Horoscop Taur ianuarie 2017

Horoscopul Taurului ianuarie 2017 scoate în relief imbunătăţirea şi extinderea legăturilor de prietenie, oportunităţi asociate cu persoane şi circumstanţe din străinătate, armonizarea tendinţelor subconştiente cu cele conştiente, o viaţă amoroasă centrată pe camaraderie, una profesională prielnică afirmării şi unor împliniri însemnate, şi o activitate financiară ale cărei succese sunt condiţionate de obiectivitate şi realism.

Horoscop Taur ianuarie 2017 | Horoscop general 


Din 3 ianuarie 2017, tranzitul lui Venus în Peşti şi a unsprezecea casă a Taurului te sprijină să-ţi învigorezi relaţiile actuale de prietenie şi să închegi altele, noi. Întâlnirile, discuţiile cu amicii şi cu oameni însufleţiţi de aceleaşi idealuri ca şi tine îţi dăruiesc satisfacţii deosebite, atât emoţional, cât şi intelectual. Iniţierea, împreună cu alţii, a unor acţiuni umanitare este încununată de succese în acest ciclu venusian.
Horoscop ianuarie 2017 Taur

Până şi cele mai mărunte, aparent neînsemnate convorbiri cu cei din jur au potenţialul să-ţi inspire modalităţi eficiente de a-ţi împlini năzuinţele. Luna plină poposită pe 12 ianuarie în Rac încurajează tendinţele anterioare dar, pentru a-ţi vedea visele cu ochii, este necesar să te înarmezi cu perseverenţă şi disponibilitatea de a depune eforturi consistente în acest sens.

Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile 

Tot din 12 ianuarie 2017, Mercur străbate teritoriile Capricornului şi a IX-a casă a Taurului, netezindu-ţi calea comunicării cu oameni ieşiţi din tiparele cotidianului sau de pe alte meridiane ale pământului. Câteodată, acest tranzit este asociat cu primirea unei veşti bune din străinătate ori cu o călătorie departe de casă. Pe de altă parte, ai şansa să te apleci cu folos asupra studiului sau să ţi se ofere o bursă de studiu peste hotare.

Impulsuri subconştiente şi probleme psihologice adânci ies cu năvălnicie la iveală odată cu 28 ianuarie, ziua de debut a călătoriei lui Marte în Berbec şi a douăsprezecea ta casă. Nu mai ai de gând să le ocoleşti şi te simţi motivat să le ataci frontal, să le dai o rezolvare definitivă. Chiar dacă acest lucru te îndepărtează cumva de viaţa socială, îţi îngăduie să îţi echilibrezi sinele, să te pregăteşti pentru inţiative şi demersuri îndrăzneţe de-a lungul următorului ciclu al lui Marte, în prima ta casă.

Horoscop Taur ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală îşi extrage o sevă improspatoare din bogata ta viaţă socială, în general, din relaţiile de prietenie, în special, odată cu 3 ianuarie, graţie parcursului lui Venus în a XI-a ta casă. Dacă legăturile de cuplu mai vechi sunt întărite de focalizarea spre ţeluri comune şi împărtăşirea aceloraşi crezuri, convingeri, cele formate în această perioadă au de a face, într-un fel sau altul, cu prietenia. Nativii singuri au, astfel, ocazia să se implice într-o idilă cu cineva de care îi apropia până acum o relaţie de pură amiciţie sau cu o persoană cunoscută prin intermediul unui amic ori a cercului lor social.

Horoscop Taur ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Mercur retrograd începând cu 4 ianuarie 2017 în Săgetător şi a opta casă a Taurului poate genera o serie de circumstanţe complexe şi contradictorii în activitatea ta financiară. Eşti atenţionat faţă de demersuri legate de bani amânate sau tergiversate, dar şi asupra unei posibile extinderi excesive a proiectelor tale ţinând de afaceri. Se impune să-ţi analizezi la sânge balanţa de venituri şi cheltuieli, să-ţi dezvălui cum să le măreşti pe cele dintâi şi să le micşorezi pe ultimele.

Nu ai mult timp la dispoziţie pentru a te ocupa de lucrurile de mai sus însă, dacă nu le neglijezi, din 8 ianuarie poţi profita de oportunităţi notabile, ca urmare a înscrierii lui Mercur în tranzit direct în acelaşi sector astrologic. Sfera financiară tinde să se limpezească, să te elibereze de dificultăţi. Banii îşi găsesc mai uşor făgaş către tine, poţi să obţii un împrumut în condiţii foarte avantajoase sau să-ţi sporeşti veniturile prin punerea la treabă a unor resurse interioare şi exterioare trecute cu vederea altădată. O idee de afaceri promiţătoare trebuie pusă bine la punct înainte de a o pune în practică.

Horoscop Taur 2017

Estimarea cu obiectivitate a stadiului actual al carierei şi a direcţiei în care te îndrepţi din acest punct de vedere este un reper consacrat al tranzitului pornit de Soare, de pe 20 ianuarie 2017, în Vărsător şi a X-a casă a Taurului. Voinţa ţi se intensifică şi eşti gata să depui eforturi remarcabile pentru a atinge un ţel profesional de mare amploare. Apreciat pentru străduinţele tale, pari să interacţionezi mai des cu şefii sau cu oameni influenţi de la serviciu.

Pe 28 ianuarie, sub vibraţiile Lunii noi din Vărsător, eşti în stare să-ţi iei prin surprindere colegii şi superiorii în urma unor idei neobişnuite, ingenioase. Mai mult decât atât, acestea par să-şi afle nemijlocit transpunerea în realitate datorită simţului practic care te caracterizează. Deşi ai forţa de a duce la bun sfârşit orice îţi propui pe plan profesional, asigură-te că nu-ţi asumi prea multe sarcini şi responsabilităţi.

Horoscop Taur decembrie 2016
Horoscop Taur ianuarie 2017 Horoscop Taur ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.