 2016

Conform horoscopului Berbecului în august 2016 eşti pe cale să te distanţezi de rutina zilnică, ai posibilitatea să călătoreşti şi/sau să te dedici studiului, abordezi cu seriozitate, în profunzime, viaţa amoroasă şi te bucuri de satisfacţii în muncă.

Horoscop Berbec august 2016 - Horoscop general 


Impulsul dea te rupe de monotonia cotidiană, generat pe 1 august 2016 de trigonul dintre Venus şi Uranus, îţi este sprijinit de interacţiunea cu oameni neobişnuiţi, în stare să dea o perspectivă diferită existenţei tale. Plin de energie, simţi nevoia să fii mereu în mişcare, să îţi găseşti câte ceva de făcut, să intri în contact cu cei din preajma ta.

Sub vibraţiile Lunii noi ivite pe 2 august în Leu şi a cincea casă a Berbecului, ai posibilitatea să te dedici unor activităţi creative, unui hobby, să profiţi de ocazii inedite de a te distra, a te simţi bine. Nu te sfieşti să-ţi dai gândurile pe faţă, să dai glas unor idei originale, inovatoare, ce pot să-ţi atragă o mult dorită apreciere a celorlalţi. Poţi primi o veste ţinând de o călătorie sau o invitaţie de a vizita alte meleaguri.
Berbec

Marte poposeşte odată cu aceeaşi dată de 2 august 2016 în Săgetător şi a IX-a ta casă, imboldindu-te şi el să depăşeşti graniţele traiului zilnic. Guvernat de o spontaneitate efervescentă, eşti gata să te lansezi în experienţe de viaţă provocatoare, incitante. Marte te poate mobiliza să faci sacrificii ori chiar gesturi temerare pentru a-ţi astâmpăra nevoia de a explora lumea, a călători. Pe de altă parte, poţi fi înclinat să îţi perfecţionezi abilităţile şi să-ţi nutreşti năzuinţa de a-ţi extinde cunoaşterea prin urmarea unui curs sau studiu individual.

Horoscop Berbec 2016

Călătoriile şi studiile continuă să fie înconjurate de bune auspicii din 13 august, în urma revenirii lui Saturn în tranzit direct în a noua casă a Berbecului. În acelaşi timp, ca o consecinţă a aspectului retrograd anterior al acestei planete, ar trebui să-ţi fi transformat în bine modul de abordare a vieţii, să te fi lepădat de credinţe oarbe şi să fii stăpânit de un optimism sănătos, fundamentat pe realism şi valorile veritabile ale personalităţii tale.

Soarele în trigon cu Uranus pe 16 august 2016 te provoacă să-ţi răstorni lumea cu susul în jos într-un sens pozitiv. Îţi face plăcere să deraiezi de la obişnuinţe, să fii niţel trăznit şi imprevizibil, să te scalzi în apele nonconformismului. Privind existenţa dintr-un unghi diferit, ai capacitatea să o înţelegi mai bine.

Luna plină îşi apariţia pe 18 august în Vărsător şi a XI-a casă a Berbecului, reamintindu-ţi de plăcerile şi avantajele prieteniei şi colaborării. La ordinea zilei este concentrarea pe un ţel comun alături de amici sau de oameni aflaţi pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. Tinzi să îţi reevaluezi talentele şi să găseşti metode de a ţi le pune la treabă.

Horoscop Berbec august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea câştigă în maturitate, seriozitate şi profunzime din 5 august, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Dacă faci parte dintr-un cuplu, nu numai că eşti motivat să înalţi conexiunea cu persoana iubită pe un palier nou, dar poţi avea şi interesul de a face împreună cu aceasta planuri comune pe termen lung. În cazul în care eşti singur, există posibilitatea să te implici într-o relaţie cu cineva întâlnit într-o conjunctură ţinând de profesie. Trebuie, doar, să-ţi supraveghezi înclinaţia de a avea pretenţii exagerat de mari de la potenţialul tău partener.

Viaţa sentimentală se armonizează odată cu 30 august, că urmare a vizitei lui Venus în Balanţă şi a VII-a ta casă. Acest aspect astral, ale cărui efecte sunt simţite mai ales în septembrie, te îndrumă să-ţi dai deoparte ambiţiile personale şi să pui în prim plan nevoile şi dorinţele partenerului tău. Eşti dispus să faci apel la compromisuri şi negocieri pentru a nu destrăma seninătatea din relaţia în doi. Nativii singuri sunt gata să renunţe la standarde prea înalte şi să închege astfel mai uşor o conexiune de cuplu.

Horoscop Berbec august 2016 - Bani şi muncă 


Din 5 august, parcursul lui Venus în a VI-a ta casă îţi oferă satisfacţii în muncă şi în relaţiile cu colegii. Cheile succesului la serviciu în acest interval de timp sunt organizarea, perfecţionarea şi eficienţa. Dacă nu ai un job, poţi află curând unul nu nemaipomenit de bun, dar care îţi permite, cel puţin, să îţi achiţi facturile.

Sfera profesională rămâne prioritară odată cu 22 august 2016, sub impactul tranzitului Soarelui în a şasea casă a Berbecului. Pari să ai un randament sporit în muncă întrucât posezi o mare putere de concentrare şi eşti foarte atent la detalii. Te remarci în special în proiecte şi sarcini de mai mică amploare, dar nu şi în cele ample, pentru că îţi este greu să-ţi menţii o vedere de ansamblu.

Horoscop Berbec iulie 2016

Mercur îşi asumă o turnură retrogradă în Fecioara din 30 august, având potenţialul de a-ţi afecta munca în echipa şi a-ţi perturba programul obişnuit de lucru pentru a-ţi pune la încercare flexibilitatea. Este necesar să-ţi revezi interacţiunea cu colegii şi să îi scoţi la lumină tarele.
Horoscop Berbec august 2016 Horoscop Berbec august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.