Horoscop Peşti august 2016

Horoscopul Peştilor august 2016 are drepte repere majore intensificarea activităţii sociale, crearea unor alianţe utile în viitorul apropiat, analizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor parteneriale, o viaţă sentimentală senină şi una profesională norocoasă.


Horoscop Peşti august 2016 - Horoscop general 


Pe 2 august 2016, Luna nouă din Leu şi a şasea casă a Peştilor te călăuzeşte spre noi căi de energizare, vitalizare. Poţi fi tentat să adopţi o dietă nouă, neobişnuită sau să iniţiezi un program ambiţios de optimizarea a stării de sănătate.

Te simţi ca peştele (şi-ţi confirmi astfel semnul zodiacal!) în apă printre oameni şi ai o mulţime de ocazii de a-ţi spori numărul de contacte folositoare în viitor. Din 5 august, tranzitul lui Venus în Fecioară îţi dinamizează viaţa socială şi îţi făgăduieşte o serie de evenimente şi întâlniri în cadrul cărora utilul se combină cu plăcutul. Există posibilitatea să te aliezi cu persoane influente, capabile să-ţi uşureze atingerea ţelurilor, ori să formezi parteneriate promiţătoare pe plan personal şi profesional.
Peşti

Opoziţia dintre Mercur şi Neptun de pe 7 august 2016 te predispune să visezi cu ochii deschişi, să pluteşti în cerurile imaginaţiei şi idealurilor. Îţi vine greu să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur şi, din această cauză, poţi fi înţeles greşit, fiind nevoie să faci eforturi în plus pentru a-ţi clarifica cuvintele şi gesturile. Evită în această zi să iei vreo decizie importantă şi îngăduie-ţi, mai degrabă, un răstimp de relaxare, eventual în mijlocul naturii, poate împreună cu cineva care te îndrăgeşte şi te înţelege.

Înclinaţia de a fi influenţat peste măsură de părerile şi simţămintele altora îţi poate crea dificultăţi pe 14 august, atunci când Venus se poziţionează în opoziţie cu Neptun. Menţine-ţi încrederea în tine însuţi şi nu-ţi trece cu vederea interesele esenţiale. Nu este o zi de bun augur pentru încheierea unor contracte sau înţelegeri, în special financiare.

Horoscop Peşti 2016

Luna plină apărută pe 18 august 2016 în Vărsător şi a XII-a casă a Peştilor te inspiră să-ţi explorezi sinele în singurătate. Poţi să-ţi dezvălui cum să te integrezi armonios în lume fără să renunţi la autenticitatea individualităţii tale. În acelaşi timp, există şansa de a avea o revelaţie despre un drum nou în viaţă, un drum nu tocmai uşor de străbătut, dar care îţi poate recompensa din plin străduinţele.

Relaţiile parteneriale capătă întâietate şi sunt sursa unor beneficii notabile din 22 august, ca urmare a tranzitului Soarelui în Fecioară şi a VII-a ta casă. Nu mai găseşti nici un fel de plăcere în solitudine, şi eşti gata să faci compromisuri pentru a-ţi învigora o conexiune în doi din sfera socială ori cea profesională.

Marte în cuadrat cu Neptun pe 26 august 2016 tinde să-ţi slăbească energia fizică şi să te facă extrem de iritabil faţă de probleme sau obstacole mărunte. Dacă eşti ispitit să apelezi la subterfugii pentru a-ţi impune interesele, ţine cont că în această zi încrederea reciprocă şi onestitatea primează, şi că minciunile sunt pe cale să iasă la iveală atunci când te aştepţi cel mai puţin.

Legăturile de parteneriat sunt iarăşi supuse unor transformări sub impactul tranzitului retrograd în care se înscrie Mercur odată cu 30 august în sectorul astrologic al Fecioarei şi a celei de-a şaptea case a Peştilor. Este vremea renegocierii unor astfel de relaţii, vremea pentru a da glas unor lucruri şi simţăminte tăinuite şi a comunica sub semnul unei sincerităţi depline.


Horoscop Peşti august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Începând cu 5 august 2016, amplasarea lui Venus în a VII-a casă a Peştilor îţi asigură o viaţă amoroasă fericită, îndeosebi datorită farmecului cu care te înzestrează planeta frumuseţii. Dacă eşti singur, ai aşadar la îndemână posibilitatea de a întâlni nu unul, ci mai mulţi pretendenţi la inima ta. Nu rămâne decât să-l alegi pe cel care îţi înfiorează cel mai vibrant sufletul! Relaţiile de cuplu existente tind să se dezvolte, să se intărească şi să fie marcate, dacă este cazul, chiar de o cerere în căsătorie!

Într-un tranzit ale cărui efecte sunt precumpănitoare în septembrie, Venus în Balanţă şi a opta ta casă netezeşte calea aprofundării, adâncirii legăturilor amoroase. Intimitatea din viaţa în doi creşte şi senzualitatea împărtăşirii afective vestesc clipe de plăceri memorabile.

Horoscop Peşti august 2016 - Muncă şi bani 


Neastâmpărul de a-ţi extinde cunoaşterea în domeniul profesional se împleteşte cu un proaspăt aflux energetic sub vibraţiile Lunii noi poposite pe 2 august în a şasea ta casă. Atmosfera destinsă, relaxată de la serviciu îţi facilitează înfiriparea unei prietenii sau (cine ştie?) chiar a unei idile!

Tranzitul demarat de Marte, tot pe 2 august 2016, în Săgetător şi a zecea casă a Peştilor îţi stârneşte o ambiţie nemăsurată în sfera profesională. Indiferent câte realizări ai, ţi se par a fi prea puţine şi tânjesti mereu să ajungi la altele. Această mobilizare spre carieră este benefică atâta vreme cât nu conduce la neglijarea vieţii de familie sau a celei sentimentale. Treci printr-o perioadă prielnică avansării în muncă, reorientării profesionale, începerii unei afaceri.

Horoscop Peşti iulie 2016

Viaţa profesională continuă să-ţi fie favorizată în această lună graţie revenirii lui Saturn, odată cu 13 august, în tranzit direct în a X-a ta casă. Aspectul retrograd al acestei planete a presupus necesitatea autoevaluării, distingerii blocajelor exterioare şi interioare din carieră. Ar trebui, drept urmare, să ai acum ochii largi deschişi asupra responsabilităţilor tale, să înţelegi cum anume poţi progresa în muncă, atât prin eforturile personale, cât şi prin modul cum relaţionezi cu colegii şi şefii. Ai capacitatea să-ţi transformi toate limitările în tot atâtea oportunităţi!
Horoscop Peşti august 2016 Horoscop Peşti august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.