Horoscop Săgetător martie 2017

În horoscopul Săgetătorului martie 2017 se remarcă abilitatea de a te integra fericit în activitatea socială, o creativitate înaltă necesitând disciplină şi perseverenţă pentru a fi fructificată, o viaţă sentimentală care prosperă prin autenticitate şi o reală reciprocitate afectivă, şi una profesională având de câştigat sau de pierdut în funcţie de felul cum îţi canalizezi temeritatea şi îţi controlezi impulsivitatea.

Horoscop Săgetător martie 2017 - Horoscop general 


Intrarea lui Venus în aspect retrograd în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului îţi împrimăvărează viaţa din 4 martie 2017, dar îţi sugerează şi să distingi între ceea ce este bun şi ceea ce este rău în sfera ta socială. Cu cât îţi dai seama mai clar care îţi sunt adevăraţii prieteni, cu atât mai mult ai prilejul să te bucuri de evenimente şi petreceri alături de ei, să îţi reverşi creativitatea şi spontaneitatea, şi să fii apreciat pentru ceea ce este veritabil în tine.

Mercur în cuadrat cu Saturn pe 12 martie te stresează faţă de orice piedică, oricât de măruntă, aşezată în drumul spre ţelurile tale. Deşi este de bun augur faptul că te concentrezi asupra detaliilor întreprinderilor tale, nu trebuie să depăşeşti măsură în acest sens, să dai o importantă exagerată unor mărunţişuri ale existenţei.
Horoscop martie 2017 Săgetător

Efluviile creative îţi sunt tot mai îmbelşugate odată cu 13 martie 2017, ca urmare a tranzitului lui Mercur în a V-a casă a Săgetătorului. Există posibilitatea să-ţi pui în practică nişte idei inovatoare cu sprijinul unor amici sau a unor persoane oneste, dornice să ţi le promoveze dezinteresat. Atitudinea ta binevoitoare, prietenoasă, îţi asigura oportunităţi în plan social, îţi facilitează participarea la numeroase petreceri ori agape.

Cuadratul dintre Soare şi Saturn de pe 17 martie te atenţionează să nu fii prea năvalnic, nerăbdător în demersurile tale. Acest aspect astral stă sub semnul devizei "Graba strică treaba." Oricât de mare este neastâmpărul tău interior, trebuie să te sileşti să-ţi acorzi un răgaz cât mai îndelungat înainte de a lua decizii importante, mai ales că unii te aşteaptă la cotitură pentru a profita de neatenţia ta.

Horoscop Săgetător 2017

Focalizarea către autenticitatea ta, talentele tale precumpănitoare constitue un reper major din 20 martie, ziua de debut a tranzitului Soarelui în Berbec. Este cazul să explorezi în ce măsură pasiunile, hobby-urile pot deveni o sursă de satisfacţii interioare şi chiar materiale în viitorul apropiat. Ceea ce te face să te simţi bine pare să-ţi dăruiască cele mai mari beneficii în toate sferele existenţei.

Luna nouă ivită pe 28 martie 2017, în aceeaşi a cincea casă a Săgetătorului, reia şi înteţeşte tendinţelor anterioare, te determină să faci un gest brusc, temerar, insolit, de mare anvergură, în viaţa amoroasă, în cea socială ori profesională. Cu cât te încrezi mai tare în potenţialul tău, cu atât ai de cules mai multe roade, succese, în orice îţi propui!

Mercur în trigon cu Saturn în ziua de 29 martie te înarmează cu o gândire extrem de logică, minuţioasă şi organizată, care se remarcă în modul eficient cu care te achiţi de orice tip de sarcini şi responsabilităţi. O convorbire semnificativă cu un om influent îţi deschide ochii asupra unor posibilităţi nebănuite de a evolua într-o direcţie majoră a existenţei tale.


Horoscop Săgetător martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi cerne, îşi separă valorile de ceea ce îi împiedică evoluţia sau îţi restrânge împlinirea începând cu 4 martie, graţie tranzitului retrograd a lui Venus în a V-a ta casă. Te poţi simţi îndemnat să te descotoroseşti de falsitate, superficialitate şi convenţii. Nu întâmplător, unii nativi din Săgetător aflaţi în relaţii de cuplu inconfortabile, problematice, îşi pot pune cu seriozitate, în această perioadă, întrebarea dacă mai are sau nu vreun rost să rămână împreună cu partenerii lor. Pe de altă parte, cei care sunt siguri de loialitatea şi iubirea tovarăşului lor de viaţă au parte de circumstanţe favorabile, pot să trăiască clipe memorabile alături de acesta. Nativii singuri desluşesc cu limpezime care le sunt adevăratele oportunităţi de a se înscrie într-o legătură în doi statornică, pe termen lung.

După cernerea grâului de neghină inspirată de Venus, prezenţa lui Mercur, din 13 martie 2017, în a cincea casă a Săgetătorului, îţi dă ocazia să înfiripi cu uşurinţă o poveste de dragoste ca efect al efervescentei tale vieţi sociale, eventual cu o persoană mai tânăra ori însufleţită de o spontaneitate şi tinereţe sufletească ieşite din comun. În cuplurile deja formate, domneşte o sinceritate totală, o deschidere reciprocă impresionantă a gândurilor şi simţămintelor. Odată cu 20 martie, Soarele poziţionat în acelaşi sector astrologic, conferă o şi mai notabilă limpezire a ceea ce este valoros în persoană iubita şi în interacţiunea ta cu aceasta.

Horoscop Săgetător martie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 5 martie, trigonul dintre Marte şi Saturn îţi furnizează curaj şi încredere în tine însuţi, dar şi precauţie, înţelepciune, în dezvoltarea planurilor tale de afaceri. Eşti mult mai serios în abordarea obiectivelor tale financiare, şi eşti atent la toate detaliile semnificative legate de aceastea.

Din 10 martie 2017, Marte parcurge zona astrologică a Taurului şi a şasea casă a Săgetătorului, aşa că este de aşteptat să îţi laşi deoparte modestia, şi să îţi relevi, cu cutezanţă, meritele din activitatea ta profesională. Nu mai ai răbdare să aştepţi ca acest lucru să se petreacă de la sine şi, dacă nu eşti apreciat aşa cum se cuvine la serviciul tău actual, îl poţi părăsi cu impulsivitate, gata să te agăţi de orice oportunitate ţinând de un nou job. Indiferent dacă faci sau nu asta, se impune să-ţi ţii în frâu nervozitatea, irascibilitatea, şi să îţi expui cu sânge rece atuurile personale.

Luna plină răsărită pe 12 martie în Fecioară te ajută să îţi evaluezi cu realism stadiul prezent al carierei tale. Încă o dată, este necesar să dai întâietate calităţii, şi nu cantităţii în sarcinile tale, să întrevezi care demersuri sunt cu adevărat esenţiale în optimizarea întreprinderilor tale profesionale.

Munca în echipa este favorizată în luna aprilie dacă îţi controlezi pornirea de a fi prea critic cu alţii, aşa cum lasă să se întrevadă vizita iniţiată de Mercur, odată cu 31 martie 2017, în Taur. În acelaşi timp, ai de profitat în viaţa profesională de o agilitate sporită a minţii, simţ practic, abilitatea de a evalua rolul detaliilor în ansamblul proiectelor tale, capacitatea de a-ţi pune la treaba talentele şi experienţa căpătată până acum.

Horoscop Săgetător februarie 2017
Horoscop Săgetător martie 2017 Horoscop Săgetător martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.