Horoscop Scorpion februarie 2017

Horoscopul Scorpionului februarie 2017 scoate în relief dezideratul de a desluşi cu claritate cine şi ce îţi sprijină dezvoltarea sinelui, anunţă îmbunătăţirea relaţiilor familiale, o poftă sporită de a te bucura de viaţă, o creativitate şi o abilitate de comunicare ieşite din comun. Dragostea profită în urma unor conjuncturi astrale norocoase, iar activitatea profesională stă sub semnul afirmării competenţei, bunei înţelegeri şi conlucrării armonioase cu colegii şi colaboratorii.

Horoscop Scorpion februarie 2017 - Horoscop general 


O oarecare derută, dezorientare în aprecierea oamenilor şi circumstanţelor care-ţi sprijină cu adevărat evoluţia se poate instala la debutul tranzitului retrograd demarat de Jupiter, pe 6 februarie 2017, în Balanţă şi a douăsprezecea casă a Scorpionului. Este necesar să te conectezi cu dorinţele şi motivaţiile tale ascunse, obscure, să înţelegi care aspecte ale trecutului nu mai au de ce exista în viaţa ta.
Horoscop februarie 2017 Scorpion

Din 7 februarie, amplasarea lui Mercur în Vărsător îţi facilitează armonizarea relaţiilor cu familia, cu persoanele îndrăgite. Eşti inspirat să ai cele mai bune, mai fertile idei atunci când eşti acasă, într-un mediu familiar, când discuţi cu oamenii apropiaţi. Este nevoie să-ţi ţii în frâu o emotivitate excesivă, mai cu seama când te afli în conjuncturi şi locuri străine, şi să nu iei decizii dictate numai de simţămintele tale.

Copilul din interiorul tău îşi cere cu îndărătnicie drepturile, ţine cu tot dinadinsul să te antreneze într-o joacă cu viaţa începând din 18 februarie 2017, sub impactul tranzitului Soarelui în Peşti şi a V-a casă a Scorpionului. Eşti ispitit să te distrezi şi să-ţi îngădui plăceri refuzate până mai ieri, alaltăieri. Ieşi în evidenţă prin spiritul tău efervescent, prin capacitatea de a-i relaxa, deconecta, a-i face să se simtă bine pe cei din jurul tău.

Horoscop Scorpion 2017

Pe 26 februarie, Luna nouă răsărită în Peşti dă amploare influenţelor anterioare şi îţi prilejuieşte o revărsare îmbelşugată a creativităţii. Eşti îndrumat să te ocupi de ceea ce îţi place cel mai mult, să te focalizezi pe un hobby, eventual pe unul cu o tentă artistică. Este vremea să te desprinzi de rutină şi să faci ceva remarcabil, în stare să-ţi reflecteze talentele.

Mercur, înscris tot din 26 februarie 2017 în tranzit în aceeaşi a cincea casă a Scorpionului, îţi stimulează abilităţile de comunicare, îţi creşte forţa de persuasiune în interacţiunea cu ceilalţi. Pari, în continuare, să fii pus pe glume, dar trebuie să ai grijă să nu răneşti sentimentele şi orgoliul unor persoane sensibile din preajma ta. Deşi ideile tale din această perioadă sunt strălucite, extrem de originale, tind să-şi găsească cu greu o aplicaţie practică.

Horoscop Scorpion februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Venus străbate din 3 februarie 2017 zona astrologică a Berbecului şi a şasea casă a Scorpionului, într-un ciclu ce le insuflă nativilor singuri tendinţa de a nu se lasă atraşi cu una, cu două, în mrejele dragostei. Ei par să aibă standarde foarte înalte faţă de un potenţial partener, punând în balanţă cu realism atât calităţile, cât şi defectele acestuia. În caz că se implică, totuşi, într-o idilă, înclină să o facă împreună cu o persoană întâlnită în mediul lor profesional. În cuplurile consacrate se instaurează o atmosferă de colaborare, ce ţinteşte nu numai întărirea bazelor împărtăşirii afective, şi ci pe cele ale situaţiei materiale.

Viaţa sentimentală câştigă în limpezime, se eliberează de complexe şi prejudecăţi. Odată cu 18 februarie, parcursul Soarelui în a V-a ta casă este asociat cu împrospătarea legăturilor de cuplu mai vechi graţie spontaneităţii şi efuziunii emoţionale care te caracterizează. Dacă eşti încă solitar, ai ocazia să fii purtat spre o poveste de iubire promiţătoare datorită libertăţii interioare şi a forţei de sugestie cu care îţi exprimi personalitatea unică, autentică.

Un vârf al tendinţelor de mai sus se înregistrează pe 26 februarie 2017, sub vibraţiile Lunii noi din a cincea casă a Scorpionului. Este o zi nemaipomenit de norocoasă în dragoste, indiferent dacă eşti sau nu parte a unui cuplu.

Horoscop Scorpion februarie 2017 - Muncă şi bani 


Beneficiile rezultate din munca în echipă şi sporita apreciere de care te bucuri din partea colegilor şi şefilor sunt, odată cu 3 februarie, repere ale tranzitului lui Venus în a VI-a ta casă. Nu trebuie, totuşi, să te culci pe lauri, şi nici să-ţi micşorezi productivitatea din cauza predispoziţiei de a socializa peste măsură în sfera profesională.

Luna plină, ivită pe 11 februarie 2017, în Leu şi a zecea casă a Scorpionului, dă avant încrederii în tine însuţi, îţi inoculează curajul de a-ţi asuma mai multe riscuri în promovarea carierei tale, în escaladarea unor obiective profesionale extrem de ambiţioase. Cu cât îţi propui mai multe, cu atât ai şansa să ai realizări mai importante.

Horoscop Scorpion ianuarie 2017
Horoscop Scorpion februarie 2017 Horoscop Scorpion februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.