Horoscop Peşti octombrie 2016

Horoscopul Peştilor octombrie 2016 aduce în prim plan o imaginaţie şi o intuiţie de excepţie, imboldul de a-i sprijini pe cei din preajma ta, oportunitatea de a călători sau a-ţi dezvălui aspecte inedite şi semnificative ale lumii, dezideratul de a fi mai prudent în chestiunile financiare, un climat auspicios în activităţile profesionale şi o viaţă sentimentală guvernată de maturitate şi realism.


Horoscop Peşti octombrie 2016 | Horoscop general 


Sub impactul trigonului lui Venus cu Neptun de pe 1 octombrie 2016, tinzi să te desprinzi de realitate, să visezi cu ochii deschişi, să clădeşti castele de nisip în ceruri. Pe de altă parte, deşi eşti sincer interesat să le dai o mână de ajutor celor ajunşi într-un impas, reuşeşti totuşi să îi demaşti pe oamenii ipocriţi, răuvoitori datorită intuiţiei de zile mari cu care eşti înzestrat.
Peşti octombrie 2016

Paşnica Balanţă este zguduită de Luna nouă ivită în sectorul său astrologic şi în a opta casă a Peştilor pe aceeaşi dată de 1 octombrie. Acest aspect este asociat cu o transformare bruscă într-un parteneriat personal sau financiar, cu o viguroasă relansare, sau, din contra, destrămare a acestuia.

Pe 11 octombrie 2016, Marte în sextil cu Neptun îţi creşte empatia şi te îndeamnă iarăşi să sprijini persoane cărora le înţelegi, le simţi înnegurarea, problemele cu care se confruntă. De asemeni, atitudinea ta onestă, deschisă îi convinge pe oameni să ţi se alieze într-un însemnat demers personal. Poţi fi inspirat să îţi reexaminezi şi ajustezi ţelurile esenţiale.

Horoscop Peşti 2016

Noi orizonturi ale lumii şi cunoaşterii te invită şi te ispitesc ca urmare a tranzitului pornit de Soare, odată cu 23 octombrie, în Scorpion şi a IX-a casă a Peştilor. Ai prilejul să călătoreşti sau să intri în contact cu persoane provenite de pe tărâmuri îndepărtate, ce-ţi pot deschide ochii asupra unor posibilităţi şi perspective nebănuite ale existenţei. Totodată, ai ocazia să înveţi ceva nou, să te dedici unui studiu incitant şi folositor în viitorul apropiat. Te exprimi liber, lipsit de complexe, iar sinceritatea ta nu este chiar dezarmantă, ci deranjantă pentru unii oameni închistaţi în convenţii.

Mercur străbate din 24 octombrie 2016 aceeaşi zonă astrologică a Scorpionului, dând amploare influenţelor anterioare. Este posibil să primeşti o veste bună din străinătate ori să iei legătură cu cineva îndrăgit, plecat de mult timp într-o altă ţară. Încă o dată, poţi profita de o călătorie plăcută, dar scurtă.

În ziua de 26 octombrie, este nevoie să te fereşti să ajungi la vreo înţelegere sau semnezi vreun contract. Cuadratul dintre Venus şi Neptun nu te ajută să-ţi promovezi interesele, te face vulnerabil în interacţiunea socială şi profesională. Ai grijă să nu cazi în capcana unor matrapazlâcuri, fii cu băgare de seamă faţă de persoane ce atentează să profite de tine!

Fantezia bogată îţi înceţoşează simţul realităţii din pricina trigonului lui Mercur cu Neptun din 30 octombrie 2016. Eşti productiv în special în activităţi artistice, cu condiţia să-ţi ţii în frâu concentrarea şi să nu te culci pe o ureche.


Horoscop Peşti octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este fortificată de realism şi maturitate începând cu 18 octombrie 2016, graţie tranzitului lui Venus în Săgetător şi a zecea casă a Peştilor. Reuşeşti să întrevezi cele mai bune căi de a-ţi consolida legătura de cuplu, a-i asigura baze solide inclusiv din punct de vedere material. Chiar dacă distingi cu limpezime eventuale defecte ale partenerului tău, acestea nu te îndepărtează de el ci, dimpotrivă, îţi intensifică afecţiunea faţă de acesta. Nativii singuri pot fi atraşi într-o idilă cu o persoană responsabilă, în stare să le dăruiască echilibru în traiul cotidian, o persoană cunoscută probabil într-o circumstanţă ţinând de activitatea profesională.


Horoscop Peşti octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Cu toate că intuiţia îţi este de folos în afaceri, idealismul care te stăpâneşte are potenţialul să-ţi creeze necazuri. Trigonul dintre Venus şi Neptun din 10 octombrie îţi slăbeşte simţul practic, realismul, aşa că este indicat să apelezi la îndrumarea altcuiva ori de câte ori eşti pe punctul să te implici într-o chestiune financiară importantă.

Conjunctură financiară instabilă iscată pe 16 octombrie 2016 de Luna plină localizată în Berbec şi a II-a casă a Peştilor nu este de bun augur unor câştiguri rapide, spectaculoase. Se impune, aşadar, să te înarmezi cu o prudenţă sporită, să nu te laşi ademenit de afaceri promiţătoare la prima vedere, dar putrede sub poleiala aparenţelor. Este, mai degrabă, vremea să te apleci asupra detaliilor acţiunilor tale financiare în derulare şi analizării balanţei personale de venituri şi cheltuieli.

Horoscop Peşti septembrie 2016

Parcursul lui Venus în a X-a ta casă îţi furnizează frecvent oportunităţi în carieră. Colegii şi şefii nu numai că îţi respectă competenţa şi responsabilitatea, dar par să te abordeze într-o manieră caldă, prietenoasă. Este timpul potrivit pentru a cere o majorarea salarială sau o avansare pe care eşti îndreptăţit să le capeţi.
Horoscop Peşti octombrie 2016 Horoscop Peşti octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.