Horoscop Taur februarie 2017

Potrivit horoscopului Taurului din februarie 2017 este de aşteptat să îţi reconfirmi vechile prietenii şi să te lansezi în altele, noi, să deguşti cu nesaţ deliciile vieţii şi să-ţi urmăreşti cu tenacitate idealurile împreună cu amicii intimi. Dragostea este învăluită de secrete şi taine, iar demersurile profesionale necesită mai mult realism şi o sporită obiectivitate.

Horoscop Taur februarie 2017 - Horoscop general 


Luna plină, răsărită pe 11 februarie 2017 în Leu şi a patra casă a Taurului, tinde să-ţi revitalizeze viaţa de familie şi preocupările faţă de casă. Este o zi potrivită unei petreceri găzduite acasă, alături de persoanele cele mai îndrăgite, mai importante din viaţa ta. De fapt, eşti predispus să scoţi la lumină tot ce ai mai bun în tine în cercul tău intim. Un oaspete neaşteptat pare să-ţi aducă o veste îmbucurătoare.
Horoscop februarie 2017 Taur

Distracţiile sau activităţile împreună cu prietenii ajung în prim plan din 18 februarie, graţie parcursului Soarelui în Peşti. Amicii te încurajează totodată să te canalizezi pe idealurile tale, fără să ezite să-ţi ofere o mână de ajutor atunci când ai nevoie. Mintea îţi este traversată de idei inovatoare, ingenioase, pe care abia aştepţi să le pui în practică.

Horoscop Taur 2017

Pe 26 februarie 2017, Luna nouă din aceeaşi a XI-a casă a Taurului marchează o intensificare a tendinţelor anterioare. Eşti dornic să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru prieteni, mai ales că reuşeşti să discerni care-ţi sunt cei adevăraţi. Mai mult decât atât, ai ocazia să închegi noi amiciţii, cu oameni aflaţi pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine, animaţi de aceleaşi crezuri ca şi tine.

Mercur, amplasat începând cu aceeaşi zi de 26 februarie în Peşti, continuă să-ţi furnizeze satisfacţii şi împliniri graţie prietenilor intimi. Pe de altă parte, treci printr-o perioadă propice reevaluării, analizării stadiului actual al existenţei, reconsiderării viitorului, destinului pe care vrei să ţi-l croieşti.


Horoscop Taur februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se complace în taine, şoapte şi ascunzişuri din 3 februarie 2017, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Berbec şi a XII-a casă a Taurului. Unii nativi singuri pot fi atraşi într-o idilă secretă, desfăşurată în spatele culiselor lumii, pe când alţii, mai puţin norocoşi, sunt pe cale să fie stăpâniţi de o iubire faţă de cineva care le este inaccesibil ori de una pe care nu reuşesc să o dea în vileag din pricina unei timidităţi exagerate. Nativii aflaţi într-o conexiune de cuplu sunt, de asemeni, băftoşi sau nu în viaţa sentimentală în funcţie de tipul de împărtăşire afectivă cu partenerul lor. Astfel, unii dintre ei pot avea probleme în relaţia în doi sau pot ajunge chiar şi la o despărţire din cauza comunicării defectuoase cu tovarăşul de viaţă, iar alţii pot profita de acest aspect astral pentru a-şi îmbunătăţi legătură de cuplu printr-o retragere relativă, împreună cu partenerul lor, din mijlocul activităţii sociale.


Horoscop Taur februarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 6 februarie 2017, Jupiter retrograd în Balanţă şi a şaptea casă a Taurului te poate aduce, în special la începutul acestui tranzit, în situaţii dificile în zona profesională, care au scopul de a te îndruma să-ţi estimezi cu luciditate şi realism ţelurile din carieră. Nu trebuie să le urmezi cu impulsivitate, ci să îţi creezi o strategie în drumul spre materializarea lor.

Mercur, prezent odată cu 7 februarie în Vărsător, îţi este de ajutor în soluţionarea unor eventuale probleme ivite în prima fază a ciclului jupiterian. Eşti în măsură să ştii cu exactitate ceea ce ai de făcut, să-ţi abordezi cu simţ practic traseul profesional. În plus, discuţiile cu toate cărţile pe masă cu amici, rude ori şefi au darul să-ţi lămurească cu obiectivitate aspiraţiile şi modul cum le poţi atinge.

Horoscop Taur ianuarie 2017
Horoscop Taur februarie 2017 Horoscop Taur februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.