Tipuri de suflete pereche

În cartea sa, "Romancing the Soul," Dorothy Thompson identifică trei tipuri de suflete pereche: karmice, întovărăşite şi gemene (flăcări îngemănate). Dacă ai, aşadar, credinţa că ţi-ai întâlnit sufletul pereche, poţi înţelege mai bine din această clasificare de ce acesta şi-a făcut apariţia în viaţa ta şi ce rol are destinul tău...

Suflete pereche karmice 


Dorothy Thompson crede că acest tip de conexiune este cea mai frecventă şi mai întâlnită de-a lungul existenţei, având menirea de a-ţi transmite o importantă lecţie de viaţă despre lume şi despre tine însuţi. Sufletele pereche karmice pot fi găsite într-un membru al familiei, într-un coleg sau un prieten apropiat.

Deşi, câteodată, un astfel de suflet te atrage într-o relaţie de dragoste, aceasta nu este sortită să fie, de cele mai multe ori, de durată, întrucât are mai degrabă scopul de a-ţi facilita evoluţia individuală decât să-ţi alăture un partener de cuplu pentru intreagă ta viaţă.

Suflete pereche întovărăşite 


O împărtăşire de acest gen poate fi una de iubire, presupunând o soţie/un soţ ori o persoană cu care eşti intim. Adeseori, aceste suflete pereche, asemeni celor karmice, nu sunt destinate să fie împreună cu noi pentru totdeauna, fiind introduse şi ele în soarta noastră cu un ţel anume.

Este posibil să petreci toată viaţă cu sufletul tău pereche întovărăşit dacă nu ai şansa să găseşti sufletul tău geamăn! Dacă, pe de altă parte, reuşeşti să ţi-l afli pe cel din urmă, relaţia cu cel dintâi poate avea de suferit. Când se întâmplă aşa ceva, interacţiunea cu sufletul tovarăş este cumva sortită pieirii sau, dacă este dusă mai departe, nu are cum să-ţi mai ofere satisfacţii notabile.

Citate despre sufletul pereche

Cu toate astea, dacă ţi se pare că sufletul tău îngemănat îşi face intrarea în viaţa ta şi eşti legat de un suflet întovărăşit, este important să nu te laşi mânat de grabă! Poate că relaţia ce cel de-al doilea se va destrăma, sau poate că nu... Este necesar să ţii cont că a pune capăt unei relaţii existente din cauza simţământului că ţi-ai dezvăluit sufletul geamăn nu este mereu o idee bună, fiindcă, în decursul timpului, ambele conexiuni au potenţialul să fie semnificative pentru tine (desigur, în cazul când nu este vorba despre o căsătorie sau o legătură de cuplu!).

Suflete pereche gemene / "Flăcări îngemănate" 


Aceasta este cea mai înalta formă de împărtăşire, comuniune a unor suflete pereche. În acest caz, sufletul tău geamăn, îngemănat, este, de fapt, a doua jumătate a ta. Cum spune Aristotel, "Dragostea este alcătuită dintr-un singur suflet locuind în două trupuri." A găsi un astfel de partener este ca şi cum te-ai regăsi pe tine însuţi.
Dragostea este alcătuită dintr-un singur suflet locuind în două trupuri. Aristotel

Explorăm fără încetare existenţa fără să realizăm frecvent că ne dorim pe cineva, pur şi simplu, asemeni nouă. Uneori, aflând o persoană de acest fel în această viaţă, alteori, în alte vieţi!

Este posibil ca flacăra noastră îngemănată să fie mai tot timpul în preajma noastră, dar să nu o băgăm de seamă, să avem ochii închişi faţă de ea! Trecem prin viaţă atât de absorbiţi de problemele zilnice, atât de zoriţi, încât nu reuşim să observăm lucruri de altfel foarte importante, cum ar fi apropierea unui suflet geamăn. Este păcat căci, în acest mod, ne refuzăm o oportunitate rară, cea de a fi întru totul fericiţi şi împliniţi!

Ştiinţa de a-ţi găsi sufletul pereche
Tipuri de suflete pereche Tipuri de suflete pereche Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.