Horoscop Leu iulie 2017

În horoscopul Leului iulie 2017 precumpănesc satisfacţiile şi bucuriile prilejuite de relaţiile de prietenie, şansele sporite de a-ţi afirma tăria şi autenticitatea personalităţii, a ajunge sub luminile reflectoarelor şi a avea rezultate remarcabile în diverse planuri ale existenţei ca urmare a temerităţii, mobilizării şi încrederii în tine însuţi. Dragostea interferează cu prietenia, iar activitatea profesională se împacă arareori cu munca în echipă.

Horoscop Leu iulie 2017 - Previziuni generale 


Luna aceasta îţi este favorabilă vieţii sociale, întâlnirii şi cunoaşterii unor oameni deosebiţi în stare să-ţi împrospăteze existenţa. La ordinea zilei sunt relaţiile de amiciţie, împliniri derivate din întărirea şi armonizarea prieteniilor mai vechi şi înfiriparea altora, noi. Viitorul îţi pare a fi mai luminos, mai promiţător decât de obicei, mai ales că speranţele tale cele mai fierbinţi încep să-şi găsească drum spre materializare.

A venit vremea să te focalizezi asupra ta, asupra dorinţelor, nevoilor şi intereselor tale. Nu este un lucru rău. Este necesar, din când în când, să ne regăsim sinele, să ni-l învigorăm şi optimizăm astfel încât să ne putem dedica cu eficienţă şi altora, îndeosebi celor dragi.

Eşti mai independent, mai încrezător în forţele tale, şi mai curajos, gata să-ţi arogi ceea ce ţi se cuvine fără să mai aştepţi permisiunea ori încuviinţarea altora, dar trebuie câteodată să-ţi păstrezi cumpătul şi să nu te avânţi în acţiuni foarte riscante.

Ai ocazia să te perfecţionezi, să-ţi examinezi cu obiectivitate şi să-ţi îmbunătăţeşti imaginea personală şi modul cum relaţionezi cu ceilalţi, să pleci într-o călătorie sau să dai un curs înnoitor vieţii tale. Năzuinţa de a fi mai mereu în centrul atenţiei tinde să-ţi fie îndeplinită, mai cu seamă că dai dovadă de o competitivitate ieşită din comun, ai capacitatea să te impui ca învingător ori lider în numeroase conjuncturi ale existenţei.
Horoscop iulie 2017 Leu

Influenţelor generale anterioare li se adaugă o serie de evenimente astrologice de scurtă durată, caracteristice unor zile anumite...

Increderea reciprocă şi bunăvoinţa guvernează interacţiunea ta cu oamenii apropiaţi în data de 14 iulie 2017, în urma sextilului dintre Mercur şi Jupiter. Ai abilitatea de a-ţi demonstra viabilitatea ţelurilor fără să neglijezi însă interesele altora. Din contra, ai posibilitatea să ameliorezi direct sau indirect vieţile lor. Comunicarea fericită cu cei din preajmă îţi înlesneşte accesul la informaţii utile în întreprinderile tale principale.

Pe 17 iulie 2017, Venus în cuadrat cu Mercur te ispiteşte să guşti din plin plăcerile vieţii, eventual împreună cu amicii şi persoanele îndrăgite. Nu ai chef de lucruri serioase, dar este necesar să-ţi supraveghezi înclinaţia de a face concesii prea mari altora sau de a-i lasă pe alţii să profite de tine.

Horoscop Leu mai 2017

Seriozitatea pune din nou stăpânire asupra ta şi ai prilejul să-ţi creezi alianţe de nădejde graţie responsabilităţii ce transpare din acţiunile tale sub impactul trigonului lui Mercur cu Uranus de pe 19 iulie 2017. Organizarea şi planificarea sunt chei ale succesului în această zi. O lecţie de viaţă de astăzi poate avea efecte benefice pe termen lung.

Luna nouă răsărită pe 23 iulie 2017 în Leu are potenţialul să iniţieze o schimbare majoră, de care ai nevoie cu siguranţă. Mai multe întâmplări, evenimente trecute, aparent fără nici o legătură, îşi află dintr-o dată convergenţa, relevându-ţi o cale de transformare radicală a destinului tău. Fii cu ochii în patru şi profită de oportunităţile fulgerătoare apărute în ziua aceasta.


Horoscop Leu iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Amplasarea lui Venus în Gemeni şi a unsprezecea casă a Leului este asociată cu o împletire strânsă între dragoste şi prietenie. Nativii din cuplurile deja închegate îşi fortifică ataşamentul reciproc prin dezvăluirea de noi interese şi preocupări comune, printr-o concentrare sporită pe obiective comune. Cei singuri au prilejul să se implice într-o idilă cu o persoană cunoscută prin intermediul unui amic ori cu una de care îi apropia până acum o conexiune de prietenie. O astfel de relaţie poate fi clădită mai ales pe fundamentul împărtăşirii unor credinţe, convingeri, idealuri, ce îi garantează stabilitatea şi îi facilitează dezvoltarea în timp.

Horoscop Leu iulie 2017 - Muncă şi bani 


Contextul astral din această perioadă te dinamizează şi te motivează pe plan profesional. Poţi câştiga aprecierea şefilor datorită perseverenţei tale, îndeosebi din sarcini individuale. Totodată, pari să fii mai tenace, mai insistent în pretinderea unor drepturi sau recompense în muncă. Străduieşte-te să colaborezi mai mult cu colegii şi să nu le treci cu vederea opiniile şi meritele.

Pe 9 iulie 2017, Luna plină găzduită de Capricorn îţi sugerează să fii mai realist la serviciu şi să faci paşi concreţi în dezvoltarea carierei. Se impune să te desprinzi de o abordare prea generală, vagă a proiectelor tale şi să te apleci asupra detaliilor, să te ocupi metodic de fiecare lucru în parte până îl duci la bun sfârşit, şi să nu îţi risipeşti energia şi timpul prin asumarea prea multor demersuri deodată.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017

Horoscop Leu iulie 2017 Horoscop Leu iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2017 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Mulțumesc Diana.Astep o schimbare radicala și ea vine sigur.O zi plină de LUMINĂ DIVINĂ.Cu drag 🏵🌻🌺🌹💐🌷.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Asa sa fie! Fii binecuvantata cu bucurii, noroc si spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Diana, fie asa cum ai scris! E de bineeeee :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.