Horoscop Berbec octombrie 2017

Reperele majore ale horoscopului Berbecului din octombrie 2017 sunt o pace sufletească, spirituală, ce îţi permite să îţi desluşeşti cu limpezime lumea interioară şi cea exterioară, şansa de a da o nouă turnură, pozitivă, existenţei tale. Dragostea este călăuzită către armonie şi stabilitate, şi o serie de împrejurări de bun augur îţi înlesnesc realizări pe plan financiar.

Horoscop Berbec octombrie 2017 - Previziuni generale 


Însufleţit de un simţământ de seninătate, împlinire spirituală, eşti mai puţin predispus să te avânți în lupte de orgolii sau pentru putere, supremaţie, şi într-o mai mică măsură îngrijorat că ai putea să fii vulnerabil din punct de vedere emoţional în interacţiunea cu alţii. Îţi înţelegi din ce în ce mai bine mecanismele psihologice şi eşti înclinat să reflectezi cu seriozitate la viaţă şi rolul tău în ea.

Ai abilitatea de a da deoparte valul aparenţelor şi a investiga ceea ce se află dincolo de ele. Te simţi îmboldit să sari fără nici o ezitare în ajutorul prietenilor şi oamenilor îndrăgiţi ajunşi la necaz. Către sfârşitul lunii, pari să fii niţel mai secretos, mai închis în tine însuţi, străbătut de o înaltă emotivitate, dornic să schimbi un aspect major al existenţei tale.
Horoscop octombrie 2017 Berbec

Nevoia ta de independenţă sau cea a unui partener de-al tău din sfera personală, socială ori profesională tinde să cutremure relaţia dintre voi sub impactul Lunii pline apărute pe 5 octombrie 2017 în Berbec. Din fericire, ai capacitatea să iei nişte decizii importante care să-ţi influenţeze pozitiv viaţa. Este cazul să înalţi pe o nouă treaptă relaţiile de asociere cele mai importante pentru tine.

Horoscop Berbec septembrie 2017

Pe 15 octombrie 2017, opoziţia dintre Mercur şi Uranus îţi pune piedici în calea obiectivelor, provoacă schimbări bruşte ale circumstanţelor din jurul tău, silindu-te să fii mai adaptabil şi cu picioarele pe pământ. Mintea îţi este cuprinsă de neastâmpăr şi te solicită să afli mijloace incitante de a o pune la treaba. Nu este o zi prielnică concentrării asupra unor activităţi complexe, de durată. Este necesar să te înarmezi cu o prudenţă sporită când eşti la volan sau mânuieşti dispozitive electrice, mecanice.

O altă opoziţie, a Soarelui cu Uranus, precum şi Luna nouă răsărită în Balanţă în data de 19 octombrie 2017 te stârnesc să îţi afirmi năvalnic independenţa şi să te revolţi împotriva a orice şi oricine îţi sugerează să te aliniezi unor reguli scrise ori nescrise. Încearcă să nu-ţi împingi prea departe încăpăţânarea şi lipsa de cooperare pentru a nu îndepărta de tine oameni de care vei avea nevoie cu siguranţă în viitorul apropiat.


Horoscop Berbec octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Relaţiile de cuplu consacrate tind să se fortifice, să-şi găsească noi resurse de armonizare, intimitate şi împărtăşire afectivă. În caz că eşti singur, năzuieşti să te dedici unei fiinţe speciale, înzestrate cu o aură deosebită de frumuseţe interioară şi exterioară, să te implici într-o poveste de dragoste serioasă, cu bătaie lungă în viitor. Ai mari şanse să cunoşti o astfel de persoană prin intermediul unui prieten sau în cercul tău social. O legătură de cuplu iniţiată sub aceste auspicii astrale este de obicei stabilă, echilibrată.


Horoscop Berbec octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Ai la îndemână oportunitatea de a-ţi mări contul din bancă, îndeosebi mulțumită comunicării  cu o persoană influentă, a unor informaţii prețioase inaccesibile altora, unor parteneriate financiare ori de afaceri, ba chiar şi a unei moşteniri. Este posibil să achiziţionezi o nouă casă sau maşină, să pleci frecvent în călătorii de afaceri. Poţi avea o convorbire importantă, revelatoare legată de muncă ori despre traseul tău profesional.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Berbec octombrie 2017 Horoscop Berbec octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.