Horoscop Capricorn martie 2017

Horoscopul Capricornului martie 2017 are drept orientări principale pofta de a te bucura din plin de existenţă, împletită cu focalizarea către casă, cămin şi relaţiile familiale, şi o viaţă amoroasă oscilând între temeritate, impulsivitate, şi nevoia de stabilitate şi echilibru.

Horoscop Capricorn martie 2017 - Horoscop general 


Căminul pare să-ţi devină sursa unor bucurii mai împlinitoare decât orice alte aspecte ale existenţei din 4 martie 2017, graţie înscrierii lui Venus în tranzit în Berbec şi a patra casă a Capricornului. Rudele mai îndepărtate ori mai apropiate, părinţii şi copii tind să îţi rezerve satisfacţii deosebite, iar casa ta este pe cale să găzduiască petreceri şi întâlniri fericite cu amici, oameni apropiaţi.

Mercur în sextil cu Pluton pe 8 martie îţi insuflă o intuiţie de zile mari, care îţi îngăduie să întrevezi motivaţiile ascunse ale oamenilor din preajma ta şi să foloseşti acest lucru în avantajul tău. Nu te încăpăţâna însă să le impui altora cu orice preţ părerile tale pentru a nu-i îndepărta de tine.

Oportunitatea de a-ţi conştientiza conjuncturi vechi, negative din viaţa ta, şi a le elimina, apare pe 9 martie 2017, ca efect al sextilului dintre Soare şi Pluton. Ambiţia te determină să depăşeşti orice fel de bariere aşezate în drumul spre obiectivele tale.
Horoscop martie 2017 Capricorn

O perioadă caracterizată de dorinţa nestăvilită de a degusta plăcerile vieţii este iniţiată din 10 martie. Marte traversează sectorul astrologic al Taurului şi a cincea casă a Capricornului, aşa că este de aşteptat să nu te dai înapoi de la nimic pentru a face ce-ţi place mai mult, chiar dacă, uneori, acest lucru te determină să îţi treci cu vederea obligaţiile. Vitalitatea şi creativitatea te îmboldesc să ieşi din rutină, să îţi asumi riscuri pentru a-ţi dovedi şi a le dovedi altora autenticitatea, forţa personalităţii tale.

Pe 12 martie 2017, Luna plină apărută în Fecioară şi a noua ta casă îţi relevă necesitatea de a-ţi lua o mică vacanţă sau a te orienta spre un alt traseu în studii. Poţi avea o viziune bruscă asupra modului în care să-ţi exploatezi la maximum talentele ori să îţi regăseşti sinele veritabil într-un loc aflat departe de casă.

Comunicarea din familie, identificarea punctelor şi ţelurilor comune cu membri ai acesteia capătă iarăşi întâietate începând cu 13 martie, sub influenţa tranzitului lui Mercur în IV-a casă a Capricornului. Ai cele mai bune idei atunci când eşti acasă ori într-un mediu familiar, aşa nu este indicat să porţi negocieri sau să iei decizii majore într-un loc străin, în care nu te simţi confortabil, ori împreună cu oameni pe care nu-i cunoşti foarte bine.

Soarele se alătură, din 20 martie 2017, lui Venus şi lui Marte în Berbec, continuând să-ţi menţină în prim plan relaţiile familiale şi precuparile faţă de casă. Trecerea în revistă a trecutului, a experienţelor de viaţă semnificative de altădată te sprijină să îţi redefineşti prezentul şi chiar viitorul. Poţi lua în considerare posibilitatea de a te muta sau a-ţi găsi o nouă locuinţă, mai adecvată familiei tale şi actualei tale poziţii sociale şi materiale. Dacă nu reuşeşti asta, ai, cel puţin, resursele pentru a-ţi reamenaja casa în care locuieşti deja.

Horoscop Capricorn 2017

Tendinţele anterioare sunt amplificate pe 28 martie, sub efluviile Lunii noi din a patra casă a Capricornului. Este posibil să fii cuprins de o revelaţie legată de împrospătarea şi întărirea relaţionării cu oameni dragi ori de o investiţie imobiliară foarte avantajoasă. Nativii necăsătoriţi, care stau împreună cu părinţii, pot fi îmboldiţi să plece o vreme de acasă, pentru a desluşi cu luciditate cine sunt şi ce vor cu adevărat!

Mercur se mută, odată cu 31 martie în Taur, într-un tranzit care se aliniază orientărilor marţiene şi care va fi reflectat în luna aprilie. Treci printr-o perioadă prielnică împărtăşirii gândurilor tale intime şi interacţiunii cu persoane animate de aceleaşi idealuri ca şi tine. Deşi posezi o mare putere de convingere şi izvodeşti idei inovatoare, ingenioase, îţi poate fi greu să profiţi de aceste atuuri pe plan practic, material.

Horoscop Capricorn martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Iubirea îşi află temeiurile în regăsirea şi aprofundarea punctelor comune şi a reciprocităţii din cuplurile deja formate sub impactul parcursului preluat de Venus, începând cu 4 martie, în a IV-a ta casă. Eşti înclinat să petreci cât mai mult timp alături de tovarăşul tău de viaţă şi să-ţi găseşti din această cauză tot felul de scuze pentru a evita compania unor prieteni prea acaparatori, mai ales a unora care evită să îşi mai întemeieze o familie. Dacă nu ai încă un partener, îţi poţi găsi unul în persoana cuiva care te poate stânjeni iniţial prin năzuinţa de a te îndruma către o relaţie stabilă, serioasă, pe termen lung.

Dragostea este gata să ia cu asalt metereze, cetăţi aparent inexpugnabile, în urma tranzitului demarat de Marte, odată cu 10 martie 2017, în a V-a ta casă. Chiar dacă această tendinţă dă sporiţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii unei persoane de care te simţi atras, dacă este împinsă prea departe, poate provoca efecte contrarii celor dorite de tine. Se impune să îţi împleteşti curajul cu simţul diplomatic, astfel încât, câteodată, să nu dai cu băţul în baltă. Impulsivitatea infuzată de Marte este, totuşi, de bun augur în relaţiile mai vechi de cuplu, întrucât are potenţialul să le dezmorţească, să le îndepărteze de inerţie, de cărări bătătorite.


Horoscop Capricorn martie 2017 - Muncă şi bani 


Cuadratul lui Jupiter cu Pluton de pe 30 martie 2017 îţi trezeşte la viaţă ambiţia, hotărârea şi optimismul în plan profesional. Nu te mai mulţumeşti cu cursul de până acum al carierei tale, şi eşti gata să iei o iniţiativă temerară. Acest aspect astral este asociat cu "totul sau nimic," cu o schimbare radicală în actualul tău loc de muncă, fie cu o orientare profesională cu totul nouă, cu alt job, cu totul diferit.

Horoscop Capricorn februarie 2017
Horoscop Capricorn martie 2017 Horoscop Capricorn martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.