Horoscop Vărsător martie 2017

Potrivit horoscopui Vărsătorului, în martie 2017 beneficiezi de o efervescenţă mentală deosebită, eşti antrenat într-o viaţă socială tumultuoasă, ce-ţi permite să îţi extinzi cercul de aliaţi, prieteni şi cunostiinte, eşti îmboldit să faci o schimbare de proporţii în familie, iar dragostea îţi rezervă împliniri graţie adâncirii comuniunii, împărtăşirii cu partenerul de cuplu.

Horoscop Vărsător martie 2017 - Horoscop general 


Interacţiunea socială ţi se îmbunătăţeşte văzând cu ochii dacă faci diferenţa dintre prieteni şi duşmani din 4 martie 2017, sub impactul parcursului retrograd al lui Venus în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului. Ai capacitatea să rosteşti cuvintele potrivite la momentul potrivit, dar şi să percepi cu acuitate nevoile nemărturisite ale celor din jurul tău, dându-le frecvent o mână de ajutor. Dacă eşti amărât de o ceartă cu cineva îndrăgit, acest ciclu astral este cel mai prielnic pentru a-ţi cere iertare sau a ierta şi a-ţi relua legătura cu această persoană.

Imboldul de a da o nouă faţă casei şi o turnură proaspătă relaţiilor cu familia se face simţit cu pregnanţă odată cu 10 martie. Marte parcurge teritoriile Taurului şi te îndeamnă să faci o transformare majoră din aceste puncte de vedere. Deşi eşti bine intenţionat, ţi se recomandă să îţi ţii în frâu subiectivitatea şi să asculţi ceea ce au de zis şi rudele ori oamenii apropiaţi în acesta privinţă. Nu te lasă purtat de irascibilitate ori de câte ori eşti contrazis!
Horoscop martie 2017 Vărsător

Pe 12 martie 2017, Luna plină din Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului te inspiră să te purifici mental şi spiritual, să te eliberezi de stres şi influenţe negative, să te desprinzi de vampiri energetici, să te îndepărtezi de persoane ce par să te secătuiască, să îţi infuzeze pesimism şi neîncredere în tine însuţi.

Mercur pătrunde, pe 13 martie, în Berbec, iuţindu-ţi şi, uneori, destabilizându-ţi mintea. Eşti cuprins de un neastâmpăr ce îţi îndreaptă gândurile cu rapiditate de la un subiect la altul, aşa că nu este timpul să te orientezi spre o activitate laborioasă, necesitând o atenţie constantă. Toată lumea pare că are să-ţi spună ceva iar tu, la rândul tău, simţi nevoia să-i vorbeşti oricui îţi iese în cale. Totodată, este posibil să ai o întrevedere importantă cu o rudă sau un amic.

Începând cu 20 martie 2017, influenţele anterioare sunt reluate şi înteţite de Soarele amplasat în a III-a casă a Vărsătorului. Informaţiile parvenite din mediul tău înconjurător sunt extrem de preţioase în atingerea ţelurilor tale din viitorul apropiat. Conexiunile cu cei din preajma ta îţi înlesnesc şi ele demersurile, în particular ambiţiile ţinând de studii şi chiar o călătorie într-un loc nu foarte îndepărtat de casă.

Horoscop Vărsător 2017

Luna nouă răsărită pe 28 martie în acelaşi sector astrologic al Berbecului semnalează un pisc al tendinţelor venusiene, mercuriene şi solare. Însufleţit de un dinamism ieşit din comun în relaţionarea socială, tinzi să-i antrenezi fără vreun efort pe alţii în proiectele tale principale. Poţi închega alianţe de nădejde pe termen lung. În acelaşi timp, această zi poate stă sub semnul unei oportunităţi în învăţătură sau a şansei de a vizita alte meleaguri.

Într-un eveniment astral ale căror efecte vor fi reverberate în luna aprilie, Mercur tranzitează din 31 martie 2017 a patra casă a Vărsătorului. Ai prilejul să îţi examinezi cu atenţie viaţa familială şi să-ţi dezvălui ce anume scârţâie în relaţiile cu cei îndrăgiţi. O discuţie multă vreme amânată cu o rudă are darul de a-ţi lămuri o dilemă. Atitudinea ta deschisă, cooperantă este molipsitoare, îţi armonizează relaţiile cu membrii familiei.

Horoscop Vărsător martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Comunicarea din cupluri mai vechi ori abia înfiripate ia amploare şi învigorează conexiunea afectivă dintre parteneri din 4 martie, ziua de debut a tranzitului lui Venus în a III-a ta casă. Adeseori, în acest context astral nu mai este nevoie de vorbe ori gesturi pentru a-i transmite ceva persoanei iubite ori pentru a înţelege intenţiile acesteia. În plus, năzuinţele individuale ale tovarăşilor din relaţiile în doi tind să se armonizeze, să fie apreciate şi susţinute reciproc. Nativii singuri sunt capabili să se implice într-o poveste de dragoste datorită abilităţii de a-şi exprima cu elocvenţă simţămintele şi a ghici aspiraţiile cele mai fierbinţi ale unui eventual partener.

Horoscop Vărsător martie 2017 - Muncă şi bani 


În această lună, sfera profesională nu este traversată de evenimente negative ori pozitive de excepţie, dar poate îţi poate furniza unele satisfacţii, împliniri datorită sociabilităţii, amabilităţii şi bunăvoinţei manifestate în relaţiile cu colegii şi şefii.

Horoscop Vărsător februarie 2017
Horoscop Vărsător martie 2017 Horoscop Vărsător martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.