Horoscop Rac iulie 2017

Horoscopul Racului iulie 2017 pune accentul pe o însănătoşire spirituală, sufletească, pe un echilibru stabil între aspiraţii şi realitate, desluşirea şi valorificarea punctelor tale forte. Viaţa amoroasă este presărată cu câteva capcane pentru nativii singuri, este fericită pentru cei angajaţi într-o relaţie de cuplu, iar activităţile financiare sunt favorizate, mai cu seamă dacă nu scapă din hăţurile prudenţei.


Horoscop Rac iulie 2017 - Previziuni generale 


Venus te îndrumă să îţi aloci mai mult timp pentru relaxare, să te desprinzi de stres şi griji mărunte, să îţi relevi o dimensiune spirituală a vieţii, să-ţi recunoşti nevoile esenţiale şi să te purifici de zgura trecutului. O preocupare artistică tinde să ajungă în prim plan în această perioadă.

Dacă efluviile venusiene îţi ridică pe culmi fantezia, te pot îndrepta spre idealuri înalte, chiar de neatins, Mercur, Marte şi Soarele te aduc cu picioarele pe pământ, îţi inspiră o abordare practică, realistă, a existenţei.

Mai mult decât atât, cele trei corpuri cereşti scot la lumină ceea ce este mai de preţ în ţine, îţi redau încrederea în talentele, valorile tale personale, şi te mobilizează să ţi le pui la treabă, să le exploatezi la maximum.

Influenţele de ansamblu de mai sus interferează cu altele, de scurtă durata, determinate de un şir de aspecte astrale specifice unor zile anume...

Astfel, pe 2 iulie 2017, Marte în opoziţie cu Pluton te încarcă cu o energie efervescentă, ce te sprijină să-ţi materializezi aproape orice obiectiv propus. De fapt, eşti atât de concentrat pe propriile interese încât nu eşti dispus să faci vreun compromis şi eşti gata să te confrunţi cu înverşunare cu orice persoană care pare să-ţi stea în cale. Nu te lansa în certuri neproductive din cauza unor lucruri nesemnificative!
Horoscop iulie 2017 Rac

În data de 5 iulie 2017, pari să fii din nou foarte iritabil, să suporţi cu greu oamenii care te contrazic sau au alte păreri decât ale tale, în urma cudratului lui Mercur cu Uranus. Te centrezi cu greu spre o activitate îndelungată şi, cu toate că poţi primi informaţii preţioase, nu poţi uneori să profiţi de ele din pricina grabei sau neglijenţei. Fii cât se poate de atent atunci când eşti la volan ori mânuieşti dispozitive electrice şi mecanice!

Credinţa în tine însuţi şi în ceva mai presus de tine îţi înlesneşte succese notabile pe 6 iulie 2017, ca efect al trigonului dintre Soare şi Mercur. Te descotoroseşti de circumstanţe şi preocupări învechite, şi eşti însufleţit de năzuinţa de a-i ajuta dezinteresat pe alţii. În aceeaşi zi, Soarele în cuadrat cu Jupiter te avertizează totuşi să nu-ţi asumi mai mult decât poţi face. Siguranţa în forţele proprii îţi este benefică atât timp cât este echilibrată de realism, şi nu îţi supraestimezi abilităţile, resursele interioare.

Luna plină ivită pe 9 iulie 2017 în Capricorn şi a şaptea casă a Racului te impulsionează să te dedici armonizării relaţiilor de parteneriat din toate planurile existenţei. Tânjesti după stabilitate dar, din păcate, poţi ajunge într-un impas ce te solicită să îţi dai jos de pe ochi pânza de păianjen a iluziilor şi să renunţi la ceva ce-ţi stânjeneşte dezvoltarea. Se impune să priveşti în faţă adevărul, să reacţionezi rapid înaintea unei oportunităţi care-ţi poate scăpa printre degete.

Horoscop Rac iunie 2017

Opoziţia Soarelui cu Pluton de pe 10 iulie 2017 te împinge într-o bătălie ce nu mai poate fi amânată. A venit vremea să îţi pui piciorul în prag atât într-o dispută cu cineva, cât şi într-una interioară. Străbătut de o perseverenţă ieşită din comun, nu te dai bătut până nu-ţi atingi ţelurile.

Energia fizică şi mentală tumultuoasă iscată pe 18 iulie 2017, sub impactul cuadratului dintre Marte şi Uranus, poate fi dificil de ţinut în frâu! Poţi avea impresia că toate îţi merg de-a-ndoaselea şi să te amărăşti din cauza unor chestiuni triviale, fără importanţă. Încăpăţânarea şi impulsivitatea te pot predispune unor incidente şi accidente!

În ziua de 21 iulie 2017, Soarele se poziţionează în cuadrat cu Uranus, aşa că dorinţa de a te simţi liber, neîngrădit de nimic, te poate îmboldi să-ţi ocoleşti responsabilităţile. Spiritul tău rebel este în măsură să şocheze, să scoată din ţâţâni persoane închistate în prejudecăţi.

Horoscop Rac iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală trece prin suişuri şi coborâşuri din pricina umbrei de mister şi ambiguitate create de Venus în Gemeni. Nativii singuri par să fie ispitiţi de interdicţii şi ascunzişuri în dragoste. Pot iniţia o idilă tainică, ce trebuie să se desfăşoare în spatele unor uşi bine închise, la adăpost de ochii prea curioşi ai lumii, sau să se îndrăgostească de cineva care le este inaccesibil, de o persoană căsătorită ori una dintr-un cerc social exclusivist. În acelaşi timp, pot fi luaţi prin surprindere de o declaraţie de iubire mărturisită de un amic sau o cunoştiinţă despre care nu le trecea prin cap că poate simţi aşa ceva pentru ei.
În cuplurile formate se instalează o atmosferă de romantism, o împărtăşire afectivă care se împlineşte numai prin îndepărtarea de agitaţia adeseori inutilă, infertilă, a vieţii sociale.

Horoscop Rac iulie 2017 - Muncă şi bani 


Mercur, Soarele şi Marte concură spre generarea unui climat auspicios în activitatea financiară. Convorbirile cu asociaţi sau persoane influente din acest domeniu îţi sugerează şanse noi, nebănuite, de a-ţi majora veniturile. Temeritatea, câteodată prea mare, înclinaţia marţiană de a-ţi asuma riscuri nesocotite, îţi este temperată de vibraţiile solare, ce îţi dictează să-ţi menţii cu orice preţ siguranţă financiară, să acţionezi cu prudenţă în orice demers ţinând de bani. Mai curând, îţi poţi direcţiona resursele băneşti spre o investiţie sigură, pe termen lung, care nu-ţi aduce iniţial beneficii impresionante!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Rac iulie 2017 Horoscop Rac iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.