Horoscop Gemeni ianuarie 2017

Conform horoscopului ianuarie 2017, Gemenii sunt confruntaţi cu reconsiderarea şi reclădirea parteneriatelor, au ocazia să-şi lărgească orizonturile trăirii şi destinului, şi să pune bazele unor noi prietenii. Viaţa amoroasă este focalizată pe seriozitate, cea profesională are parte de bune auspicii, iar chestiunile financiare necesită prudenţă şi disponibilitatea de a fi cât mai deschis în relaţiile de colaborare.

Horoscop Gemeni ianuarie 2017 | Horoscop general 


Relaţiile tale de parteneriat din plan personal, social şi profesional pot avea de suferit din cauza scurtului episod retrograd în care se înscrie Mercur în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor, începând cu 4 ianuarie 2017. Este posibil să-ţi fi perceput greşit un asociat sau că acesta să îţi fi interpretat eronat intenţiile. Oricum, este bine ca astfel de deficienţe să fie înnăbuşite din faşă, prin convorbiri sincere, cu toate cărţile pe masă. În acelaşi timp, poate fi nevoie să-ţi întăreşti poziţiile cucerite în faţa unor duşmani deveniţi mai agresivi în ultima vreme.

Odată cu 8 ianuarie, Mercur tranzitează direct aceeaşi zona astrologică, aşa că poţi sa beneficiezi de o sporită limpezime, înţelegere. Ai prilejul să-ţi fortifici conexiunile umane care te satisfac emoţional şi material, să te concentrezi cu folos alături de colaboratori ori asociați ai tăi pe ţeluri comune, reciproc avantajoase.
Horoscop ianuarie 2017 Gemeni

Înaltele idealuri, abilitatea de a-ţi asuma o perspectivă de ansamblu asupra existenţei sunt repere majore ale parcursului iniţiat de Soare, din 20 ianuarie 2017, în Vărsător şi a IX-a casă a Gemenilor. Cu atât mai mult, se impune să nu treci cu vederea amănunte aparent nesemnificative din traiul de zi cu zi. În plus, este necesar să-ţi supraveghezi uneori înclinaţia de a spune lucrurilor pe nume, de a fi extrem de sincer, pentru a nu gafa sau a nu vorbi de frânghie în casa spânzuratului. Ai ocazia să intri în contact cu oameni din alte părţi ale lumii şi să treci experienţe de viaţă inedite, pline de învăţăminte, transformându-ţi în acest mod viziunea asupra existenţei şi a destinului tău.

Horoscop Gemeni 2017

Pe 20 ianuarie, Luna nouă găzduită de Vărsător are tendinţa să te determine să deviezi pe neaşteptate de pe cărări bătătorite, să deraiezi de pe un traseu ce părea să fie bătut în cuie. Poţi fi impulsionat, incitat să îţi modifici un proiect început sau în care ai avansat substanţial, ori să-ţi schimbi cu 180 de grade un demers important. Chiar dacă eşti îndreptăţit să faci aşa ceva, pentru a-ţi păstra aliaţii este nevoie să îi convingi de viabilitatea schimbărilor tale.

O eventuală pasivitate în demararea unor acţiuni însemnate, îndelung visate sau nazuite este înlăturată ca urmare a tranzitului preluat de Marte, din 28 ianuarie 2017, în Berbec şi a unsprezecea casă a Gemenilor. Eşti dornic să faci paşi concreţi înainte spre obiectivele  tale şi cu greu ţi se poate împotrivi cineva. Marte te îmboldeşte, totodată, să îţi lărgeşti sfera de influenţă, să te avânţi în noi, numeroase prietenii. Atenţie totuşi la posibilitatea de a te certa din pricina unor chestiuni mărunte cu prietenii mai vechi!

Horoscop Gemeni ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se dezbară de superficialitate şi tinde să ia o turnură foarte serioasă din 3 ianuarie 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Peşti şi a X-a casă a Gemenilor. Relaţii de cuplu deja închegate sunt aprofundate prin recunoaşterea şi asumarea unor responsabilităţi sporite faţă de tovarăşul de viaţă. Dacă reuşesc să-şi depăşească înclinaţia de a avea pretenţii foarte mari de la un eventual partener, nativii singuri au prilejul să se lanseze, alături de acesta, într-o idilă promiţătoare pe termen lung. Este de aşteptat ca un astfel de partener să fie cunoscut îndeosebi în sfera lor profesională.

Horoscop Gemeni ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Începând cu 3 ianuarie, prezenţa lui Venus în a zecea ta casă te înzestrează la serviciu cu farmec, bunăvoinţă şi fair play. Aceste atuuri personale pot să-ţi faciliteze o avansare în carieră sau o creştere salarială greu de obţinut în alte conjunctri astrologice.

Luna plină, apărută pe 12 august 2017 în Rac şi a două casă a Gemenilor te atenţionează să dai dovadă de un plus de prudenţă în întreprinderile tale financiare. Poţi avea unele probleme cu banii dacă nu te smulgi dintr-o circumstanţă păguboasă pe cale să capete amploare. De asemeni, ai putinţa să desluşeşti cum să-ţi reduci cheltuielile astfel încât să fie echilibrate de veniturile tale.

Convorbirile cu oameni cu care împarţi o afacere sau aceleaşi interese financiare tind să te acapareze din aceeaşi dată de 12 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Capricorn şi a VIII-a ta casă. Ai capacitatea să-ţi relevi în ce fel poţi să-ţi optimizezi investiţiile în colaborare, fiind posibil să pleci într-o călătorie în acest scop.

Horoscop Gemeni decembrie 2016
Horoscop Gemeni ianuarie 2017 Horoscop Gemeni ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.