Horoscop Vărsător ianuarie 2017

În horoscopul Vărsătorului ianuarie 2017 prevalează relevarea atuurilor şi valorilor individuale, reajustarea şi transformarea în bine a relaţiilor de prietenie, armonizarea pornirilor subconştiente cu năzuinţele conştiente, o abordare curajoasă, încrezătoare a obiectivelor esenţiale şi a sferei sociale, o viaţă amoroasă echilibrată de realism şi o activitate financiară favorabilă.

Horoscop Vărsător ianuarie 2017 | Horoscop general 


Redescoperirea punctelor tale forte şi a valorilor personale este la ordinea zilei începând cu 3 ianuarie 2017, graţie amplasării lui Venus în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului. Nu te mai simţi intimidat de personalitatea pregananta a unora din cei din preajma ta şi înveţi sa-ţi preţuieşti sinele şi comorile din universul tău interior. În ciuda criticilor unor persoane răuvoitoare, ştii cât se poate de bine că eşti înarmat cu înzestrări ce-ţi permit să îţi iei viaţa în propriile mâini.
Horoscop  ianuarie 2017 Vărsător

Mercur tranzitează retrograd din 4 ianuarie zona astrologică a Săgetătorului, iscând câteodată neînţelegeri în relaţiile cu amicii. Preocupările tale individuale de până acum te-au făcut poate să-ţi neglijezi unii prieteni, determinându-i să te ocolească sau să-ţi refuze sprijinul. Totodată, este posibil ca demersurile personale ale altora să-ţi orbeasca focalizarea faţă de nevoile tale. În ambele cazuri, trebuie să dai dovadă de răbdare şi înţelegere, şi, în cele din urmă să constaţi cine îţi sunt cu adevărat prieteni. 
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile 

Din fericire, pe data de 8 ianuarie 2017, Mercur îşi reia aspectul direct în a unsprezecea casă a Vărsătorului, aşa că poţi să-ţi relansezi legături de amiciţie neglijate şi să dezvolţi unele care merită asta. Desigur, acum conştientizezi cu realism pe cine te poţi baza, mai ales că prietenii autentici par să-şi arate constant afecţiunea şi dedicarea faţă de tine. Este o vreme prielnică unor agape şi întâlniri plăcute cu oamenii apropiaţi, dar şi focalizării cu unii din ei spre activităţi productive.

Rutina cotidiană îţi repugnă odată cu 12 ianuarie, sub impactul tranzitului lui Mercur în Capricorn. Eşti impulsionat să te orientezi spre idealuri înalte, în stare să îţi metamorfozeze radical existenţa. Ai putinţa de a descifra sensul unor porniri subconştiente şi a le stăpâni ori direcţiona către interesele tale esenţiale. Comunicarea cu nişte persoane speciale, aflate pe aceeaşi lungime de undă ca şi ţine, îţi stimulează imaginaţia şi îţi relevă lături surprinzătoare, extraordinare ale vieţii.

Plin de încredere în tine însuţi şi de un curaj nestăvilit, eşti dornic să ieşi în lume şi să-ţi arogi ceea ce ţi se cuvine fără a mai astepta permisiunea sau ajutorul altora. Din 20 ianuarie 2017, parcursul Soarelui în Vărsător pune accentul pe independenţa şi a şi pe şansă de a te lansa în iniţiative temerare, de mare amploare. Intuiţia îţi este de folos în aflarea celor mai bune metode de a-ţi optimiza imaginea personală şi interacţiunea cu cei din mediul tău înconjurător. Oamenilor le sar în ochi meritele tale, dar nu trebuie să întinzi coarda şi să încerci să-i raliezi cu orice preţ ţelurilor tale.

Pe 28 ianuarie, Luna nouă răsărită tot în în prima ta casă intensifică tendinţele anterioare. Dinamismul cu care te implici în activităţile tale principale pare să-ţi faciliteze realizări notabile atât vreme cât eşti atent la ceea ce se întâmplă în preajma ta şi te adaptezi schimbărilor.

Horoscop Vărsător 2017

Odată cu aceeaşi zi de 28 ianuarie 2017, Marte vizitează Berbecul şi a III-a casă a Vărsătorului, conferindu-ţi un plus de energie în relaţionarea socială şi profesională. Ai ocazia de a intra în contact cu numeroşi oameni şi a-ţi închega în acest mod alianţe de nădejde. De asemeni, călătoriile par să-ţi rezerve surprize plăcute. Încă o dată, se impune să fii receptiv faţă de opiniile şi gândurile altora, şi să eviţi să fii atras în dueluri neproductive numai din pricina orgoliului de a le dovedi că numai tu ai dreptate!


Horoscop Vărsător ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală este fortificată de un sporit realism care nu afectează totuşi în vreun fel împărtăşirea afectivă cu un veritabil partener de cuplu. Efluviile călătoriei lui Venus în a II-a casă a Vărsătorului netezeşte calea nativilor singuri spre o poveste de dragoste promiţătoare, bazate pe relevarea clară a calităţilor persoanei iubite şi nu pe o apreciere idealistă. Relaţiile în doi statornicite se orientează către obiective comune, spre planuri comune de viitor limpezi, ce includ şi asigurarea unei siguranţe materiale, financiare.

Horoscop Vărsător ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 3 ianuarie, tranzitul lui Venus în a doua ta casă îţi înlesneşte crearea unor parteneriate de afaceri cu oameni care se încred în potenţialul tău, în capacitatea de a colabora în vedeera obţinerii unor beneficii comune. În acelaşi timp, poţi cheltui mai mult decât de obicei pe lucruri frumoase, cu o tentă artistică.

Luna plină apărută pe 12 ianuarie 2017 în Rac şi a VI-a casă a Vărsătorului îţi îndepărtează o atitudine negativă, pesimistă faţă de muncă. Mintea îţi este străbătută de idei inovatoare, originale, şi tot ce ai nevoie este să fii cât mai răbdător în punerea la punct a unor modalităţi de a ţi le materializa.

Horoscop Vărsător decembrie 2016
Horoscop Vărsător ianuarie 2017 Horoscop Vărsător ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.